Такааа ще започна с историята от самото начало . Колата ми 1.4 ТС се прее*а много лошо и докато се чудя ко да го прая тос двигател я закарах при "приятел" на бащата , който казва : "коляновия ти вал е задрал мн. лошо решавай ще търсиш ли др. вал или ще сменяш двигател" аз намерих цял оборудван блок за 200 лв. и реших да го взема . Занесох го аз на "майстора" и чакам да ми разглоби двигатела (около 3-4 седмици) . Разглоби той целия двигател и ми казва , че за смяна са ми всичките повдигачи , сегментите , лагери , аксиялен лагер на скоростната кутия , феродов диск на съединителя , гумички на клапаните , и доста семеринги замалко да забравя масло и филтър . такааа започва интересната част . Викам му аз "добре частите ги заеби колко пара са ама за труд колко ще ми вземеш" . А той казва : Ооо не се притеснявай за парите ша са опрайм , това да ти е проблема
ние да я направим пък др. лесно . Без да навлизам в повече подробности , стоях без кола около 3 месеца и когато отидох да си я взема , при тихите обороти двигателя тресеше и като го попитах WTF ? той ми каза то тва сега ша е тъй покарай я някой др. ден и ще се оправи аз ти давам гаранция за труда си поне 10 000 км.
карах я аз около 1000 км. и си викам я да я настъпя аз тая кола да вида като тресе така поне върви ли . Цък все 1 се бях качил на Москвич . Един ден се връщам аз от Шумен и викам я чакай аз да мина през Xtrime7 да я чуе . Той катоя чу човека и веднага ми каза , че на 90 % е сигурен , че ремакът ми не е зацепен като хората и след някой др. ден да намеря време да отида до Шумен да ми я опрай . След 3-4 дена отидох до Шумен смени ми ремонтния комплект на вариятора зацепи ми ремъка с пети и се оказа , че вала на който е закрепен вариатора не е познал 2 зъба а на другия вал не е улучил 1 зъб
Xtrime7 ми направи огромна услуга за което му БЛАГОДАРЯ СЪРДЕЧНО и ... ей Xtrime7 да знаеш , че съм ти длъжник и само с благодаря няма да се оттървеш 

И още 1 голямо БЛАГОДАРЯ , че ми оправи маншона на полуоската ... ако не беше ти до Търговище щях да остана без масло

И още 1 голямо БЛАГОДАРЯ , че ми оправи маншона на полуоската ... ако не беше ти до Търговище щях да остана без масло
Comment