Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да не въведем многоженството?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колегиииии, по темата за многоженството и "многомъжството" само фактите мога да констатирам, а именно някои не могат дори с един брой да се справят, та какво остава за повече...Имам предвид, че финансово не могат да се справят, защото наблюденията ми показват, че мъжете напоследък си падат по кучки, смукачки на банкови сметки, а жените си падат по мъжки курви. Сега тука преди някой да ме е контрирал с фразата "Всеки има право на избор" ще добавя, че българина е зле психически и се наблюдават някакви мазохистични наклонности и от там според мене идва проблема, че предпочитани са сметкосмукачите...
    С казаното не целя да обиждам някой, да отправям безсмислени критики или да пропагандирам нещо, искам просто да изкажа възмущението си от факта, че свестни хора си седят сами, защото са се навъдили много от сметкосмукачите, както ги наричам, които нападат и смукат квото има, без да се съобразяват, че разрушават нечий живот...
    Влюбена в Alfa Romeo GTV
    GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
      ...
      Права си, лошото е, че тези хора хич не мислят, кoгато тръгнат на "лов" за банкови сметки.
      В този ред на мисли, това сигурно ще ти хареса:

25-годишна девойка, която твърди, че е интелигентна, изискана и изключително красива, пуска в елитен сайт за запознанства следния въпрос:

Къде бъркам? Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк. Така че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо. Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека /друг скъп квартал/, а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво? Ще ми дадете ли някакви съвети? Моля, задръжте си обидите - аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.

**************************************** ***************************************
      Следва отговорът стил Freakonomics на брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:

Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии: печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка. Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш, е проста размяна - ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо - твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми - не. Всъщност даже, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш. Така че, икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.Така че, ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго /което ти всъщност предлагаш/, а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното - ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е: както ти поставяш условията - има смисъл да си ми само любовница, а не и жена. Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб - интелигентна, стилна и изключително красива - не е успяла да си намери-чичко паричко досега? Трудно ми е да повярвам, че, ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва?! Надявам се, че съм ти помогнал. А, ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг - обади се.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Я попрочетете малко Хайлаин ... няма да ви навреди
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Колеги,това с многоженството,явно не ви е познато.Ще споделя моя скромен опит.Ако си в Западна Африка-няма проблем.Там жените се чудят как да ти угодят и сами се разбират,коя какви функции да изпълнява.Оставям ги нашите,защото са си ревниви по принцип,но без въображение и се прехвърлям на жени с въображение и разбиране и чувственост и каквото си пожелаете.Живях с туркиня 2 години и ако някой следи турските сериали,да знае,че не е видял нищо.По-ревниви жени не съществуват на света.По-предани също.Само рускините са толкова предани съпруги.
          Да имаш харем е изкуство.Трябва и жените да са възпитани за това.Но по принцип,многоженството е компилат от ревност и съпътстващи проблеми.
          Като цяло-против!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Чел съм го повече от достатъчно.
            Само че типа жени, които съществуват в неговите романи ми изглеждат крайно невъзможни в нашия свят.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Само рускините са толкова предани съпруги.
              Let's agree to disagree.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Да, ама това е било след войната защото мъжете са били кът....а сега е друго превзели са ориента Наташките.
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Хххх.....хипарските му изцепки не ми понасят нещо
                  Иначе....повечето хора, искат да имат и нотариален акт за половинките си,да ама не
                  обаче ще навлезем в друга тема ,сериозна
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    Let's agree to disagree.
                    нищо чудно бе, те до 20 са точилки, после се разплуват, кво им остава освен да са предани

Comment

Първоначално публикувано от SunShine Покажи съобщение
                      нищо чудно бе, те до 20 са точилки, после се разплуват, кво им остава освен да са предани
                      Ндаа, теоретично. Практиката е друга.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от SunShine Покажи съобщение
                        кво им остава освен да са предани
                        Обикновено хората,които очакват преданост си взимат куче(или друг домашен любимец )
                        За справка-моя милост
                        Това,че някой ,точно това очаква от хората до себе си....си е лично негов проблем
                        Мисля сме на едно мнение по темата (муц ,мааац ,лигафффф -както казва една обща позната )
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          Обикновено хората,които очакват преданост си взимат куче(или друг домашен любимец )
                          )
                          А за кучето съм напълно съгласен, другата седмица ще бъда и с него и сигурно е по-добро от многоженството
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Това,че някой ,точно това очаква от хората до себе си....си е лично негов проблем
                            +1 хах

Comment

За справка-моя милост
                              Мисля сме на едно мнение по темата (муц ,мааац ,лигафффф -както казва една обща позната )
                              Еййй обаче вие жените сте страшни...Веднага ни пратихте при кучето
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Еййй обаче вие жените сте страшни...Веднага ни пратихте при кучето
                                То че кучето е най-добрия приятел на човеке е ясно, но това не пречи да се въведе многоженството, което от своя страна ще увеличи броя на домашни любимци, съответно да се реши проблема с бездомни кучета, котки и други
                                В заключения, смятам да отправим петиция за това към ББ, резултата е сигурен, той е заобиколен от жени, а и обича кучетата
                                Last edited by fred; d.m.y г., 19:54.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X