Известие
Collapse
No announcement yet.
Черна хроника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеТочно това гледах и аз ..... лелелеле какво правят тези хора ? .....
Да почива в мир момчето ... то на моята възраст ....
Почивай в мир !
Добро момче беше и принципно не кара бързо, но този път просто не е имал късмет ...
Това му е профила във форума http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=21206
Comment
-
Първоначално публикувано от krasio_79bs Покажи съобщениеОтново за жалост инцидент с фатален край. Преди да седнете зад волана се замислете млади момчета! Замислете се ,че имате близки,замислете се ,че живота е пред вас .... Не си струва заради едната подобна снимка във фейса да си рискувате живота!
п.с. линк към клипа https://www.youtube.com/watch?v=JUyefvd2Wc8
Comment
-
Така както е сложена в профила му ,наистина създава впечатление ,че е негова,а не от клипче в нета. Не познавам колегата,а и не искам да коментирам как е шофирал. Единствено апелирам колегите с малко години опит зад волана да не си правят надпревари със съдбата. Имам познат който взе книжката преди месец и вече е сниман "героя" със 160км. За жалост все повече младежи с малко опит си отиват не навреме от тоя свят.
Лека му пръст на момчето и искрени съболезнования на близки и приятели!
Comment
-
Че е шофирал с несъобразена скорост е ясно. Но е ясно и това, че ако я нямаше локвата на пътя, сега вероятно щеше да е жив.
Неоспорим факт е това, че състоянието на пътищата ни е сериозна предпоставка за такива неща, дори и за по-опитни шофьори.
Жалко за момчето. Да почива в мир.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Мда юридически е пълнолетен и отговорен за постъпките си и заплати висока цена, ама стига сме обвинявали държавата, пътя, локвата, дървото.Баща му на какво го научи.Младеж е, ври му кръвта,иска да се докаже, да се покаже, някой каза ли му - ей малкия, от едно парче месо съм те отгледал,как я мислиш тая работа, някак си нашите задължения към децата ни ги позабравихме, доверихма са на улицата, училището...как ние ги подготвихме за живота, научихме ли ги на уважение към него.Дано не е разбрал горкия че умира,защото е страшно в последния момент да разбереш че не можеш да върнеш времето и със миг назад.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
И що да не обвиняваме държавата?
Нормално ли е пътното платно да се загьоли?
Иди и виж дали в Германия има такова нещо. Аз съм се отървал на косъм от подобно нещо на магистрала Тракия, въпреки че имам над 30 г. стаж зад волана.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
http://m.blitz.bg/news/article/329850
Журналистите, коментарите под статията- нямам думи.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИ що да не обвиняваме държавата?
Нормално ли е пътното платно да се загьоли?
Иди и виж дали в Германия има такова нещо. Аз съм се отървал на косъм от подобно нещо на магистрала Тракия, въпреки че имам над 30 г. стаж зад волана.
А дали в Германия има подобно нещо, мне няма, там катастрофи не стават.
С подобен стаж зад волана би трябвало да имаш едно наум пред вид времето и българската действителност и да намалиш скороста до безопасна.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНа държавата последното нещо което ще доверя е да ми гарантира живота на детето.
А дали в Германия има подобно нещо, мне няма, там катастрофи не стават.
С подобен стаж зад волана би трябвало да имаш едно наум пред вид времето и българската действителност и да намалиш скороста до безопасна.
А определено има какво да се направи за подобряване на пътната обстановка у нас. Но на кого му пука?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment