Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля не правете така!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Страшен майстор....
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      Спокойно, този младеж няма още дълго да публикува клипчета в нета Най ме изкефи "турското" изпреварване на 2 тира и кола на десен завой без видимост по обикновеният първокласен път, жалко че нямаше още един тир насреща, да го видим как щеше да скача на ливадата
      Иначе, слаломът на магистралата не беше кой знае какво майсторство, там има достатъчно място, забелязах само 2 по-критични ситуации. Едно трябва да и се признае на колата му: има добри спирачки!
      Че тоя пълен идиот спор няма, но едно трябва да си признаем ако забравим всичко и погледнем технечески колата е много добра, като визирам не само спирачки...
      Но все пак е много по добре да си изпробва уменията на писта
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не мога да намеря клипа, ама и тука си ги имаме подобни "майстори"...
        Тоя наистина е много краен и се опитва да подръжава на Ghost rider-а, само че не може да вдене че колата не е като мотора... нищо, всички знаем клипа http://www.youtube.com/watch?v=PhIsgxMs4iQ
        Скоро ще има подобно видео, само че от first person...
        Lancia Kappa 2.4JTD
        Lancia Dedra SW Integrale (очаква охлЮфче да я полази)

Comment

На тоя му трябва още един като него в насрещното. Те сами шъ съ оправят ...
          http://hopenhagen.org/

Comment

Нищо особено. В България всяка мутра с кола за над 200 000 кара така.
            Lexus IS200

Comment

Абе да ти кажа честно, доста скъпи возила срещам по пътищата и не ми е направило впечатление да карат по този начин.
              Обаче келеши, качили се на 150-200 "коня" таралясник на 10+ години редовно ги правят тези изпълнения.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Лошото е че няма тирове за всички и често отнасят някой невинен човечец, че и семейството му...
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

че е маистор зад волана ...маистор...че е малоумник е малоумник...ебаси прокапника
                  Mercedes C 200 compressor

Comment

Не виждам кой знае какво майсторство в цялата простотия.Далече е от майсторското шофиране,това е едно просташко поведение на пътя.
                    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Аз пък не виждам , кво толкова се впечатлявате... не кара кой знае как , просто има 5-6 рискови маневри. Всяка мутра кара по подобен начин.... Тука просто държат в лява лента и мигат

Тъп чех самоубиец , но нищо ново...

Comment

И добре, че пред него другите са лоялни и му правят път,че и са им хубави широки пътищата.А и тази кола има страшно поведение на пътя. по завоите с 220....
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Каквото и да си говорим е голям малуумник. Значи до колкото разбрах това са 151км, е за тия 151км той направи повече изпреварвания, от колкото аз съм направил от както имам книжка, а не мисля, че съм от шофьорите, които изпреварват рядко
                          Last edited by soldier; d.m.y г., 17:01.

Comment

Безрасъдство си е, няма спор, но аз за пореден път се убеждавам, че тея 330д са сериозни машини. Спирачките и стабилността в завои не знам, обаче ускорението е...
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Абе да ти кажа честно, доста скъпи возила срещам по пътищата и не ми е направило впечатление да карат по този начин.
                              Обаче келеши, качили се на 150-200 "коня" таралясник на 10+ години редовно ги правят тези изпълнения.

Обърни внимание на комбинацията мутра+ скъпа кола иначе не всяка скъпа кола е карана от мутра.
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                                Безрасъдство си е, няма спор, но аз за пореден път се убеждавам, че тея 330д са сериозни машини. Спирачките и стабилността в завои не знам, обаче ускорението е...
                                Да наистина и аз това забелязах като оставим настрана че е това абсолютно ненормално поведение на пътя на шофьора, то колата наистина е много добра...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X