Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да не въведем многоженството?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това с омръзването не е точно така.Така например в древен Китай това е било разрешено.Обикновено човек не се е женил веднага за 4 а ги е придобивал /да кажем /през годинити, така първата жена, е нещо като главна съпруга, тя обикновено е най опитна и възрастна, като впоследствие даже избира и новите съпруги на мъжа си.тоест един мъж на 50г. може да има една жена на 45, една 35, една на 25 и една на 20.Така че омръзването е доста относително.Човекът не се е женил, защото старата му жена е омръзнала буквално, а просто търси нещо по различно и младо, като пази и увжава честа и дойстойнството навсичките си съпруги, каквото и да значи това.А по старите жени са главни участници в ръководенето на семейството и възпитанието на децата.
    Полигамията е била и ще бъде винаги част от живота на човешкото общество, независимо какво си мислим, а честит ви петък
    Last edited by fred; d.m.y г., 09:34.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Защо оргии бе Бро, ще си ги редуваме, за понеделник,за вторник ....... мислиш, че му е зле на шейха на ОАЕ
      В арабският свят е малко по-различна ситуацията.За да имаш няколко жени,трябва да си способен да им покриваш масрафа и да можеш на тези женички да им осигуриш всичко необходимо -къща,пари за издръжка на децата и т.н.Мъжете там не се крият като мишки,а поемат отговорността за избора си.
      Колко би струвало едно такова удоволствие в България и колко хора биха могли да си го позволят?
      No thaks, аз съм пас и избора съм го направил.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
      Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
      http://www.family-sozopol.com/

Comment

......ентусиасти
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Се си мисля че трябва да сме изключително благодарни на съдбата, или който и каквото и да е там за това че имаме чеп, и ние сме тия на който някъде някак си се разрешава многоженство, щото ми е изключително лесно да си представя да имам още 1-2 бъбречета да щъкат по гащички из нас, обаче не мога да смеля някак си новината че на жена ми може да се разреши да има още 3 мъжа освен мен......много куул, а.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Това с омръзването не е точно така.Така например в древен Китай това е било разрешено.Обикновено човек не се е женил веднага за 4 а ги е придобивал /да кажем /през годинити, така първата жена, е нещо като главна съпруга, тя обикновено е най опитна и възрастна, като впоследствие даже избира и новите съпруги на мъжа си.тоест един мъж на 50г. може да има една жена на 45, една 35, една на 25 и една на 20.Така че омръзването е доста относително.Човекът не се е женил, защото старата му жена е омръзнала буквално, а просто търси нещо по различно и младо, като пази и увжава честа и дойстойнството навсичките си съпруги, каквото и да значи това.А по старите жени са главни участници в ръководенето на семейството и възпитанието на децата.
            Полигамията е била и ще бъде винаги част от живота на човешкото общество, независимо какво си мислим, а честит ви петък
            Пък в една друга тема изкараха китайците мноо прости, а ние от тях пример трябва да вземем

Comment

Пък в една друга тема изкараха китайците мноо прости, а ние от тях пример трябва да вземем
              Така е
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

п.с. Майтапа настрана, но никой не изказва мнение за многомъжството (жена с много мъже-любовници)...
                за мъже-любовници сме ЗА, ама за мъже-съпрузи сме ПРОТИВ, толко много пране и готвене не можем да понесем хаха

Comment

Първоначално публикувано от SunShine Покажи съобщение
                  и готвене не можем да понесем хаха
                  е да,ама....
                  ако не са мъжете ,да ни готвят...какво щяхме да правим
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    е да,ама....
                    ако не са мъжете ,да ни готвят...какво щяхме да правим
                    е то тия са малцина хаха виж ако намеря един такъв да готви на останалите, става

Comment

Е ти сещаш ли се ,на какво ще ти запрлича къщата,ако ги оставиш да се гледат по "мъжки"...
                      много мъже на едно място хммм...

Comment

е след сваДбата ше има задължителен двуседмичен курс на обучение "как да си почиствам кочината"

Comment

А който е повече от напреднал в тези неща и няма нужда от обучение?
                          Пък и не прави кочина по принцип?
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
                            В арабският свят е малко по-различна ситуацията.За да имаш няколко жени,трябва да си способен да им покриваш масрафа и да можеш на тези женички да им осигуриш всичко необходимо -къща,пари за издръжка на децата и т.н.Мъжете там не се крият като мишки,а поемат отговорността за избора си.
                            Колко би струвало едно такова удоволствие в България и колко хора биха могли да си го позволят?
                            No thaks, аз съм пас и избора съм го направил.
                            Да точно така е!!!
                            Там можеш да имаш толкова жени и деца колкото можеш да издържаш, за това че не си мислете че всички араби са с по 4 жени
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              А който е повече от напреднал в тези неща и няма нужда от обучение?
                              Пък и не прави кочина по принцип?
                              печели правото да си изпълнява пръв "съпружеските задължения"

Comment

Пак е нещо...
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X