Известие

Collapse
No announcement yet.

Запис на ДВД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    По подразбиране я направих , цъкнах да е двд формат ,не съм си писал аз числата

А да попитам , такива 8 гигабайтови двд-та еднослойни , как да записвам и те ли се записват от двете страни ,или двуслойните са за от двете страни ,че това ми е пълна индия. От един месец ми се налага да записвам ,никога преди не съм правил дискове по големи от 100 мп3 ки
    Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Колега,това какви дискаве ще пише,зависи от възможностите на самото устройство.Всички дискове се пишат по един и същи начин.Двуслойно не значи двустранно.Не ми се обяснява архитектоника,а и за да го ползваш,не е необходимо.
    От едната страна се записвааат . Тоова не е грамофонна плоча както каза и колегата fade .........
    Просто избираш на Нерото доле у десно дали е 4,4ГБ или 8 ГБ .[/QUOTE]

Колега,гледай внимателно.Първите два реда не са мои,а откъс от горен пост на колегата Stefan Caromov.А това за плочата се въздържах да го напиша,защото е леко грубо.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      От едната страна се записвааат . Тоова не е грамофонна плоча както каза и колегата fade .........
      Просто избираш на Нерото доле у десно дали е 4,4ГБ или 8 ГБ .
      Колега,гледай внимателно.Първите два реда не са мои,а откъс от горен пост на колегата Stefan Caromov.А това за плочата се въздържах да го напиша,защото е леко грубо.[/QUOTE]

Еми аз не мислех ,че се обръщат, ами че един лазер записва от долу ,друг отгоре

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега,гледай внимателно.Първите два реда не са мои,а откъс от горен пост на колегата Stefan Caromov.А това за плочата се въздържах да го напиша,защото е леко грубо.
        Колега видях го и затова го редактирах ... не съм искал да те засегна sorry

btw форума пак бъгна нещо ако забелязвате
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Не съм се засегнал,все пак сме зрели хора.Просто държа на фактологията.Колкото до еднослойните 8Gb матрици,такива съществуват отдавна преди двуслойните.Лично аз имам няколко филма на такива.
          Двуслойните се пишат от един лазер с два оптични фокуса.
          Last edited by myato; d.m.y г., 23:00.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Колега видях го и затова го редактирах ... не съм искал да те засегна sorry

btw форума пак бъгна нещо ако забелязвате
            А не бъгва форума, понякога когато потребителите трият таговете и изтриват някой неправилен таг по невнимание и се получават тия оплитания в цитатите...
            Няма значение важното е че помогнахме на човека... тия неща ги тегли от 2 седмици, че и повече май!

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Не съм се засегнал,все пак сме зрели хора.Просто държа на фактологията.Колкото до еднослойните 8Gb матрици,такива съществуват отдавна преди двуслойните.Лично аз имам няколко филма на такива.
            Нещо не можах да го намеря тоя SL 8Gb Тука
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              А не бъгва форума, понякога когато потребителите трият таговете и изтриват някой неправилен таг по невнимание и се получават тия оплитания в цитатите...
              Няма значение важното е че помогнахме на човека... тия неща ги тегли от 2 седмици, че и повече май!
              Важното е ,че свърши ти работа
              А иначе или е от форумо или от Фаеркокса но определено нещо се беше бъгнало .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Нещо не можах да го намеря тоя SL 8Gb Тука
                Точно там го има 8Gb SS DL

Comment

...
                  Просто държа на фактологията.Колкото до еднослойните 8Gb матрици,такива съществуват отдавна преди двуслойните.Лично аз имам няколко филма на такива.
                  Понеже и аз държа на фактологията!

Точно там го има 8Gb SS DL
                  Single Sided Dual Layer

Превод от английски необходим ли е?

П.П.
                  Дискусията за мен е приключена!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

прав е fade повече от две седмици ги мъча тия работи за есито

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Понеже и аз държа на фактологията!

Single Sided Dual Layer

Превод от английски необходим ли е?

П.П.
                      Дискусията за мен е приключена!
                      Ми аз ще го преведа за всеки случай - Едностранно с двоен слой.
                      Двуслойните са - DS SL/DL.
                      Сега се зачетох там,че ги водят двустранни.
                      Last edited by myato; d.m.y г., 19:01.

Comment

Single Sided Dual Layer
                        Аз го разбирам като : Едностранен , двуслоен или двупластов ...
                        За два лазера това вече мисля ,че си е опция на самото ДВД

Comment

Working...
                        X