Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля не правете така!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля не правете така!!!

Какво ли не сме виждали, колеги, но като това едва ли някога...Това е равно абсолютно самоубийство...Игра със смърта, но най-лошото е че застрашава невинни граждани...Аз лично останах без думи след видяното...

http://vbox7.com/play:9a0c1431

И ето и втората част на продължението на самоубиеца, която е още по-фрапираща!!!

http://vbox7.com/play:82bafc3a
    156 2.4JTD 136+ PS

Тоя е некакъв луд нещо.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Тъпанар пълен

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Тъпо е ама бас хващам че всеки от нас познава поне по един такъв "герой"
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Яко си дига адреналина човека,но ако кара така всекидневно мисля че скоро няма да е между нас.По скоро ще е от онази колекция с красивите и размазани черепи,дето не е за хора с слаби нерви.
          146 JTD-2000г.
          Punto 1.2

Comment

Такива ежедневно ги пишат, но за съжаление понякога и някой невинен може да пострада
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Поредния. За мен бъбреци, ако са здрави....
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Чак и се възмущава, че натискат спирачките пред него, за да му покажат, че е твърде близо - пълен олигофрен!
                За нещастие и тук има доста такива изроди!
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Ама тоя това за майсторство ли го има?! Ако си мисли, че е майстор само защото от завоя не изкача кола...ок. И не мога да разбера, защо непрекъснато си мисли, че другите се състезават с него?! А и щом ги бие всичките, защо се отегчава, че му е бавна колата?! След катастрофата бих искал да видя мозъчните му изследвание публикувани в интернет, че ми е интересно какво ще открият.
                  Аз така и не изкарах достатъчно дълго време в Чехия, за да добия представа що за безрасъдни шофьори са, но знам, че за съжаление такива си ги имаме и у нас.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Бил съм свидетел на подобни изцепки и в БГ на прекрасната ни магистрала тракия, синьо М3 в лентата за аварийно спиране с над 200 зад него Х5 а межд колите на зиг заг мерцедес ML .Действието се развива посока Пловдив - София неделя след обяд след някви празници и магистралата беше като бул.България в 8:30 сутринта посока център - яко пастет

Comment

Тоя ако ще и да се разбие някаде все ми е тая.Само да не завлича невинните хора,който имат разум как да карат и си ценят живата.

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        ... мозъчните му изследвание публикувани в интернет, че ми е интересно какво ще открият.
                        ...
                        Колега нищо няма да открият, пазно е. В главата му има само бръмбари с криворазбран ген от Шумахер.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ха- вижте профила на тоя бавноразвиващ http://vbox7.com/user:bmw_330d
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex
                          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Спокойно, този младеж няма още дълго да публикува клипчета в нета Най ме изкефи "турското" изпреварване на 2 тира и кола на десен завой без видимост по обикновеният първокласен път, жалко че нямаше още един тир насреща, да го видим как щеше да скача на ливадата
                            Иначе, слаломът на магистралата не беше кой знае какво майсторство, там има достатъчно място, забелязах само 2 по-критични ситуации. Едно трябва да и се признае на колата му: има добри спирачки!
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Всичко оК ама само не разбирам защо е дал толкова пари за баварията след като за много по-малко може да си купи патлак с барабан и един патрон в него... върти барабана, натиска спусъка и ефекта абсолютно същия, с тази разлика, че няма да повлече други хора с него.

Тези клипчета показват целия профил на въпросния човек:

1. Явно разполага с излишни пари които би могъл да дари.
                              2. Разполага с автомобил който съвсем скоро ще бъде дарен за резервни част.
                              3. Разполага с органи които също скоро ще бъдат дарени на нуждаещите се.

Извод: Тази личност е чиста проба дарител!
                              BMW E39 528i

Comment

Working...
                              X