В превод на предишния ми пост:Не ме интересува дали някой се измъква безнаказано или не.Щом е намерил начин да се пази от куките браво на него.Затова попитах колегата СИС,него какво го интересуват другите,аз съм свикнал да си гледам само мене си и да не се занимавам с другите хора.Ами ако ме удари челно някои който няма детектор и се мисли за безсмъртен,мислиш ли че тогава ще ме грее повече?Не само хората с детектори превишават скороста.Все едно тия без детекторите не се измъкват безнаказно,с 20лв чудеса стават.И защо да се дават 20 китна на куката,като така и така санкцията я няма никаква?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Радардетекторите - дискусия
Collapse
X
-
Чаааааакай малко сЯ....
Не те интересува, че някой ще убие близките ти и ще се измъкне безнаказано, щом си е намерил начин?! Интересно!!!
А пък най-много ме кефите като започнете да хвалите детекторите - разчитате на машинките да ви опазят от самите васsigpic
Comment
-
Мен моята ме пази от куките, аз засега за себе си 16 години се опазвам повече от перфектно......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЧаааааакай малко сЯ....
Не те интересува, че някой ще убие близките ти и ще се измъкне безнаказано, щом си е намерил начин?! Интересно!!!
А пък най-много ме кефите като започнете да хвалите детекторите - разчитате на машинките да ви опазят от самите вас
Comment
Comment