Известие

Collapse
No announcement yet.

Китайски автомобил струва повече от серийно Ferrari

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много грозно и пласт масово изглеждащ автомобил.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Пак са краднали жълтите,ама тоя път от по стари и позабравени вече коли

ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
        Пак са краднали жълтите,ама тоя път от по стари и позабравени вече коли

Току що отварям темата и тъкмо да напиша, че отзад прилича на Волга и виждам, че някой вече ме е изпреварил.
        Ама аз лично бих предпочел Волга-та (доколкото виждам това е двувратата Волга с двигател от БМВ).
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
          Ама аз лично бих предпочел Волга-та (доколкото виждам това е двувратата Волга с двигател от БМВ).
          По-точно това си е БМВ, само,че с ламарини наподобяващи Волга
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Дано само краш теста му не е като на другите китайски "лимузини".Xax и най-забавното е че тук таме ще има гордия надпис "MADE in CHINA" :d
            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

е нема такъв варел ......... мани че е има копие на 10 автомобила в него,ами са копирани по най-възможния грозен начин, пък и тая цена е направо черешката на тортата
              Alfa156 Against All

Comment

Прилича, прилича, на нищо не прилича, това да преписваш и да не знаеш от каде не е лесна работа.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Това всъщност не е кола, а камион, щото е над 3.5 тона Ще трябва "C" категория Иначе краш тестовете трябва да са добри - нали все пак е бронирана
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Май идеята на президентските лимузини не е да са красиви. Ето в това се вози Обама

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                      В тая кола няма нищо от волга освен емблемата отзад. И още нещо - руски авто дизайн няма. Те крадат повече от китайците.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

е тая кочина е творение на китайците, които първоначално предо 2 години я беха направили досущ еднаква като Rolce-Royce Phantom, но след като от Ролс ги осъдиха и китайците трябваше да платят солено обезщетение на Ролс и да променят дизайна на китайският автомобил явно малките им оризови мозчета са измислили тази велика кофа, наподбяваща кариес на червен змей.
                        какви 580 хил. долара бе, аз незнам дали някои ще даде и 58,6 стотинки за това недоразумение на автомобилостроенето. при положение че за тия пари мога да напълна един гараж с класни автомобили незнам тия с каква идея са го пуснали това на пазара, че и тежи 4.5 тона и 12 цилиндъра, то това сигурно гори 35/100, освен ако не са измилислили да върви на ориз със зеленчуци, а как мислите колеги.. слагаш един пакет ориз, 2 клечки и
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Колеги ако зачетохте става въпрос за президентски автомобил /не за президент на дружество с неограничена безотговорност/ а не за ширпотреба. Престиж за една държава е държавния и глава да се вози в кола собствено производство и тя добре да го защитава а не на какво прилича отвън. Още преди 25 години бях чел че автомобили от такъв клас минават през тухла с над 100 км/ч без да се усети вътре в купето. Какво ли ще стане с едно АМГ след такова преминаване не ми се мисли. Ето в какво се вози и президента Медведев. Въпросното нещо пази и от ядрен взрив. http://www.bolgari.net/%D0%9B%D0%B8%...B0-gl-165.html

Може да си ги плюем китайците колкото си искаме, само че България в момента даже и велосипеди няма собствено производство.
                          Last edited by stenli; d.m.y г., 18:14.

Comment

[QUOTE=stenli;588472]Колеги ако зачетохте става въпрос за президентски автомобил /не за президент на дружество с неограничена безотговорност/ а не за ширпотреба. Престиж за една държава е държавния и глава да се вози в кола собствено производство и тя добре да го защитава а не на какво прилича отвън. Още преди 25 години бях чел че автомобили от такъв клас минават през тухла с над 100 км/ч без да се усети вътре в купето. Какво ли ще стане с едно АМГ след такова преминаване не ми се мисли. Ето в какво се вози и президента Медведев. Въпросното нещо пази и от ядрен взрив.

Малий 16 тона това нещо с какъв двигател е ??? И може танк може да мине отгоре й
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Извън темата, престижа на държавата и автомобила не са пряко свързани, в доста случаи.
                              Вярно е, че това може да бъде символ на икономическа мощ, но често пъти е и на гол гъз чифте пищови, както при руснаците, аз лично предпочитам президентите на Белгия, Финлания или Малта, например, страни, без идеята за световно лидерсто, но държавните им глави ръководят държави с висок стандарт на живота и свобода на обществото, без мутри и корупция, това е критерият който ми прави впечатление.Даже и Берлускони ми е симпатичен, като видя нашия Гоце в мерцедеса си или каквото го вози .....
                              Last edited by fred; d.m.y г., 11:28.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Извън темата, престижа на държавата и автомобила не са пряко свързани, в доста случаи.
                                Вярно е, че това може да бъде символ на икономическа мощ, но често пъти е и на гол гъз чифте пищови, както при руснаците, аз лично предпочитам президентите на Белгия, Финлания или Малта, например, страни, без идеята за световно лидерсто, но държавните им глави ръководят държави с висок стандарт на живота и свобода на обществото, без мутри и корупция, това е критерият който ми прави впечатление.Даже и Берлускони ми е симпатичен, като видя нашия Гоце в мерцедеса си или каквото го вози .....
                                Пич, Белгия все още е монархия, доколкото знам
                                ALFA 145 1.4 TS - ex
                                ALFA 156 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X