Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да не въведем многоженството?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На който една му омръзва, въпрос на време е да му омръзнат и 4.......така че е се тая.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      На който една му омръзва, въпрос на време е да му омръзнат и 4.......така че е се тая.......
      Кратко и ясно.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Ааа , аз в неделя ги събирам всите накуп , не знам за вас .
        К'во казахме за оргиите бро?
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Mи нови 4.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            идеаланат бройка е 6
            за всички по равно и в неделя си свободен
            Ти една си намери за сега пък после му мисли за 6
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
              Ти една си намери за сега пък после му мисли за 6
              че аз имам теб
              за ко ми е друга

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Изпускате нещо много важно,а именно,че българската жена не е покорна и смирена като ориенталките.
                Ако можете да се справите с 4,6 или 10 бг жени браво на вас.Вие ще сте истински герой.
                Alfa Romeo 145 1.9JTD

Comment

хайде избирайте....)
                  дядо не спеше, а с 9бр. вършеше....
                  Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:31.
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    К'во казахме за оргиите бро?
                    Че аз неам нищо против тях бро...: Даже сега говоря на жената ,вкарвам интервенция , малко и трее ..... ма деликатна работа

Comment

Аз лично съм За, но е бая скъпо
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

ми... май има поговорка "кола и жена на заем не се дават" -кво ще кажете една кола да я карат 5 шофьора - малее... не ни трябва такава работа. (и кво ще измисли човек на 5 ракии...)
                        sigpic
                        Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Ой лоша работа.Та да си кажа и аз мнението по темата.Много хубаво звучи,ама има много уловки.Първо:Наще жени не са като онези забрадените,ако ги нараниш и .... край с теб.Второ:Както каза един колега по-горе кола и жена на заем не се дават,не вярвам да има някой да иска да си даде жената(освен ако не е много лоша),пък и както ние искаме многоженство така и те ще поискат многомъжество и тогава пак се връщаме на изходна точка,защото всеки ще е с всеки,защо да се жени тогава човек,само да плаща издръжки?!? Така де аз съм против,много си ми е добре така,а и тази идея има много подводни камъни.
                          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
                            ми... май има поговорка "кола и жена на заем не се дават" -кво ще кажете една кола да я карат 5 шофьора - малее... не ни трябва такава работа. (и кво ще измисли човек на 5 ракии...)
                            Хах точно казано...наистина е така...Ама колата е машина, а пък жената е нежно същество
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
                              А преди жената да ти стане жена дали е ясно колко шофьори са я "карали"?
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Е па оно си е те така.
                                И понеже темата беше провокирана от темата за радарите, аз си имам една жена и един радардетектор и нека ми е зле хахахахаха!
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X