Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да не въведем многоженството?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

идеаланат бройка е 6
    за всички по равно и в неделя си свободен
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Само от едно ме е страх - какво ще правим като ни омръзне това многоженство...
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        идеаланат бройка е 6
        за всички по равно и в неделя си свободен
        Ааа , аз в неделя ги събирам всите накуп , не знам за вас .

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Ааа , аз в неделя ги събирам всите накуп , не знам за вас .
          дори дедо боже си почива в неделя
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            дори дедо боже си почива в неделя
            Аз работим денонощно . . . .

п.с. Майтапа настрана, но никой не изказва мнение за многомъжството (жена с много мъже-любовници) , обратната страна на монетата. Интересно ми е не четат ли жени тук? Или всички мъже са с источноазиатски манталитет ? Има неписани норми на поведение които спазваме, а дали са европейски или по скоро ориенталски ? Ето за пример давам Германия........там не е позволено многоженството, но си спретват яко оргии....
            Last edited by Доко; d.m.y г., 13:53.

Comment

Ник`ъФ келепир не виждам аз в тая работа - щом е разрешено и може, значи кефът ви отива по дяволите.
              Ако ще 10 да са ви съпругите, нали са законни. Друго си е да има таИнственост, загадЪчност и риск да ви спипат по/без бели гащЕ
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                Само от едно ме е страх - какво ще правим като ни омръзне това многоженство...
                ААаа това едва ли ще се случи
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  Ако ще 10 да са ви съпругите, нали са законни.
                  Зачи пак ни ограничават (забраняват) само с 10, та веднага ще им намерим по една любовница Не става въпрос за изневери, а за много законни жени . Пълна глупост, кво значи законни ? То и сега в момента половината двойки живеят без сключен брак (тоест незаконни????) и имат деца. Така може да си живееш с няколко ,стига да им издържиш и да нямат нищо против ( скъпо и безмислено удоволствие) като може да си ги редуваш .
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 14:41.

Comment

Ник`ъФ келепир не виждам аз в тая работа - щом е разрешено и може, значи кефът ви отива по дяволите.
                    Некои по плашливи и срамежливи от назе сакаме да ни е разрешено.
                    Па и на въпроса "Де одиш бе гад" - вадя другото брачно свидетелство и гутоу.
                    Па и 4 зестри си друга раута
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Зачи пак ни ограничават (забраняват) само с 10, та веднага ще им намерим по една любовница
                      Хм.. принципно не съм фен на общия знаменател (споделям го по повод собствения си пост по-горе), но от друга страна съм убедена, че ти пък не можеш на общо основание да отречеш казаното

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      ...Па и 4 зестри си друга раута
                      Тя зестрата е до време, после требе яката да си налягаш парцалите (повярвай ми, много капризно племе сме) : )
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Хм.. принципно не съм фен на общия знаменател (споделям го по повод собствения си пост по-горе), но от друга страна съм убедена, че ти пък не можеш на общо основание да отречеш казаното
                        Абсолютно си права, аз не отричам казаното в по-горния пост, тая работа без тръпка и адреналин и се губи очарованието. Тръпката е ясно от какво идва, а адреналина си е чиста проба страх (от.............) няма да изреждам. Мен лично многоженството не ме кефи, много ориентлски привкус има. По-добър и цивилизован вариянт е, ако има равноправие и съгласие, но тогава се губи адреналина и тръпката. Май ще си я караме по стария изпитан метод . . .
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 14:58.

Comment

----------
                          Тя зестрата е до време, после требе яката да си налягаш парцалите (повярвай ми, много капризно племе сме) : )
                          Идеята ми е да създам свободна конкуренция. Да се надпреварват за мен и т.н.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Колеги, това с многоженството е хубава работа, ама к'во правим, като дойде автобуса с тъщиTE, м?
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Мдам, не мое многоженство без многомъжство... Язе като съм грозен нема кои да се тепат за мене.
                              А иначе мое се вредим на хорото на некоя засукана.
                              Ма като се замислим - сега май сме си по-добре, аз нямам съпруга и жена ми няма съпруг
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                Колеги, това с многоженството е хубава работа, ама к'во правим, като дойде автобуса с тъщиTE, м?
                                Айде намесят ли се тъщите и всичко хубаво се отива
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X