Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля не правете така!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Какво ли не сме виждали, колеги, но като това едва ли някога...Това е равно абсолютно самоубийство...Игра със смърта, но най-лошото е че застрашава невинни граждани...Аз лично останах без думи след видяното...

http://vbox7.com/play:9a0c1431

И ето и втората част на продължението на самоубиеца, която е още по-фрапираща!!!

http://vbox7.com/play:82bafc3a
    аз даже в електронни игри не си позволявам да карам така....
    Бесило за такива!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

За въпросния майстор колегите казаха почти всичко....Аз искам да коментирам колата....Бах тия 330д....мноооооооооогоо върви това бе! Шапка им свалям на баварчетата за двигателчето
      п.с. тия в Чехия нямат ли патрулки, нещо по пътищата хранилки ала бала...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Гледах внимателно 2 части, определено има какво да се научи от него на тема каране. За съжаление малко са тези, които имат такива умения за шофиране. Дано само никой не пострада.

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
          Гледах внимателно 2 части, определено има какво да се научи от него на тема каране. За съжаление малко са тези, които имат такива умения за шофиране. Дано само никой не пострада.
          Това вярно, че имаше много премислени ситуации, но имаше много моменти, където си имаше голяма доза късмет. Но на магистралата караше като идиот с тези изпреварвания от дясно, защото в първия момент е зад теб и ако решиш бързо да се прибереш, за да го пуснеш, той вече е до теб и бум.
          И да, за да стигне той по-бързо всички, които изпревари, трябваше да се забавят заради него и колко е възможно да повлече изрядни шофьори с него
          Last edited by soldier; d.m.y г., 17:01.

Comment

Абе коментирате безрасъдството и каква резачка е БМВ-то , а само на мен ли ми направи впечатление по колко добър асфалт кара ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
              Абе коментирате безрасъдството и каква резачка е БМВ-то , а само на мен ли ми направи впечатление по колко добър асфалт кара ....
              това са странични ефекти - от страната(държавата) имам предвид

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

И в България има такива отсечки. Примерно Ботевград - Оряхово. На дължина даже май е повече и пътя е със същото качество, един от любимите пътища е това

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  И в България има такива отсечки. Примерно Ботевград - Оряхово. На дължина даже май е повече и пътя е със същото качество, един от любимите пътища е това
                  Има и до хасковски минерални бани ... там наистина пътя е изродски гледал съм как го правят и общо взето качестовот е мног овисоко( чакъл, подложни бетони, дебел слой асфалт около 20см и още 2 по тънки слоя), като стъпиш с колата на него всичко става тихо единствено двг-то се чува и звука как разцепваш въздуха, движение нулево патрулки също няма караш как си искаш, удоволствието е жестотко

Comment

Веднъж пътувах до Търново и бях наблдател на точно такова каране. Опитах се да карам с него но като видях, че километража превишава 180 на двулентов път бързо се отказах. 50 км по нататъка го настигнах въпросния състезател и колата беше по врати. Шофьорите бяха едни софииски келемета с някакво ново Volvo.

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                      Ха- вижте профила на тоя бавноразвиващ http://vbox7.com/user:bmw_330d
                      Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                      Тъп чех самоубиец , но нищо ново...
                      Не внимаваш. Не е чех, българче е Веж му профила в горния линк.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Няма да коментирам видяното....

Само погледнете какво правят в Моска ...
                        http://www.vbox7.com/play:1d2f0f09

----------------------------------
                        -------------------------------------------
                        Last edited by VFTI; d.m.y г., 01:00.
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

И така да си продължа темата, само че с нещо още по фрапиращо...Докато онава се случваше в Чехия и не ни засягаше директно, то това вече е в България...

На този клип за малко не блъска моториста накрая!!!

http://vbox7.com/play:bab6b821

А на втория клип гледайте как сами се насърчават да карат в лявото плътно!!!

http://vbox7.com/play:6c7358e8
                          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 00:43.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

На мен пък не ми се ще да им коментирам пътищата. У наше село дори магистралата няма толко ленти!
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Пълен олигофрен... ще изтепа хората на такива и колело не трябва да се дава.
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                              sigpic

Comment

Защо го обиждате човека. Замислете се, има оправдание - той бърза за болницата.

Comment

Working...
                                X