If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bobby- и Митко,ще почерпя ,ако сте прави
И аз ще стискам всички палци де,раничко ми е още за зима
Отделно,че не ми се слагат зимни гуми за едно идване до София,при нас е раничко за такива екстри
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Защо така бе колеги и колежки?На мен това е любият ми сезон.Мечтата ми е да живея в Швеция и много приятели са ми казвали че съм луд , но аз предпочитам да ми е студено отколкото топло.
Да ни е честит първият сняг.
Защо така бе колеги и колежки?На мен това е любият ми сезон.Мечтата ми е да живея в Швеция и много приятели са ми казвали че съм луд , но аз предпочитам да ми е студено отколкото топло.
Аз също съм фен на скандинавските страни,на топло не мога размеквам се.
Честит първи сняг и от Габрово,живи и здрави и безаварийни километри,по-бавно,по-славно,бързайте бавно,кокто се казва.
Не се изразих правилно-зимата в градски условия не ми харесваОсобено купона с непочистените улици
Не,че ми пречи на доброто настроение,но предпочитам да има слънце,плаж,море...
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Аз също съм фен на скандинавските страни,на топло не мога размеквам се.
Честит първи сняг и от Габрово,живи и здрави и безаварийни километри,по-бавно,по-славно,бързайте бавно,кокто се казва.
Не се изразих правилно-зимата в градски условия не ми харесваОсобено купона с непочистените улици
Не,че ми пречи на доброто настроение,но предпочитам да има слънце,плаж,море...
На мене нито лятото, нито зимата ми харесват в градски условия
Честит първи сняяяг! На мен не ми трябва ръчна със задното , за малко да честитя снега на съседите като им бутна оградата.
ОБЕЩАВАМ! Няма да давам такава газ повече на тая улица .
Точно това е най-готиното , да вървиш в дълбок сняг.В Берковица живея на една стръмна улица и като изляза сутрин , пропусках обяда и чак за вечеря.Жалко , че тук няма къде да се пързалят децата.
П.П. Радвам се , че не съм сам.И тук има студенолюбиви хора.
Comment