Известие

Collapse
No announcement yet.

Милиционер се прави на мъж.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе Алекс, кукалероса е турбо тъп хуй сплескан. Дори само за това трябва да бъде уволнен. Предистория, следистория ... Не може лице под пагон да си изпуска нервите.
    А изпусне ли ги - еми както вече написах - да мре в собствения си бълвоч.
    Аз му плащам за да върши работа не да ми се нервира и да подскача като недоебана лелка. Ми той ако му кажа, че е долна свиня например, току виж затрелял пет шест човека бе?

Ай хас мукар
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ако се налага,го биеш и до посиране,до като му сложиш белезниците и го укротиш.След това,ако и го докоснеш с пъст е нарушение,
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Не може лице под пагон да си изпуска нервите.
        По тоя въпрос съм с тебе на 1000% !!! Но мисля че вече изтръпна яко темата. Забелязвам напоследък, че ако нямаме по един скандал или някаква клевета всеки ден, сякаш ще дойде края на света .... Това също вероятно е някакъв балон с пръдня, и ако сме достатъчно търпеливи или късметлии, ще разберем за какво иде реч.
        Лека вечер на всички
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз не бих защитил никого но ако имаше съдебна система в тази държава и 2-мата щяха да са в затвора . Полицая защото ... знаете що , а оня келеш щото за да е там е свършил нещо дет нетрябва а и на всичкото отгоре се отговаря и провокира полицая . В някой др. страни ако говориш по такъв начин на 1 полицай веднага ще те мушне на топло , че и хубава глоба ще има. Пък тука ако му напишат акт най-много да плати некви смешни 50 кинта ....... мн. още може да се дъвче тази тема но и 2-мата са за секс у гъза
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            Полицая защото ... знаете що , а оня келеш щото за да е там е свършил нещо дет нетрябва а и на всичкото отгоре се отговаря и провокира полицая .
            Колега, ти къде видя провокация?!

Comment

Първоначално публикувано от citroen Покажи съобщение
              Колега, ти къде видя провокация?!
              Един колега е изнесъл подробности, но каквото и да е, полицаят не е прав

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Абе вие нещо сте си замътили разсъдъка с тая "демокрация" ... Верно, всеки има и трябва да има права. Ама случайно да сте се замисляли, че тия "цветенца", дет са така "жестоко бити и унизени", изобщо НЕ СА цветя за мирисане ???
              Дали тоя "иначе така невинен младеж" няма да се окаже отрепка, залавяна поне 10-15 пъти с грабежи, побои и т.н. ??? Познавам хора от полицията, и колкото и черни овце да има там, има и свестни. И както се каза по-горе - на всички тях им е писнало до козирката да се занимават да хващат по 100 пъти едни и същи ЛАЙНА, и да ги освобождават на другия ден или след два-три часа, ПРОСТО ЗАЩОТО В ТАЯ УМРЯЛА ДЪРЖАВА НЯМА ПРАВО, ЗАКОН И СЪДЕБНА СИСТЕМА ??? Колкото до идиотското обянсение на майката - не мислите ли, че тя просто се възползва от златния шанс да натопи полицая ??? Можете да попитате milenamr - тя има опит със "златните дечица" - най-мирните, тихи и ученолюбиви деца в очите на родителите си, които в училище се превръщат в абсолютни ИЗРОДИ ... Питайте я как се разширяват очите на родителите им, когато разберат какво ЖИВОТНО всъщност имат вкъщи ...
              Ще ви помоля да помислите малко, преди да защитавате или оплювате някого. Не мисля, че който и да е полицай ще запретне ръкави да обижда и удря някого без вина пред свидетели - ТОВА НЕ ВИ ЛИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ??? Или заслепени от криворазбраната идея за "свободията на демокрацията" не виждате дребните и маловажни иначе детайли ???
              Извинявам се за резкия тон, но след две страници глупости, няма как иначе да реагирам !!!
              Дано не ви се налага да разбирате от първа ръка какво съм искал да ви обясня тука ... Мир Вам, и спокоен път !
              А сега кажи като е умряла държавата, демокрацията ли ни е виновна, или СКАПАНОТО ни общество?Понеже държавата не е животно, ламя или робот, а отражение на действията на "народу" и как точно този полицай, който е частица от държавата допринася, за това, тя да не се скапва?
              Last edited by fred; d.m.y г., 14:31.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Ебаси нещастника, тоя полицай заслужава да се радва на цветята откъм корените.
                и бял камък сянка да му пази

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
                  и бял камък сянка да му пази
                  А на камъка какъв трябва да бъде надписа?
                  Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                  Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Българската поилиция бие яко и в това спор няма. Въпроса е, че някои се взимат на сериозно и се чувстват недосегаеми. Ето ви един случай на който син на позната на майка ми става свидетел. Нощно време на сравнително голям столичен булевард 2-ма полицаи пребиват до смърт бездомник. В последсвие се появил и 3-ти полицай от който 2-мата биячи са поискали белезници, но той не ги дал поради простата причина, че на мъртвец белезници не му трябват. Бездомникът бил свален на земята, ритан и удрян с палки. Е? Аз думи нямам!
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Тоя полицай трябва да го уволнят по ред причини:
                      -Тъп е
                      -Прост е
                      -Изпуска си нервите
                      -Държи се неадекватно
                      -Няма право да обижда и бие
                      Тия тарикатчета там, 100% е ясно, че са направили постановка. Още с вкарването там, всичко трябва да мълчи и да седи мирно. Тоя както се размрънка и се направи на отворен го хващат за трамвая и да пише обяснения. Оня с телефона няма право да снима и телефончето от Испания в чекмедженцето на следователя.

Да пълно е с боклуци, които родителите им не подозират за тях, но те са боклуци, защото родителите им са боклуци в 90% от случаите. Същите тия боклуци стават полицаи и общо взето им коментираме сеирите.

А тия теории, че боя бил изграждал и няма лошо да го ступат си ги вземете с вас и обратно в комунизЪма. За тва сме на тва дередже, щото всеки знае да тупа и нищо не спазва.
                      Last edited by DerMeister; d.m.y г., 02:08.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

некой хора тотално изтрещеха
                        дано на никой от вас да не му се налага да търси съдейсвие от полицията защото каквото повикало такова се обадило
                        ако полицая е такъв какъвто го описвате , то ние не сме цвете за мирисане

пролема казах къде е няма правосъдна система , ако имаше - лайното щеше да е във затвора а полицая щеше да е сигурен че си е свършил работа и въобще нема да се нерви като е сигурен че утре няма пак да го лови пак по улиците като изнасилва дащеря му
                        това е проблема
                        имам много познати полицай и вервай те ми нема как да си нормален за да си такъв , всеки ден да се разправяш със изроди , да го ловиш и той да ти се хили във лицето и да ти вика " Утре пак ще ме пуснеш и ще ти подпаля къщата и ще ти наеба дъщерята "

вие сами си вадете изводи защо се държи така
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

А като я изнасили полицай, по леко ли ще ти бъде?
                          http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86.D0.B0.D0.B8
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            А като я изнасили полицай, по леко ли ще ти бъде?
                            http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86.D0.B0.D0.B8
                            Утвърдиха ми се обежденията ,че българските полицаи са се самозабравили от власта, която имат.
                            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Според мен тия две куки разиграха сцена пред младежа за да го сдухат и после да се носи слух колко е страшно в районното!Иначе си има и откачени куки.Съгласен съм че прекаляват и си позволяват много повече отколкото им се полага като полицаи.Лично аз ако съм полицай и съм се опитал да се държа и разговарям нормално с момчето (нещо което няма как да знаем защото не се вижда на клипа) и той ми отговаря с този тон ще му намачкам главата та дори и да трябва цивилен да свърша тази работа след работно време.Куката прекали, но и ние трябва да знаем по какъв начин и какво уважение да проявяваме към тях като полицаи.Ако този младеж ти опре нож в гърлото и полицаите го хванат съм сигурен че всеки един от вас ще се моли да го спукат от бой лекенцето в районното.Тъй че от това което видяхме виновен е полицая въпреки че със сигурност има причина младежа да се намира там и да го е докарал до такова психическо състояние което пак не му оправдава дивотията на тоз полицай!
                              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

И това е така, този пубера не е бил стока /колега беше пуснал тук линк с повече под,обности/, но полицай, който има тоя маниер, може и на теб да ти причини същото, ако по някакво причина подаднеш там.Така например, племеника ми разправя, как ходили на мач, след мача меле и забрали и едни негови приятели, които нямали абсолютно никаква вина, ама били на тая възраст из мелето.Питали един полицай, за какво ги е приблал, той си скъсал пагона и казал на единия от приятелите му-е сега тоя пагон ти го скъса и т.н.
                                Ами ако те объркат нещо??Докато се разбере кой си и що си и може да ти обърне фасона.Тоя милиционерски маниер трябва да изчезне.Човек търси от полицая заради доверие, респект и сигурност, а пъдарско поведение.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 11:10.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X