Известие

Collapse
No announcement yet.

Честит първи сняг 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Ужас
    До неделя да се е махнал
    Мда, и аз хич не съм от партията на скиорите и това ми е най-ужасния сезон... ама ще се махне, вторник го дават 20 градуса.
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

и леко с ръчните ей

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
        Честит сняг....малко съм разочарована че толкова рано....ама време (((
        Никога не е рано за сняг!

Ужас
        До неделя да се е махнал
        Ще се махне споко. Вчерашната прогноза за уикенда беше за темепратури от сорта на 15-20 градуса.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Bobby- и Митко,ще почерпя ,ако сте прави
          И аз ще стискам всички палци де,раничко ми е още за зима
          Отделно,че не ми се слагат зимни гуми за едно идване до София,при нас е раничко за такива екстри
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Защо така бе колеги и колежки?На мен това е любият ми сезон.Мечтата ми е да живея в Швеция и много приятели са ми казвали че съм луд , но аз предпочитам да ми е студено отколкото топло.
            Да ни е честит първият сняг.
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
              Защо така бе колеги и колежки?На мен това е любият ми сезон.Мечтата ми е да живея в Швеция и много приятели са ми казвали че съм луд , но аз предпочитам да ми е студено отколкото топло.
              Аз също съм фен на скандинавските страни,на топло не мога размеквам се.
              Честит първи сняг и от Габрово,живи и здрави и безаварийни километри,по-бавно,по-славно,бързайте бавно,кокто се казва.
              brava 1.4 sx
              alfa 156 1.8

Comment

БРАВО!!! Явно не съм сам

Comment

Не се изразих правилно-зимата в градски условия не ми харесваОсобено купона с непочистените улици
                  Не,че ми пречи на доброто настроение,но предпочитам да има слънце,плаж,море...
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от koko156 Покажи съобщение
                    Аз също съм фен на скандинавските страни,на топло не мога размеквам се.
                    Честит първи сняг и от Габрово,живи и здрави и безаварийни километри,по-бавно,по-славно,бързайте бавно,кокто се казва.
                    Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                    БРАВО!!! Явно не съм сам
                    Студенолюбивите ставаме все повече
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Лелее ужасс, а при нас в събота и неделя го дават да е 20 градуса, мисля да покарам байка

Comment

Не се изразих правилно-зимата в градски условия не ми харесваОсобено купона с непочистените улици
                        Не,че ми пречи на доброто настроение,но предпочитам да има слънце,плаж,море...
                        На мене нито лятото, нито зимата ми харесват в градски условия
                        Lexus IS200

Comment

Честит и от мене! и айде натегайте ръчните да са готови
                          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Честит първи сняяяг! На мен не ми трябва ръчна със задното , за малко да честитя снега на съседите като им бутна оградата.
                            ОБЕЩАВАМ! Няма да давам такава газ повече на тая улица .
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                              На мен не ми трябва ръчна със задното
                              Като няма заднооо... и ръчната е задно, ако мога да перифразирам

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Особено купона с непочистените улици
                                Точно това е най-готиното , да вървиш в дълбок сняг.В Берковица живея на една стръмна улица и като изляза сутрин , пропусках обяда и чак за вечеря.Жалко , че тук няма къде да се пързалят децата.

П.П. Радвам се , че не съм сам.И тук има студенолюбиви хора.
                                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Working...
                                X