If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей братле само едно нещо мога да ти пожелая или и аз не знам как да го нарека... нещото е - дано това момиче наистина все още изпитва чувства към теб и то силни... дано наистина ги има тия чувства защото в противен случай бедна ти е фантазията какво те очаква.
Казвам го не защото съм гледал много филми, а защото преди известно време такъв х*й го ядох с една девойка, че ако тръгна да разправям моята история повярвай всичко което ти се случва в момента ще ти се стори като бял кахър и ще разрева не само теб, а целия форум. Та от опит ще ти дам един съвет:
Не се занимавай повече с въпросната девойка ако не си абсолютно напълно непоклатимо сигурен, че тя също изпитва силни чувства към теб.
Ако ония сълзи дето ти ги е ронила когато сте се видели не знам си кога са били театър вярвай, че всичко което си решил да правиш в момента ще те вкара в гроба и за мен лично си още по-голям пътник и от преди. Само за пример ще ти кажа какво стана с мен за да можеш сам да си направиш извода. Преди не много време една девойка ме дари с най-големия х*й който съм виждал в живота си. Дари ме с един чудовищно огромен х*й отзад. Аз обаче толкова бях се самозабравил по нея, че премазах всичките си принципи, достойнство и изобщо всичко което имах с цел да превъзмогна и простя случилото се, за да може всичко да е както преди. Това което получих като знак на благодарност малко след това беше един, но този път още по-огромен и дебел х*й отзад. Всичко това само защото и бях показал, че пред нея съм слаб. Виждам, че в общи линии и ти си тръгнал на там, виждам също и, че не можем да те спрем, та за това братле само съвет от мен... пази се и се моли тя все още да изпитва онези чувства към теб... но на първо място се пази!
П.П. Ще следя развитието на темата с интерес... всяка подобна история има на какво да ни научи като хора!
И аз това се опитвам да му кажа, ама в такива ситуации човек не мисли с главата си, а със сърцето си. После се чуди как не е могъл да види нещата в истинската им светлина.Много пъти съм го казвал, изпитвал съм го няколко и на гърба си: Най-лошите са добрите момичета. Защото в 85% от случаите изобщо не са толова мили и добрички, колкото изглеждат. Ти обаче се подъгваш и сваляш гарда и пораженията са чудовищни. При мръсниците си си наясно от самото начало и си играеш здраво в защита и нема токова проблеми. Сладките ангелчета ти отварят капана и ти сам се набиваш в него, ама пък е по-голяма тръпка маа му стара. Иначе не е лошо понякога човек да се вслушва в съветите на други, които са си патили. Аз ако го правех, щях да си спестя мноооого главоболия, ама моята пуста твърдоглавост...
Направих си труда, да прочета цялага тема... (всеки рано или късно минава по този път... )
.. В такъв случай, акъл не се търси и не се дава...
Според мен... Както го усещаш, така го направи...
Личното ми, необвързващо разбира се мнение е, че се луташ и не искаш да приемеш ФАКТА, че всичко е СЪРШИЛО !!!
ТОЧКА !!!
Това със сълзите и сополите е за по телевизията...
Без други излишни словоблудства - гледай смело НАПРЕД и не се обръщай назад !!!
Просто няма смисъл...
Успех...
гледай смело НАПРЕД и не се обръщай назад !!!
Просто няма смисъл...
Успех...
Колегата много доБре го е казал.
Така си е - повярвяй ми.
Колкото и да е трудно, когато се е "счупило" нещо, не може да се "залепи" - винаги ще бъдат "закърпени" неща, от което ще има само мъка.
По-добре придобий силата да бъдеш сам - след това ще ти е по-лесно.
В момента съм в същото положение след 25-годишен брак с две големи "готини" деца, които отвреме-навреме пишат тук и ме подкрепят тотално.
Представи си колко е умножено това при мен, което изпитваш в момента. Да не говорим за голямата привързаност от годините.
Приеми реалностите - не можеш да върнеш нищо назад.
Имай надеждата за нещо по-добро.
Никакъв, абсолютно никакъв смисъл няма да се измъчваш, спираш контакта с нея, все едно изрязваш нещо и това е. Щом толкова те боли няма друг начин, 3 пъти съм го изживявал, резултата е един - раздяла, дори и да се съберете ще е временно.
И аз съм на мнение, че не трябва да се връщаш назад.
Край и това е.
Случвало ми се е, после съм подновявал контактите и приятелството, уж всичко е наред и е минало и изведнъж пак си в изходна позиция - чувствата се връщат и мъката става дори по-голяма.
Върви напред и не се обръщай назад!
Много боли, ужасно даже, липсата е огромна, сякаш част от теб я няма, но нямаме друг избор.
Времето ще те излекува, то е най-доброто лекарство.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Пич, очевидно не си стигнал дъното на самоунижението си. Сълзи, срещи...., ами тя те е обичала, естествено е да те съжалява и да плаче като те гледа такъв. Приказките няма да ти помогнат, давай в същият дух и както ти казах по-напред, хвърли и се даже в краката плачи, реви и и се моли. Така със сигурност тя ще сложи тоталният край и чак тогава ще тръгнеш нагоре.
С даване на акъл няма да стане, всеки сам трябва да си мине пътя които е поел, след време колегата ще ни информира как са се развили нещата.
Те тука,опита си казва тежката дума!
Аз знам,че вече Дери знае за какво става въпрос!
Проблема е, че всеки трябва да мине тоя път за да разбере посланието!
Който го е минал,знае за какво става въпрос.Който не го е минал - не разбира!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ако не можеш да преглътнеш случилото се ,по-добре си намери някакво хоби,което да ти отвлича вниманието от неприятните мисли !
Пробвай фитнес,някакъв спорт или нещо,което ти се е искало да направиш,но си отлагал или те е било страх да направиш.
Общо взето за напред те чакат все приятни емоции !
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mioCUORE SPORTIVO145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Comment