Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Конфискуват колите на джигитите на пътя?
Collapse
X
-
А и темата беше за конфискуване на коли.
остави хората да си карат както си искат
имат мозък в главите
всеки си поема отговорността
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
Напълно съм съгласна всеки има глава на раменете и мислиAlfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеАз пък ако съм полицай с удоволствие ще те оставя да го направиш това!
Иначе вкарване в затвора за такова престъпление (70 отгоре) ми се струва достатъчно справедливо.
П.П. Осъзнайте се, да сте превишили със 70и да имате претенции към тежестта на наказанието !!!
Има престъпници с убийства и крупни кражби, които са си на свобода!!! А ти мен ще искаш в затвора да ме вкарваш, айде се замислете преди да се изказвате така!!!
И стига сте я коментирали тази тема при положение че този закон няма да го приемат156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеЗначи едни може да режат и да разстрелват в тема за конфискации, а други не могат да си карат Камаз-а
Е точно това не мисля, че е удачно решение.
70 превишение? Мозък? В главите? Това е хляб за една обширна тема!
Да, и аз това казвам - всеки да си поема отговорността, а не да реве като ..................... че много голяма била тая отговорност!
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
А какво има в тая глава? Тиквено семе? Или мисли за пиене и ядене и такива ми ти работи?
Comment
-
Баси, аз ли съм пълен ръб или ми се струва, че на теб ти се спори ?
но този спор е безмислен
И като съм превишил трябва и в затвора да ме вкараш така ли???, да сметна
50+70 = 120 в населено място?
има деца, цели семейства............
, май ДА - като си превишил с толкова, ще ти се отрази превъзпитателно!
П.П. В никакъв случай не споря. Опазил ме Господ да не съм съгласен с вас.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
всеки сам трябва да помисли и да прецени
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Точно както твоят избор може да коства живота на 4-5 човека. Смятам много по-висока цена от цената на един автомобил.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеМай да - нека всеки си кара както иска (не защото има мозък, а защото така е преценил), пък като ни се случи на нас нещо лошо (да не дава Господ), тогава ще запеем другата песен, тая за спазването на законите и най-вече са строгите санкции и прилагането им.
, да сметна
50+70 = 120 в населено място?
има деца, цели семейства............
, май ДА - като си превишил с толкова, ще ти се отрази превъзпитателно!
П.П. В никакъв случай не споря. Опазил ме Господ да не съм съгласен с вас.
Пич ,като се правиш на монахиня, не се хвали как караш със 180 км/ч 4-и човека + багаж + пиене + мезе + 50кг картофи и със страх от куки : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...146#post190146 , http://clubalfaromeo.com/forum/showt...537#post341537, че взе да ми става весело .Хаиде престани да се правиш на светец, а кажи какво наказание ще си измислиш сега, и направо се наказвай.Last edited by Доко; d.m.y г., 22:21.
Comment
-
Айде пак, колко пъти казах, че не съм карал така? Кой съм аз, че да се оправдавате с мен? Да - карал съм и? Не се гордея с това и не искам да ми се размине. Сега не бих карал така! Още нещо да ти е смешно?Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеАйде пак, колко пъти казах, че не съм карал така? Кой съм аз, че да се оправдавате с мен? Да - карал съм и? Не се гордея с това и не искам да ми се размине. Сега не бих карал така! Още нещо да ти е смешно?
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеПич ,като се правиш на монахиня и не се хвали как караш със 180 км/ч 4-и човека + багаж + пиене + мезе + 50кг картофи : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...146#post190146 , http://clubalfaromeo.com/forum/showt...537#post341537, че взе да ми става весело .Хаиде престани да се правиш на светец, а ми кажи какво наказание ще си измислиш сега, и направо се наказвай.не че нещо ама как така толкова се нервиш че караме със 70 отгоре а ти самия се хвалиш с това.
Можеш да правиш забележка ако ти самия си спазвал винаги закона.Все едно аз както пуша да ти кажа няма да пушиш какво право имам аз като го правя
Помисли си и не се заяждай само
PS:Колега Доко голям си детектив
Comment
-
Не хвърлям камъни по никой - погледни преди колко време е било това. Да речем, че човек си прави някои изводи. И пак питам, с какво аз - бедната монахиня - служа като пример и оправдание за теб?Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеТака, не съм против да има солени санкции за подобни драстични нарушения, даже съм много за.
Обаче това с конфискацията на колите е абсолютна юридическа идиотщина.
Ако Бай Мангау мине през селския мегдан със 100 с раздрънканата си кола за 1000 лева например, ще го санкционират с 1000 лева.
Ако някой премине с 200 по магистралата с кола за 100 000 лева ще го санкционират за 100 000 лева.
Все си мисля, че колкото и драстични да са и двете нарушения, обществената опасност на първото е доста по-голяма.
Санкцията първо, трябва да е диференцирана - за нарушение в града, на главен път и на магистрала. Второ, да е голяма, но събираема - 2000 лева например.
И да се осъществява по реда - има си Агенция за държавни вземания, има си изпълнително производство и така нататък.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Не че нещо, ама темата е била за разхода, така че никога не съм се хвалил със скорости. Не се заяждам - аз моите изводи съм си ги направил за високите скорости. Хората са казали - умните се учат от грешките на другите, глупавите от собствените си грешки (това по въпроса с пушенето и правото).Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
Comment