На който една му омръзва, въпрос на време е да му омръзнат и 4.......така че е се тая.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали да не въведем многоженството?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа който една му омръзва, въпрос на време е да му омръзнат и 4.......така че е се тая.......
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАаа , аз в неделя ги събирам всите накуп , не знам за вас.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа който една му омръзва, въпрос на време е да му омръзнат и 4.......така че е се тая.......Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеидеаланат бройка е 6
за всички по равно и в неделя си свободен.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеТи една си намери за сега пък после му мисли за 6
за ко ми е друга
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеК'во казахме за оргиите бро?
Comment
-
ми... май има поговорка "кола и жена на заем не се дават" -кво ще кажете една кола да я карат 5 шофьора - малее... не ни трябва такава работа. (и кво ще измисли човек на 5 ракии...)
sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
Ойлоша работа.Та да си кажа и аз мнението по темата.Много хубаво звучи,ама има много уловки.Първо:Наще жени не са като онези забрадените,ако ги нараниш и .... край с теб.Второ:Както каза един колега по-горе кола и жена на заем не се дават,не вярвам да има някой да иска да си даде жената(освен ако не е много лоша),пък и както ние искаме многоженство така и те ще поискат многомъжество и тогава пак се връщаме на изходна точка,защото всеки ще е с всеки,защо да се жени тогава човек,само да плаща издръжки?!? Така де аз съм против,много си ми е добре така,а и тази идея има много подводни камъни.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщениеми... май има поговорка "кола и жена на заем не се дават" -кво ще кажете една кола да я карат 5 шофьора - малее... не ни трябва такава работа. (и кво ще измисли човек на 5 ракии...)
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщениеми... май има поговорка "кола и жена на заем не се дават" -кво ще кажете една кола да я карат 5 шофьора - малее... не ни трябва такава работа. (и кво ще измисли човек на 5 ракии...)
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа който една му омръзва, въпрос на време е да му омръзнат и 4.......така че е се тая.......
И понеже темата беше провокирана от темата за радарите, аз си имам една жена и един радардетектор и нека ми е зле хахахахаха!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment