Известие

Collapse
No announcement yet.

Конфискуват колите на джигитите на пътя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Ми качи се на един Камаз и гази като имаш мерак, остави хората да си карат както си искат, имат мозък в главите и всеки си поема отговорността. А и темата беше за конфискуване на коли.
    Напълно съм съгласна всеки има глава на раменете и мисли
    Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
    Ники
    Дани

Comment

А и темата беше за конфискуване на коли.
      Значи едни може да режат и да разстрелват в тема за конфискации, а други не могат да си карат Камаз-а

остави хората да си карат както си искат
      Е точно това не мисля, че е удачно решение.

имат мозък в главите
      70 превишение? Мозък? В главите? Това е хляб за една обширна тема!

всеки си поема отговорността
      Да, и аз това казвам - всеки да си поема отговорността, а не да реве като ..................... че много голяма била тая отговорност!

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Напълно съм съгласна всеки има глава на раменете и мисли
      А какво има в тая глава? Тиквено семе? Или мисли за пиене и ядене и такива ми ти работи?
      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщение
        Аз пък ако съм полицай с удоволствие ще те оставя да го направиш това!

Иначе вкарване в затвора за такова престъпление (70 отгоре) ми се струва достатъчно справедливо.

П.П. Осъзнайте се, да сте превишили със 70 и да имате претенции към тежестта на наказанието !!!
        И като съм превишил трябва и в затвора да ме вкараш така ли???
        Има престъпници с убийства и крупни кражби, които са си на свобода!!! А ти мен ще искаш в затвора да ме вкарваш, айде се замислете преди да се изказвате така!!!
        И стига сте я коментирали тази тема при положение че този закон няма да го приемат
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Значи едни може да режат и да разстрелват в тема за конфискации, а други не могат да си карат Камаз-а
          Е точно това не мисля, че е удачно решение.
          70 превишение? Мозък? В главите? Това е хляб за една обширна тема!
          Да, и аз това казвам - всеки да си поема отговорността, а не да реве като ..................... че много голяма била тая отговорност!
          ---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

А какво има в тая глава? Тиквено семе? Или мисли за пиене и ядене и такива ми ти работи?
          Баси, аз ли съм пълен ръб или ми се струва, че на теб ти се спори ?

Comment

Ми май на колегата наистина му се спори,но този спор е безмислен
            Ники
            Дани

Comment

Баси, аз ли съм пълен ръб или ми се струва, че на теб ти се спори ?
              Айде пак сгазих лука! И сега какво? Всеки, който има позиция, различна от твоята иска да спори? Ти имаш последната дума? Никой няма право да не се съгласи, че престъпленията трябва да се наказват?

но този спор е безмислен
              Май да - нека всеки си кара както иска (не защото има мозък, а защото така е преценил), пък като ни се случи на нас нещо лошо (да не дава Господ), тогава ще запеем другата песен, тая за спазването на законите и най-вече са строгите санкции и прилагането им.

И като съм превишил трябва и в затвора да ме вкараш така ли???
              , да сметна 50+70 = 120 в населено място? има деца, цели семейства............, май ДА - като си превишил с толкова, ще ти се отрази превъзпитателно!

П.П. В никакъв случай не споря. Опазил ме Господ да не съм съгласен с вас.
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Колега не разбирам продължаваш да спориш?!Не вярвам някой да отрече,че наистина е опасно и в повечето случай безрасъдно,точно това се опита да каже колегата Доко всеки сам трябва да помисли и да прецени
                Ники
                Дани

Comment

всеки сам трябва да помисли и да прецени
                  Ама, няма такова нещо като "всеки сам"! За тия работи трябват закони, които да се спазват. Преценил си (напълно сам с ясното съзнание, че +70км/ч те лишават от автомобила ти) да караш със 70 над ограничението - това е твое право. Преценката ти струва .....една кола - много просто! Никой не ти забранява да си прецениш какво да правиш, просто всеки избор си има определена цена, която трябва да се плати.

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

Точно както твоят избор може да коства живота на 4-5 човека. Смятам много по-висока цена от цената на един автомобил.
                  Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Май да - нека всеки си кара както иска (не защото има мозък, а защото така е преценил), пък като ни се случи на нас нещо лошо (да не дава Господ), тогава ще запеем другата песен, тая за спазването на законите и най-вече са строгите санкции и прилагането им.

, да сметна 50+70 = 120 в населено място? има деца, цели семейства............, май ДА - като си превишил с толкова, ще ти се отрази превъзпитателно!

П.П. В никакъв случай не споря. Опазил ме Господ да не съм съгласен с вас.

Пич ,като се правиш на монахиня, не се хвали как караш със 180 км/ч 4-и човека + багаж + пиене + мезе + 50кг картофи и със страх от куки : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...146#post190146 , http://clubalfaromeo.com/forum/showt...537#post341537, че взе да ми става весело .Хаиде престани да се правиш на светец, а кажи какво наказание ще си измислиш сега, и направо се наказвай.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:21.

Comment

Айде пак, колко пъти казах, че не съм карал така? Кой съм аз, че да се оправдавате с мен? Да - карал съм и? Не се гордея с това и не искам да ми се размине. Сега не бих карал така! Още нещо да ти е смешно?
                      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Айде пак, колко пъти казах, че не съм карал така? Кой съм аз, че да се оправдавате с мен? Да - карал съм и? Не се гордея с това и не искам да ми се размине. Сега не бих карал така! Още нещо да ти е смешно?
                        Тогава престани да хвърляш камъни по грешниците.... Само безгрешните имат право.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Пич ,като се правиш на монахиня и не се хвали как караш със 180 км/ч 4-и човека + багаж + пиене + мезе + 50кг картофи : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...146#post190146 , http://clubalfaromeo.com/forum/showt...537#post341537, че взе да ми става весело .Хаиде престани да се правиш на светец, а ми кажи какво наказание ще си измислиш сега, и направо се наказвай.
                          не че нещо ама как така толкова се нервиш че караме със 70 отгоре а ти самия се хвалиш с това.
                          Можеш да правиш забележка ако ти самия си спазвал винаги закона.Все едно аз както пуша да ти кажа няма да пушиш какво право имам аз като го правя
                          Помисли си и не се заяждай само
                          PS:Колега Доко голям си детектив
                          Ники
                          Дани

Comment

Не хвърлям камъни по никой - погледни преди колко време е било това. Да речем, че човек си прави някои изводи. И пак питам, с какво аз - бедната монахиня - служа като пример и оправдание за теб?
                            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Така, не съм против да има солени санкции за подобни драстични нарушения, даже съм много за.
                              Обаче това с конфискацията на колите е абсолютна юридическа идиотщина.
                              Ако Бай Мангау мине през селския мегдан със 100 с раздрънканата си кола за 1000 лева например, ще го санкционират с 1000 лева.
                              Ако някой премине с 200 по магистралата с кола за 100 000 лева ще го санкционират за 100 000 лева.
                              Все си мисля, че колкото и драстични да са и двете нарушения, обществената опасност на първото е доста по-голяма.
                              Санкцията първо, трябва да е диференцирана - за нарушение в града, на главен път и на магистрала. Второ, да е голяма, но събираема - 2000 лева например.
                              И да се осъществява по реда - има си Агенция за държавни вземания, има си изпълнително производство и така нататък.
                              Аз да се самоцитирам - кажете кое не е вярно в предния ми пост?
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Не че нещо, ама темата е била за разхода, така че никога не съм се хвалил със скорости. Не се заяждам - аз моите изводи съм си ги направил за високите скорости. Хората са казали - умните се учат от грешките на другите, глупавите от собствените си грешки (това по въпроса с пушенето и правото).
                                Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Working...
                                X