Известие

Collapse
No announcement yet.

Гуми с намаление от Диана - абсурд!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък съм доволен от Диана....

В петък ходих да взема оферта за 4тери нови зимни гуми...Беше лудница и фраш от хора но след 10-15мин получих офертата и наличността....Избрах си 4 гуми и в 13.00 часа влязох в 14:00 колата беше на линия... 5% отстъпка чрез Мтел сребърна карта+ безплатен монтаж, демонтаж, баланс... Свалиха джантите от тях старите гуми, слагат новите и обратно на колата... Дадоха се 10лв. само за тежести и найлони, че да не се цапа колата.....

Таа на мен ми е чудно, защо с 5% отстъпка нямаше проблеми и си свършиха работата, а при по-важните клиенти явно и с по-големи отстъпки не искат да си вършат работата... Иначе в моя случай можех да си ги взема и без монтаж и нямаше разправии...А гумите са произведени септември И вече изминаха 300км и са ок

Таа извода е че при по-големите отстъпки нещо не им се работи и гледат да те цакат
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Само да ви светна че нямат право на безплатен монтаж гумаджийте от 1-2 години заради закона за защита на конкуренцията, демек официално обявено не може да е. Специално от Диана аз не съм доволен, като всички големи гумаджийници в момента в който ти барнат джантите синаги ама винаги има една две за изправяне. Навремето като млад "гъбар" точно в Диана един некъдърен гумаджия ми беше спукал едната джанта, когато разбрах бяха минали два дни, върнах се и ми я залепи с течен метал. Джантата изкара цели 5 дни и отидох на заварка та си платих да ми я заварят. В последствие се опитаха да ме цакат пак че имам криви джанти и като му казах "я да видя завърти я на баланс машината" оня вика "абе то не е много". Гуми съм си купувал два пъти от тях нови първия път си купих "Пирели" зимни и накрая на сезона грайфера буквално се късаше а бяха 14ки по 140лв. парчето. Втория път си купих летни "Фаерстон" бяха супер ама само на 4 години. И винаги трябва да сменят вентилите, е това за какво ми е. Така че "Диана" точно да си е.... майката. Само като пиша за тях и побеснявам, камоли да ги ползвам.
      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:47.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Диана Мтел и прочие.

Диана Мтел и прочие - типично всичко по български.

Получавам СМС на мтел сим картата си.
        Поглежам и виждам отново СПАМ смс от МТел.
        Там ми казват - уважаеми бла бла ползвайте намаление
        на гуми закупени от наш партьор Диана от 10% до 20%.

Отварям аз сайта на Диана, намирам стационарните телефони на центровете в София и звъня да попитам
        за повече информация.

В рамките на 30 минути на нито 1 от посочените номера не ми вдигна никой.

Както и колегата писал статията си казах -

нито повече ще попитам за Диана, нито повече ще ида някога там.

Да ме спами някой си техен "приятел" да си правя труда да им се обаждам и тн. и 30 минути да няма кой да ти дигне слушалката това на какво прилича.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Аз като човек от село пак откривам, че съм живял в заблуда, до сега си мислех, че монтаж, демонтаж, баланс и прочие щуротий са безплатни когато си взимаш нови гуми и все ме глождеше идеята, че народа от големия град е в по изгодна позиция пък то...
          Колега, аз също съм си човек от "село". От 15 години живея в София, но съм се убедил в едно: кадърни майстори на "село" (имам в предвид по-малък град) могат да ти свършат много повече, много по-качествена и по-евтина работа, отколкото майстори в "голямото село". Точно поради тази причина, когато съм сигурен, че една работа може да ми бъде свършена от някой "световно неизвестен" майстор на "село" със същото качество, но много по-коректно от майстор в София, предпочитам да се доверя на "селския" майстор! Според мен НЕ е нормално да отидеш в голям център за гуми и единствената им цел да е да ти свалят кожата от гърба без да гонят качество на услугата, а "селското" майсторче, което има много по-малък оборот да прави всичко възможно да ти угоди!?!?!!!
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
            Според мен НЕ е нормално да отидеш в голям център за гуми и единствената им цел да е да ти свалят кожата от гърба без да гонят качество на услугата, а "селското" майсторче, което има много по-малък оборот да прави всичко възможно да ти угоди!?!?!!!
            Ами "селското" майсторче си бачка за него. Аз съм бил такъв в София (макар гумаджийницата да беше на приятел) и недоволен клиент не съм имал.
            А и се учудвам на цените които казвате.
            Понеже гумаджийницата на приятеля ми още работи, смяна на 4 гуми с баланс е 40лв. Като това включва и свалянето и качването на колата. Ето откъде идват "отстъпките" в Диана

п.с. В кариерата ми на гумаджия само 2-3 пъти се е случвало да монтирам гума на джанта и после да не се нуждае от баланс. Като не са били нови.
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
            Ex Fiat 126p
            Ex Fiat Вravo 1.6
            Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Диана отдавна съм ги отписъл като място за посещение. Последния случай на който бях свидетел от миналата година. Купуват се 4 гуми от тях пак с карта за отстъпка. Отново се запява песента отстъпката важи само ако се монтират там (питам се ако си купиш 8 за две коли как точно става номера с докарването им). По-интересното става после обаче. Тогава имаше и обявена от доставчика промоция за 2 закупени гуми едим FM трансмитер подарък. Искаме си от касиерката подаръка тя казва не съм го включила във фактурата. Почва се едно мрънкяне и накрая вади и подава един с поглед все едно ми дава милостиня. Аз обаче и казах че мисля че трябва да даде 2 защото сме купили 4 гуми. Отговора беше в стил 1990 година "Рекламата може да е за две гуми трансмитер ама ние няма да ви дадем 2 трансмитера за 4 гуми". За съжаление бях с едни добри девойки дето не ми дадоха да си направя хубава караница тогава но вече просто тази фирма е отписана за мен
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

абе Мтел /Ментел/ им кажи и не ги обиждай повече ...
                в дните на "митинговата демокрация" - кой ли го беше казал това ?! ... та в онези дни преди 10-на години помните ли кво беше пред касите на Мобилтел .. опашки от народ от по 30 до 50 човека .. зъзнещи в най-големия студ на улицата, чакащи охраната /мазен, гнусен дебелак, с тясна ризка пропита от пот/ да благоволи да пуска един по един в офиса да си платят сметката ... ходиш да даваш якото кинти и требе да чакаш .. отношението на ония отвътре се едно си най-големия дрипльо .. ние простосмъртните кво ли не сме изтърпяли досега в тая мила държавица .. мамичката и д**ба ...
                а за "Диана" не искам да говора щото като се сетя и моя случай ми идва да счупя нещо ... но те така или иначе си го получиха в последствие ...
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Да поясним, че в годините на "митинговата демкокрация", както казваш, тия фирми, вкл.Мтел, бяха създадени от хора членове на висшата партийна номенклатура на БКП или техни деца, перяха пари, после ги продадоха.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 08:52.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Да поясним, че в годините на "митинговата демкокрация", както казваш, тия фирми, вкл.Мтел, бяха създадени от хора членове на висшата партийна номенклатура на БКП или техни деца, перяха пари, после ги продадоха.
                    е те се едно сега са някои други нали ?
                    то и бат Бойко още на черно-белия ТВ си спомням
                    как се перчеше зад Тато .. сега кой е ?
                    аве истината е че в нашта мила родина нищо
                    не се прави как требе ...
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                    X