Известие

Collapse
No announcement yet.

Милиционер се прави на мъж.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Милиционер се прави на мъж.....

http://vbox7.com/play:c0852208
    Баси галоша нещастен......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

На какви се правят тези полицаи не мога да разбера!!!
    Да обижда и удря без да има никакво право!!!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ебаси нещастника, тоя полицай заслужава да се радва на цветята откъм корените.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колко такива случаи има Това даже е милване по ' празната глава '
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

По принцип съм съгласен за така нареченото "нежно общуване" в полицейското управление, защото в повече случаи става въпрос за разни крадци, наркомани и друга такава измет, която закона по-скоро защитава и пак се връщат и продължават...Тааа в такива случаи съм твърдо за "нежното общуване".....Но в конкретната ситуация май става въпрос за коренно различно нещо...

Все пак аз лично нито оправдавам, нито подкрепям полицая докато няма ясно ставановище- дали този 22г. младеж наистина не е измет, а майка му(както става в повечето случаи) да си мисли, че той е ангел.... Ситуации всякакви.... Доказателства никакви...

П.П Знам че от законова точка боя не е позволен, ама от морална е...защото законите ни са само за запълване на хартията вместо да се рециклира...
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Няма начин наще полицаи (аз им викам клоуни ма те са си такива) да не се опитат да изпъкнат по-някакъв начин!Ето и коментара на момчето и маика му http://www.vbox7.com/play:64284ab3
            Fiat Punto 1.2 75 ELX
            EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
            EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
            EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Мога ли да се издрайфам на този отгоре

За жалост съм си имала вземане даване с БГ МВР и техните служители и съм наясно с това,че в БГ не си невинен до доказване на противното,а си ВИНОВЕН до доказване на противното!
              Отношението им е под всякаква критика!
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
              140 HP + Chip Tuning -> ex
              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
              Born to make me happy

Comment

Камен Донев човека си го казва : Боя изгражда.. не е да разгражда.Зависи от ситуацията, но полицая може да си е напълно прав и да има защо да го дръсти.Може и полицая да е лайното в случая.И двете страни са ясни на всички ни Кой къде и защо е там .
                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Баси една голяма файда са тия жисиемки с камерите......

---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:26 ----------

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                  Зависи от ситуацията, но полицая може да си е напълно прав и да има защо да го дръсти.
                  Как така ще зависи бре колега - кой е тоя дето ще определи зали зависи или не, дали тъпата кука е 10000% прав или не, дати тоя е невинен, или долен мангал, какъв е тоя мърсол да раздава сам правосъдие, всеки от нас може да е утре на негово място, да яде токати в някое районно и хабер да си няма защо....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Поздрав

http://vbox7.com/play:6e28e15e
                    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Не вярвам без причина полицая да налага това пичлеме а и доколкото разбрах от репортажите малкия не е цвете за мирисане ,а и има една друга приказка бии за да те уважават.
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ееееей
                        Точно ей на тоя униформения малоумник
                        Би трябвало да му се скъсат пагоните на място!
                        Как така ще си позволява да налага физически 22 год. момък? Каквото и да е направило момчето,
                        то има винаги 2-ри шанс, а не тоя нерез! Ей такива гадни
                        полЮцейчета се имат за твърде силни.., нали имат значка и пистолет, и вече са "недосегаемите" Властта е в техните ръце.. Интересно ми е как би реагирал нереза, ако някъв негов колега-съ(нерез)брат, ей така "на волна" програма да малтретира дъщерята му или сина му..?ЩЕ ореве яко орталъка със сигурност! Ей затова сме на тоя хал,тоя е точен огледален образ на цялата ни система!
                        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

пичове според мен ясно се вижда, че камерата с която е снимано "събитието" не е скрита.

т.е. докато трае побоя и виковете, някой си снима необезпокояван, а кой нормален милиционер колкото и да е тъп ще позволи това.

...в този смисъл може цялата работа да е нагласена...ама може и да не е
                          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                          Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                            пичове според мен ясно се вижда, че камерата с която е снимано "събитието" не е скрита.

т.е. докато трае побоя и виковете, някой си снима необезпокояван, а кой нормален милиционер колкото и да е тъп ще позволи това.

...в този смисъл може цялата работа да е нагласена...ама може и да не е
                            Снимано е с GSM ,доколкото се разбра,та нищо не пречи на човек просто да си държи спуснат в ръката телефона и да си снима.
                            Та май и в края на клипчето забелязаха че се снима и веднага свърши видеото.
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Много е отворен докато е с униформа, но все някога ще я свали и ......
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

Working...
                              X