If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво ли не сме виждали, колеги, но като това едва ли някога...Това е равно абсолютно самоубийство...Игра със смърта, но най-лошото е че застрашава невинни граждани...Аз лично останах без думи след видяното...
За въпросния майстор колегите казаха почти всичко....Аз искам да коментирам колата....Бах тия 330д....мноооооооооогоо върви това бе! Шапка им свалям на баварчетата за двигателчето
п.с. тия в Чехия нямат ли патрулки, нещо по пътищата хранилки ала бала...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Гледах внимателно 2 части, определено има какво да се научи от него на тема каране. За съжаление малко са тези, които имат такива умения за шофиране. Дано само никой не пострада.
Гледах внимателно 2 части, определено има какво да се научи от него на тема каране. За съжаление малко са тези, които имат такива умения за шофиране. Дано само никой не пострада.
Това вярно, че имаше много премислени ситуации, но имаше много моменти, където си имаше голяма доза късмет. Но на магистралата караше като идиот с тези изпреварвания от дясно, защото в първия момент е зад теб и ако решиш бързо да се прибереш, за да го пуснеш, той вече е до теб и бум.
И да, за да стигне той по-бързо всички, които изпревари, трябваше да се забавят заради него и колко е възможно да повлече изрядни шофьори с него
И в България има такива отсечки. Примерно Ботевград - Оряхово. На дължина даже май е повече и пътя е със същото качество, един от любимите пътища е това
И в България има такива отсечки. Примерно Ботевград - Оряхово. На дължина даже май е повече и пътя е със същото качество, един от любимите пътища е това
Има и до хасковски минерални бани ... там наистина пътя е изродски гледал съм как го правят и общо взето качестовот е мног овисоко( чакъл, подложни бетони, дебел слой асфалт около 20см и още 2 по тънки слоя), като стъпиш с колата на него всичко става тихо единствено двг-то се чува и звука как разцепваш въздуха, движение нулево патрулки също няма караш как си искаш, удоволствието е жестотко
Веднъж пътувах до Търново и бях наблдател на точно такова каране. Опитах се да карам с него но като видях, че километража превишава 180 на двулентов път бързо се отказах. 50 км по нататъка го настигнах въпросния състезател и колата беше по врати. Шофьорите бяха едни софииски келемета с някакво ново Volvo.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
И така да си продължа темата, само че с нещо още по фрапиращо...Докато онава се случваше в Чехия и не ни засягаше директно, то това вече е в България...
На този клип за малко не блъска моториста накрая!!!
Comment