Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво правите ,когато ви наранят чувствата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Време ти е за по-нова кола, да видиш как ще живнеш
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Стефане, рецепта няма.

Всеки се справя с този проблем индивидуално, по свой си начин.

Който, каквото ще да ти говори, налага се сам да откриеш собствената си Америка, топлата вода, огъня и т.н.

Да, може да пробваш съветите, които момите и младежите добронамерено са ти дали по-горе, но едва ли което и да било мнение 100 % ще покрие твоето усещане за нещата и за измъкване от "кризата".

Вгледай се в себе си и прави това, което ти се прави.
      Тъй или инак - трябва да си го изживееш и преодолееш.
      И колкото да е тъжно, трябва да се справиш сам.
      Затиснеш ли го в себе си - може да избие в неподходящ бъдещ момент.

От мен само един съвет (ако изобщо може да бъде характеризирано така): депресията е наркотик. Ако можеш, не й се давай твърде дълго.
      Но не се опитвай да прескачаш болката на всяка цена, само заради неудобството от чуждото мнение.
      Това са твоят път и твоите уроци и няма как друг да ти ги извърви и научи.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

След двудневен размисъл ,реших да напарвя следното:
        Няма да оставя да ме забрави , ще правя всичко възможно да се виждаме ,да пием кафета ,ходим на кино и така нататък. Личи си ,че и тя има чувства . Ще оставя обаче срещите ни и разговорите в тях да текат непринудено следващите месец-два , няма да се говори за чувства ,няма да натрапвам тази тема и ще се надявам да го преодолеем ,докато дойде правилния момент
        Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 17:55.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          След двудневен размисъл ,реших да напарвя следното:
          Няма да оставя да ме забрави , ще правя всичко възможно да се виждаме ,да пием кафета
          Без да се опитвам да те отказвам, или да ти оказвам влиянеи, за протокола и по нататъчно четене оставям скромното си мнение че това е клауза пердута - нищо няма да излезе......ся не знам как е в конкретния случай, но ако някой ми го разказва това за трети човек и двойка, веднага ще реша че вероятноста да има предстоящ или настоящ трети участник в уравнението е много голяма.......но просто говоря по дифалт, не значи че е така, или че някой трябва да си променя мисленето и намеренията......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Според мен ще излезе нещо, но също допускам вероятността да има и трети.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Прецакваш се още повече да знаеш .Ама щом ти се иска тая мъка да продължава значи много я обичаш.Дано тя го разбере макар , че се съмнявам .Пожелавам ти все пак късмет!!!
              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Определено не прави това, нека тя сама да те потърси, ако има нужда, ако ли не-каквото и да правиш е безмислено
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Определено не прави това, нека тя сама да те потърси, ако има нужда, ако ли не-каквото и да правиш е безмислено
                  Това беше другата алтернатива .Отказах се от нея,защото при послведното ни виждане -в Четвъртък през нощта, тя рева повече от мен .Картинката беше много тривиална .. седим си прегърнати ,ревем си един за друг и се разделяме в същото време ...Затова ,ще поживеем, ще видим .Каквото времето покаже в крайна сметка

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Сигурно ще се съберете, ми тя като не и се разделя и реве защо се разделя, това жената сложен уред .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

-------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:50 ----------[/SIZE]

[/COLOR]Аз бих те питал дали след всичко изстрадано по тая раздяла, дали като се съберете после, всичко ще си е по старо му? Няма да споделям моите преживявания, защото човек с човек не си приличат и няма 2 еднакви ситуации. Само ще ти кажа да си пазиш сърцето брат. Колкото по-лесно го даваш, толкова повече ще те боли. Имай си едно на ум, за да не стане нова прецакня. Ако сам не се пазиш, няма кой да те пази. Тея дето си мислиш, че те обичат, могат най-много да те наранят, защото от тях не го очакваш. Аз би те посъветвал да я поизплашиш леко, че те е изгубила и да си даде зор, за да си те върне. Ако наистина те иска, ще се постарае. Тогава няма да се стигне до нова такава случка, защото ще знае какво й е коствало. Иначе рискуваш да си поиграете още малко на иди ми,дойди ми и накрая да го усетиш още по-дълбоко изотзадзе с извинение към дамите. Тва е от мен. Поздрави от Мадрид
                      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Проблема според мен си го написал още в първия пост - никога не сте се карали. Жените след един момент трябва да ги тъпчеш за да те уважават, тъпо е ама е така. (сега ако жени четат тая тема ще ми се нахвърлят. Нямам предвид бой или нещо такова, просто да си държиш на своето) Живей си живота, колкото повече и обръщаш внимание толкова по-малко вероятно да се съберете отново. Тия истории с романтиката са само по филмите. Това си е мое мнение де .
                        а и пс. Всеки си мисли че неговата ситуация е различна - е не е. Повечето жени действат еднакво, то си е до природа.
                        Last edited by bongo; d.m.y г., 08:26.

Comment

Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщение
                          Проблема според мен си го написал още в първия пост - никога не сте се карали. Жените след един момент трябва да ги тъпчеш за да те уважават, тъпо е ама е така. (сега ако жени четат тая тема ще ми се нахвърлят. Нямам предвид бой или нещо такова, просто да си държиш на своето) Живей си живота, колкото повече и обръщаш внимание толкова по-малко вероятно да се съберете отново. Тия истории с романтиката са само по филмите. Това си е мое мнение де .
                          а и пс. Всеки си мисли че неговата ситуация е различна - е не е. Повечето жени действат еднакво, то си е до природа.
                          Не мисля ,че трябва да тъпчиш един човек ,за да те уважава.Трябва да бъдеш толерантен .Не прави нещо ,което не искаш да ти бъде направено.
                          Колкото до някои постове,че след време ще ме е срам да си спомняи ще търся модове ,да трият темата...мога с чисто сърце да кажа ,че това никога няма да стане.Мен от чунствата ми не ме е срам .
                          Другат аседмица ще се видим на кафе , ще напрвя нещо запомнящо се... Ще направя резервация в континентал плаза ,или друг подобен ресторант (в който има места)ще и купя много рози ,хубава вечеря НИКАКВО ПИЕНЕ, и няма да говоря за чувствата си . Ще водим някой съвсем необвързващ разговор ,за да се почувства така ,както преди два месеца примерно .От там нататък всичко зависи от подхода според мен .

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Добре си го намислил...
                            Само се замисли дали всъщност тя е човека. Мъжете в по-голямата си част сме странни добичета.. и гоним това което уж ни бяга, а сме слепи за това което ни е под носа.
                            Ще я водиш на ресторант, няма да говориш за чувства... че от къФ зор тогава ше я водиш където и да е? А ако тя е достатъчно интелигентна - ще ти откаже (аз поне така бих направил).Засвидетелстването на уважение е деликатна тема, а без да искам да те нараня допълнително, но... ти стъпваш като валяк батка. Всичко е в дребните неща.. всъщност точно те "обръщат каруцата".
                            В крайна сметка ти си знаеш най-добре де - аз само изразявам мнение.

п.п.- Де е "вал премиер"-ката? Липсва ми много и тоя форум ми е пуст без нея!
                            Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 21:17.
                            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Това беше другата алтернатива .Отказах се от нея,защото при послведното ни виждане -в Четвъртък през нощта, тя рева повече от мен .Картинката беше много тривиална .. седим си прегърнати ,ревем си един за друг и се разделяме в същото време ...Затова ,ще поживеем, ще видим .Каквото времето покаже в крайна сметка
                              Точно така, каквтото време покаже, но сдържай поривите ти да я потърсиш, а иначе рева си хубаво нещо, няма лошо
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Не мисля ,че трябва да тъпчиш един човек ,за да те уважава.Трябва да бъдеш толерантен .Не прави нещо ,което не искаш да ти бъде направено.
                                Колкото до някои постове,че след време ще ме е срам да си спомняи ще търся модове ,да трият темата...мога с чисто сърце да кажа ,че това никога няма да стане.Мен от чунствата ми не ме е срам .
                                Другат аседмица ще се видим на кафе , ще напрвя нещо запомнящо се... Ще направя резервация в континентал плаза ,или друг подобен ресторант (в който има места)ще и купя много рози ,хубава вечеря НИКАКВО ПИЕНЕ, и няма да говоря за чувствата си . Ще водим някой съвсем необвързващ разговор ,за да се почувства така ,както преди два месеца примерно .От там нататък всичко зависи от подхода според мен .
                                Ей братле само едно нещо мога да ти пожелая или и аз не знам как да го нарека... нещото е - дано това момиче наистина все още изпитва чувства към теб и то силни... дано наистина ги има тия чувства защото в противен случай бедна ти е фантазията какво те очаква.

Казвам го не защото съм гледал много филми, а защото преди известно време такъв х*й го ядох с една девойка, че ако тръгна да разправям моята история повярвай всичко което ти се случва в момента ще ти се стори като бял кахър и ще разрева не само теб, а целия форум. Та от опит ще ти дам един съвет:

Не се занимавай повече с въпросната девойка ако не си абсолютно напълно непоклатимо сигурен, че тя също изпитва силни чувства към теб.

Ако ония сълзи дето ти ги е ронила когато сте се видели не знам си кога са били театър вярвай, че всичко което си решил да правиш в момента ще те вкара в гроба и за мен лично си още по-голям пътник и от преди. Само за пример ще ти кажа какво стана с мен за да можеш сам да си направиш извода. Преди не много време една девойка ме дари с най-големия х*й който съм виждал в живота си. Дари ме с един чудовищно огромен х*й отзад. Аз обаче толкова бях се самозабравил по нея, че премазах всичките си принципи, достойнство и изобщо всичко което имах с цел да превъзмогна и простя случилото се, за да може всичко да е както преди. Това което получих като знак на благодарност малко след това беше един, но този път още по-огромен и дебел х*й отзад. Всичко това само защото и бях показал, че пред нея съм слаб. Виждам, че в общи линии и ти си тръгнал на там, виждам също и, че не можем да те спрем, та за това братле само съвет от мен... пази се и се моли тя все още да изпитва онези чувства към теб... но на първо място се пази!

П.П. Ще следя развитието на темата с интерес... всяка подобна история има на какво да ни научи като хора!
                                BMW E39 528i

Comment

Working...
                                X