Известие

Collapse
No announcement yet.

Черна хроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преди малко, като пешеходец станах свидетел на следната ситуация:

На кръстовището на Георги Софийски и Иван Гешов в посока - юг чинно си чакат 2 реда коли (по около 10 в редица). В този момент черно наточено БМВ ги задминава, движейки се в насрещното платно, спира замалко засичайки първия от лявата редица, ослушва се за секунда две и после с мръсна газ потегля на червен светофар и прави ляв завой при което поднася и едва не удря група пешеходци. До следващият светофар, видимо разви скорост около 100.

По груба преценка този селянин за 15 секунди направи повече нарушения отколкото средностатистическият шофьор у нас прави за няколко години.

Какво се прави в такъв случай, колеги?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Преди малко, като пешеходец станах свидетел на следната ситуация:

На кръстовището на Георги Софийски и Иван Гешов в посока - юг чинно си чакат 2 реда коли (по около 10 в редица). В този момент черно наточено БМВ ги задминава, движейки се в насрещното платно, спира замалко засичайки първия от лявата редица, ослушва се за секунда две и после с мръсна газ потегля на червен светофар и прави ляв завой при което поднася и едва не удря група пешеходци. До следващият светофар, видимо разви скорост около 100.

По груба преценка този селянин за 15 секунди направи повече нарушения отколкото средностатистическият шофьор у нас прави за няколко години.

Какво се прави в такъв случай, колеги?
      Ето за това си мечтая за лично РПГ и разрешително за употребата му. По-добре един идиот сега, отколкото сума ти невинни в последствие.
      Който иска да ме обвинява, че не е хуманно, но ако видите само това, дето съм изгледал по служба от сутринта, ще видите в действителност какъв хуманист съм.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
        Годината е 2015та... пари за ремонти няма, новоизградените пътища се скапват бързо, табелки с портрета на Павлова 90км/ч закачливо напомнят за окаяното състояние на пътната мрежа. Хората гледат лошо, тузареят и раздават газ с колите около 98ма година, карат с галошите последен сезон дот 2003. Общия профил на българския шофьор е гадно копеле, което не спазва особено правилата за движение, присветва ти да се разкараш и те засича, ако не го направиш.

Ние пак си гласуваме за същите манафи с надеждата нещо да се промени, но нещо все ми подсказва че това няма как да стане, ако самите българи не се променим. Дали някой има интерес или не да го направим - незнам, но със сигурност му харесва така и хич не бърза.

Не го казвам за да обидя някой, изказвам скромно мнение наблюдавайки пътната ни картина и броя на ежедневно загиналите по брутален начин...
        Още по-лошото е, че властимащите така са се барикадирали във властта, че нямат махане, дори да не гласуваме за тях, пак са те, щото са си купили необходимия брой гласове, за да управляват отново. Нови лица във властта няма, защото новите, са подставени лица на сегашните. Малко положението е в безизходица. Затова все повече българи, уморени от тая простотия, стягат куфарите и бягат в чуждбина.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Тя черната хроника тепърва предстои.Като гледам как изправят мотора на задна гума че и с кифла на задната седалка, донори ще има.После ми обеснявайте за дупки, локви и т.н.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Тя черната хроника тепърва предстои.Като гледам как изправят мотора на задна гума че и с кифла на задната седалка, донори ще има.После ми обеснявайте за дупки, локви и т.н.
            Няма как да решиш един проблем, ако не си вникнал в детайлите на причините, които го пораждат.
            Поради това да се поставят всички причини за ПТП с фатален изход под общ знаменател е наивно.
            Никой не оневинява поведението на лошите шофьори. Но да се пренебрегнат останалите влиятелни фактори е също крайно неправилно.
            За потоците по магистрала Тракия за които говори по-горе колегата RPWWD и аз самият, пак ли онези келеши с кифлите са виновни?

Айде моля, малко по-сериозно.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Което ми напомня за диагоналните поточета по АМ Тракия в участъка м/у Вакарел и отклонението за Церово/Велинград, заради които толкова народ се претрепа и още на са оправили дренажа и канавките...
              а! точно там!

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Няма как да решиш един проблем, ако не си вникнал в детайлите на причините, които го пораждат.
              Поради това да се поставят всички причини за ПТП с фатален изход под общ знаменател е наивно.
              Никой не оневинява поведението на лошите шофьори. Но да се пренебрегнат останалите влиятелни фактори е също крайно неправилно.
              За потоците по магистрала Тракия за които говори по-горе колегата RPWWD и аз самият, пак ли онези келеши с кифлите са виновни?

Айде моля, малко по-сериозно.
              е за тия потоци става дума

и да поясня и аз високата скорост не е опасна - опасни са условията, занемарените и неправилно изчислени пътища и скапаните коли на другите има и доста други фактори но няма да ги споменавам - аз съм си взел бърза кола защото ми се налага да бързам и то по работа когато шофирам за удоволствие карам като баба и си слушам музика ...
              Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 21:42.

Comment

• Вали дъжд, има локви, карам с повишено внимание и със съобразена скорост.

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                а! точно там!

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

е за тия потоци става дума

и да поясня и аз високата скорост не е опасна - опасни са условията, занемарените и неправилно изчислени пътища и скапаните коли на другите има и доста други фактори но няма да ги споменавам - аз съм си взел бърза кола защото ми се налага да бързам и то по работа когато шофирам за удоволствие карам като баба и си слушам музика ...
                Опасно е задкормилното устройство, с мой френд са видяхме днеска ,реках да пием по едно кафе оня пи три бири че му горяло от снощи и се качи в колата си.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Вали дъжд, има локви, карам с повишено внимание и със съобразена скорост.

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Опасно е задкормилното устройство, с мой френд са видяхме днеска ,реках да пием по едно кафе оня пи три бири че му горяло от снощи и се качи в колата си.
                  е ... тука вече си е тъпо това решение

Comment

• Точно на разклонението за Костенец има такива вади и пред очите ни излетяха две коли една след друга и кацнаха върху други две коли, които малко преди това се бяха стоварили в дупката. Добре, че освен жената имаше и още една друга докторка в колата, дето обикновенно реже хората преди да псовисат!
                    Положението е абсолютно трагично. Само война може да ни оправи!
                    Ама гражданска война не може да стане у нас, защото всички сме селяни!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Вали дъжд, има локви, карам с повишено внимание и със съобразена скорост.
                      Много добре, точно така - за добро или лошо живеем в тази географска област наречена България и трябва да се съобразяваме с пътните условия в тази псевдо държава - дори и "пилотите".
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        Ето за това си мечтая за лично РПГ и разрешително за употребата му. По-добре един идиот сега, отколкото сума ти невинни в последствие.
                        Който иска да ме обвинява, че не е хуманно, но ако видите само това, дето съм изгледал по служба от сутринта, ще видите в действителност какъв хуманист съм.
                        Ето тука много съм съгласен с тебе, ама не искам РПГ, ами снайперче, че да ограничим околните поражения. И все си мисля, че ако това някак си стане наистина, за около 6 месеца всичкото живо джигит ще изчезне от нашите пътища и всички ще карат "уеко и с финес".
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                          Ето тука много съм съгласен с тебе, ама не искам РПГ, ами снайперче, че да ограничим околните поражения. И все си мисля, че ако това някак си стане наистина, за около 6 месеца всичкото живо джигит ще изчезне от нашите пътища и всички ще карат "уеко и с финес".
                          То ако всеки има оръжие и държавата ще се оправи!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                            само за оружие не ми говорете ей таз буйна кръв брееее

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:20 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Много добре, точно така - за добро или лошо живеем в тази географска област наречена България и трябва да се съобразяваме с пътните условия в тази псевдо държава - дори и "пилотите".
                            ей затуй аз започнах проект да си купя самолетче - Даймънд Еър - мотор от Аклас на Мерц харчи 15 литра дизел на час, четириместно е резервоар е 240 литра чист дизел по план след 4 години ще го закупя дотогава ще ме чака, на летището е

Comment

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                              ей затуй аз започнах проект да си купя самолетче - Даймънд Еър - мотор от Аклас на Мерц харчи 15 литра дизел на час, четириместно е резервоар е 240 литра чист дизел по план след 4 години ще го закупя дотогава ще ме чака, на летището е
                              На първо време си купи един дрон, покарай го малко да се понаучиш, за да може когато срещнеш едно такова устройство със самолета, да знаеш как да реагираш.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Аз пък ще се изкарам психично болен....за да нямам проблеми като сътворя някоя глупост...
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X