If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо така бе колеги и колежки?На мен това е любият ми сезон.Мечтата ми е да живея в Швеция и много приятели са ми казвали че съм луд , но аз предпочитам да ми е студено отколкото топло.
Да ни е честит първият сняг.
+1
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
ООо то само да завали леко и да стане хлъзгаво и почваме, камоли сняг Макар да не го правя с 156-цата, ама на другата кола прошка няма
Бавите се! Аз на всеки дъжд докато е лизгаво съм с вратите напред навсякъде, имате да наваксвате, може да организираме и такива срещички за през зимата
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Е не знам за вас, но аз до преди малко бях навън. Времето по центъра на София е чудесно! Приятно прохладно. Е, ако се заседите на едно място дълго (и пак зависи какво разбирате под дълго) време ще ви стане студено, но иначе е идеално. Не съм бил дебело облечен в никакъв случай
28.10.2010 г. на път до виличката в м. Студенец, в Пловдив дъжд и само след 20 минути сняг. Перфектните летни гуми са зле даже и на такъв път. Съжалявам за гадното качество на снимките на не си носих фотоапарата.
Аз лично не се радвам толкова на снега, сега ония маскираните със зелените жилетки пак ще ми се заяждат за грайфер и т.н. а също така и количката ми не обича този така красив сезон.. =)
Comment