Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля не правете така!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    И така да си продължа темата, само че с нещо още по фрапиращо...Докато онава се случваше в Чехия и не ни засягаше директно, то това вече е в България...

На този клип за малко не блъска моториста накрая!!!

http://vbox7.com/play:bab6b821

А на втория клип гледайте как сами се насърчават да карат в лявото плътно!!!

http://vbox7.com/play:6c7358e8
    To само музиката като чух от първия клип и ми стана ясно, що за манталитет имат тези изроди!

На такива им пожелавам среща челно с дърво или по-добре бетонна стена, ама когато са сами и няма никой невинен около тях! Аман от малоумници!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Преди малко как щеше да ме утрепе един малоумник ....
      Бяхме говорили преди време какви угризения щял да изпитва човек ако убие друг и прочие, то темата беше малко по -различна де. Но съм сигурен че разбрах отговора.
      Не само, че няма да изпитвам някакви душевни терзания ами тъкмо на обратно
      Бих го направил и бързо и бавно и мъчително и пак щеше да ми е хубаво на душата.
      Маа им ... мръсни боклуци. Да висят по дърветата за назидание.
      Хайде сега ме напсувайте че съм краен.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Преди малко как щеше да ме утрепе един малоумник ....
        Бяхме говорили преди време какви угризения щял да изпитва човек ако убие друг и прочие, то темата беше малко по -различна де. Но съм сигурен че разбрах отговора.
        Не само, че няма да изпитвам някакви душевни терзания ами тъкмо на обратно
        Бих го направил и бързо и бавно и мъчително и пак щеше да ми е хубаво на душата.
        Маа им ... мръсни боклуци. Да висят по дърветата за назидание.
        Хайде сега ме напсувайте че съм краен.
        Защо да те псуваме бре?! Аз принципно си сдържам нервите когато карам независимо дали отвътре ми кипи, но не са и малко случаите, в които с чиста съвест им пожелавам да се татуират на някоя стена!
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Който може - кара.
          Който не може - гледа клипчета.

ЕБАААААААМ СЕ!!!!

П.П.
          СФИНКИ ми липсва в тая тема....
          sigpic

Comment

Ся човечеца верно си е за псуване, но не мога да отрека че има добро чуство за преценка, или поне от това което виждам - не говоря че е безумно да се прави това при такъв трафик, но лошото е че тия шофери, колкото и да са добри, обикновенно ядът дървото от някой пред тях дето си няма хаБер че зад него иде тоя, и му се натриса.......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Стига бре, НИЩО луда няма на НИТО ЕДИН от тия клипове.....

СЕРИОЗЕН СЪМ!!!
              sigpic

Comment

Аз по принцип избягвам да желая разни неприятности на тия дето характеризирам като некадърници около мен, щото знам че ща не ща все ще направя нещо дето може да накара някой друг да ми пожелае същото......а и като желаеш такива да станат на парчета около пътя може и да значи че си по добър или разумен драйвер от тях, но в никакъв случай не значи че си по добър човек от тях......а човека първо е човек, и после е шофер.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

В клипчетата от Чехия шофьора и пътника са РУСНАЦИ (говорят на руски) намерих клипчета с бавареца точно на руски. Нашто момче с профила си приписва всичко на него (на входа на дряново е той или поне българин де с чалгата) ама това в Чехия с много то изпреварвания са РУСНАЦИ (олигофрени са и за съжаление такива като тоя нашия младеж са му последователи - дани като се хакнат да им дойде акъла , само да не пострадат невинни.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    ...а и като желаеш такива да станат на парчета около пътя може и да значи че си по добър или разумен драйвер от тях, но в никакъв случай не значи че си по добър човек от тях......а човека първо е човек, и после е шофер.....
                    Естествено... Никога не пожелавай на другите това което не искаш да ти се случи на теб, в крайна сметка всичко се връща рано или късно....

Comment

Working...
                    X