Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой да има идея тези грешки какви са ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой да има идея тези грешки какви са ?

Както вече някои знаят ,мъча се с една програма повече от 20 дни . Накрая я инсталирах ,но инсталацията на ъпдейта започнаха да се появяват странни грешки и съответно не иска да прочете кола
    Attached Files

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Или не е инсталирана коректно или ъпдейта по някаква причина не може да регистрира някой сървиз/драйвер.
    Да не ъпдейтваш с активна програма отдолу?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Или не е инсталирана коректно или ъпдейта по някаква причина не може да регистрира някой сървиз/драйвер.
      Да не ъпдейтваш с активна програма отдолу?
      Не ,не разрешава ъпдейт докато програмата е включена. Първата снимка е, когато се опитам да вържа кола ,тогава излиза тази грешка .На втората снимка се появява това ,още при инсталацията ,но според мен ,то не е от значение ,защото и при предишната инсталацция се появи този надпис ,но програмата си работеше коректно въпреки това ,а на третата снимка се появява това ,когато кликна ок върху съобщението от първата снимка .Не мога да разбера каква е тая грешка.Инсталирам от едни и същи дискове ,по един и същ начин ,преди не го е правело тоя номер

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Малко ми е трудно да разчета съобщенията,а и доколкото виждам първото и третото са на немски,който определено не съм учил.Доколкото схващам,пише че има проблем с регистрацията на файловете,а другото е за неуспешна инсталация.Най-вероятно има ключове в регистри от предишната инсталация.Да не забравяме,че повечето кракнат софт прави подобни изпълнения.Деинсталирай това.Дръпни си от нета CCliner.Пусти го да разчисти и пробвай пак.А и както гледам имаш проблемче и с кирилизацията.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Малко ми е трудно да разчета съобщенията,а и доколкото виждам първото и третото са на немски,който определено не съм учил.Доколкото схващам,пише че има проблем с регистрацията на файловете,а другото е за неуспешна инсталация.Най-вероятно има ключове в регистри от предишната инсталация.Да не забравяме,че повечето кракнат софт прави подобни изпълнения.Деинсталирай това.Дръпни си от нета CCliner.Пусти го да разчисти и пробвай пак.А и както гледам имаш проблемче и с кирилизацията.
          Проблема с кирилизацията ми е само там ,след това вече си е всичко на български-като отворя програмата и чета кола. Използвам your uninstaller
          При първата инсталация пак се появи грешката ,но програмата работеше...
          Да опитам с cccleaner да изтрия всичко ли
          Защото ,след като махна програмата ,,след това трия с ATFCleaner и на финала , отивам в search пиша ,примерно Bosch esitronic ,ако има останали файлове с това име ,намирам ги и ги трия ръчно . сега ще опитам с цц клиинър само че не съм работил с него никога

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Няма проблем.Интерфейса е на български и е много лесен.А унинсталера не намира всичко.Ключовете в регистри не винаги съдържат името на програмата.

Comment

Няма проблем.Интерфейса е на български и е много лесен.А унинсталера не намира всичко.Ключовете в регистри не винаги съдържат името на програмата.
              Да, наистина е лесен ,изтри неща ,които не мислех ,че съществуват счупени снимки , стари торенти
              ще ънинстална програмата и ще мина през регистрите първо с моите програми ,след това ще видя с ццлнъра какво е останало ,ако е останало .
              Дано само якой каже каква е тая тъпа грешка ,за да знам къде да търся проблема

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Съжалявам,но с немския съм fershtensi nihts.Ако някой го преведе или го издокара на английски,може да го измислим.

Comment

Съжалявам,но с немския съм fershtensi nihts.Ако някой го преведе или го издокара на английски,може да го измислим.
                  На най си баЦе . Ънинсталнах есито, пуснах му сърч , след това изтрих всичко ,след това с АTF Cleaer изтрих всичко ,накрая пуснах CCleaner и той не откри никакви регистри .... проблема май май не е в това

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

И кво правим сега?Май таковахме котака.
                    Ако имаш друг комп,на който не е инсталирана до сега,пробвай да видиш какво ще направи.Ако се инсталира безгрижно,значи някъде все пак остава нещо,а да се ръчка на изуст през regedit не е за препоръчване.

Comment

И кво правим сега?Май таковахме котака.
                      Ако имаш друг комп,на който не е инсталирана до сега,пробвай да видиш какво ще направи.Ако се инсталира безгрижно,значи някъде все пак остава нещо,а да се ръчка на изуст през regedit не е за препоръчване.
                      Еба ли му мамата ... нямам друг лаптоп под ръка ,за да направя експеримента... само два и на единия ,от които- личния става таа простотия. На другия - в серлвиза той се прееба щот аз съм тъпак и от няколко дни не мисля трезво .....оня пък не работи ,щото ъпдейтнах КТС у-вото до последната версия ,с която бях на моя,а оня не го ъпдейтнах и е с по стара версия на есито. Треа се опитам да преинстална и там ,или направо да ъпдейтна ,ама искам да намеря проблема

П.П. А апропо ,какво значи ,че не може да регистрира файла acgm или там каквото беше ?На втората снимка
                      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 18:57.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

ACGM файла е потребителски менажер.Това,че не може да го регистрира,означава,че реално не е завършена инсталацията му и няма да работи.

Comment

Доколкото виждам програмката се опитва да смени езика, но XML файлът, в който са запаметени преведените на другия език (БГ предполагам) съобщения - не може да го намери. И това става при отварянето на някакъв модален прозорец - може би в него има съобщение, за което няма превод на БГ.
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
                          X