Както вече някои знаят ,мъча се с една програма повече от 20 дни . Накрая я инсталирах ,но инсталацията на ъпдейта започнаха да се появяват странни грешки и съответно не иска да прочете кола
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой да има идея тези грешки какви са ?
Collapse
X
-
Или не е инсталирана коректно или ъпдейта по някаква причина не може да регистрира някой сървиз/драйвер.
Да не ъпдейтваш с активна програма отдолу?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИли не е инсталирана коректно или ъпдейта по някаква причина не може да регистрира някой сървиз/драйвер.
Да не ъпдейтваш с активна програма отдолу?
Comment
-
Малко ми е трудно да разчета съобщенията,а и доколкото виждам първото и третото са на немски,който определено не съм учил.Доколкото схващам,пише че има проблем с регистрацията на файловете,а другото е за неуспешна инсталация.Най-вероятно има ключове в регистри от предишната инсталация.Да не забравяме,че повечето кракнат софт прави подобни изпълнения.Деинсталирай това.Дръпни си от нета CCliner.Пусти го да разчисти и пробвай пак.А и както гледам имаш проблемче и с кирилизацията.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМалко ми е трудно да разчета съобщенията,а и доколкото виждам първото и третото са на немски,който определено не съм учил.Доколкото схващам,пише че има проблем с регистрацията на файловете,а другото е за неуспешна инсталация.Най-вероятно има ключове в регистри от предишната инсталация.Да не забравяме,че повечето кракнат софт прави подобни изпълнения.Деинсталирай това.Дръпни си от нета CCliner.Пусти го да разчисти и пробвай пак.А и както гледам имаш проблемче и с кирилизацията.
При първата инсталация пак се появи грешката ,но програмата работеше...
Да опитам с cccleaner да изтрия всичко ли
Защото ,след като махна програмата ,,след това трия с ATFCleaner и на финала , отивам в search пиша ,примерно Bosch esitronic ,ако има останали файлове с това име ,намирам ги и ги трия ръчно . сега ще опитам с цц клиинър само че не съм работил с него никога
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНяма проблем.Интерфейса е на български и е много лесен.А унинсталера не намира всичко.Ключовете в регистри не винаги съдържат името на програмата.
ще ънинстална програмата и ще мина през регистрите първо с моите програми ,след това ще видя с ццлнъра какво е останало ,ако е останало .
Дано само якой каже каква е тая тъпа грешка ,за да знам къде да търся проблема
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеСъжалявам,но с немския съм fershtensi nihts.Ако някой го преведе или го издокара на английски,може да го измислим.
Comment
-
И кво правим сега?Май таковахме котака.
Ако имаш друг комп,на който не е инсталирана до сега,пробвай да видиш какво ще направи.Ако се инсталира безгрижно,значи някъде все пак остава нещо,а да се ръчка на изуст през regedit не е за препоръчване.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИ кво правим сега?Май таковахме котака.
Ако имаш друг комп,на който не е инсталирана до сега,пробвай да видиш какво ще направи.Ако се инсталира безгрижно,значи някъде все пак остава нещо,а да се ръчка на изуст през regedit не е за препоръчване.
П.П. А апропо ,какво значи ,че не може да регистрира файла acgm или там каквото беше ?На втората снимкаLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 18:57.
Comment
-
Доколкото виждам програмката се опитва да смени езика, но XML файлът, в който са запаметени преведените на другия език (БГ предполагам) съобщения - не може да го намери. И това става при отварянето на някакъв модален прозорец - може би в него има съобщение, за което няма превод на БГ.Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
Comment