Известие

Collapse
No announcement yet.

TOP GEAR Present ALFA ROMEO 8C COMPETIZIONE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение

За това искам доказателства, а не само приказки.
    Golf R32 1.30.4
    Alfa Romeo 8C 1.38.2

Ако 8 секунди на пистата ти се струват не достатъчно доказателство, здраве му кажи!

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
      Golf R32 1.30.4
      Alfa Romeo 8C 1.38.2

Ако 8 секунди на пистата ти се струват не достатъчно доказателство, здраве му кажи!
      Mммм, да взема аз да се пусна с моето GTV срещу някоя 1000 кубиковa пистарка, ама на сняг и после да се хваля, колко ми е бърза колата?
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Ааааа, баце, не мерси, не ям гнусотии - гледам, слушам и чета, че лайната са гадни и миришат, за това изобщо не ги поглеждам - за вечеря избирам Агнешко по гергьовски.
        По същия начин гледам, слушам и чета, че "8С" не е нищо друго освен "Alfa Romeo" с мощен двигател и за това гледам на нея точно по този начин.... много неизползваема мощ - то НЕ, че е лоша, ама за 300'000лв. предпочитам новия "Skyline" или "Carrera Turbo", а с разликата в цената ще си купя и един-два мотоциклета, четириколка и джет, за да е пълен кефа.
        "Ferrari" не съм карал, но съм се возил в няколко, още от далечната 1996г., а през 2005г. съм КАРАЛ "Quattroporte", което по стечение на обстоятелствата има "подобен" двигател, като на "8С"..... тааааа съм малко по-близо до карането, отколкото си мислиш
        За да приключа веднъж и завинаги с тая тема, ще кажа в прав текст, пък дано поне тоя път разберете - "8С" е създадена САМО и ЕДИНСТВЕНО за имидж
        sigpic

Comment

Golf R32 1.30.4
          Alfa Romeo 8C 1.38.2

То ясно, че не е връха на сладоледа, ама я виж и тук:
          http://www.fastestlaps.com/track8.html
          На мен ми е интерсно колко е бавна или бърза, ако някой знае други времена да каже.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Смятах да си я поръчвам другата седмица, ама добре че гледах Топ Гиър, та сега ще се замисля за нещо друго

Сега се ориентирах към едно Ферари, чувам че в Шел вървели изгодно, можело да му зададеш някакъв маршрут и то да завие наляво и надясно след като го пуснеш.

По темата - на вкус и цвет, товарищей нет. Някои ги кефи, други не, това е положението. На мен също ми харесва, все си мисля, че ако съм вътре в колата ще ме кефи тотално и повече не ми трябва. Тия показатели дето ги пише са за някакъв макс пърформънс, дето така или иначе няма да се достигне с която и кола да караме.
            146 1.6 TS '00
            156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              За да приключа веднъж и завинаги с тая тема, ще кажа в прав текст, пък дано поне тоя път разберете - "8С" е създадена САМО и ЕДИНСТВЕНО за имидж
              Съгласен съм, както и ти си се съгласил, че не е лоша колата, което ми беше целта в крайна сметка.
              Не може такава кола, въпреки кусурите й, да е чак толкова лоша.

Иначе и аз бих постъпил като теб с паите, ако трябва да избирам.
              Last edited by Fear; d.m.y г., 17:45.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Двоен пост - за триене.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Леле колега mrx как можа да дадеш за пример голфа точно този голф падна с много на драг /пак в топ гиър/ от 147 гта който е само 250кс ,8с е бърз автомобил това че са го пуснали в най големия дъжд не го прави по бавен може би е трябвало да изчакат резултата щеше да е с около 15 сек по малко от тази грешка на природата голф

Comment

Първоначално публикувано от Fear
                    Съгласен съм, както и ти си се съгласил, че не е лоша колата, което ми беше целта в крайна сметка.
                    Не може такава кола, въпреки кусурите й, да е чак толкова лоша.
                    Не е лоша и няма как да бъде лоша.... просто има по-добри
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                      Леле колега mrx как можа да дадеш за пример голфа точно този голф падна с много на драг /пак в топ гиър/ от 147 гта който е само 250кс ,8с е бърз автомобил това че са го пуснали в най големия дъжд не го прави по бавен може би е трябвало да изчакат резултата щеше да е с около 15 сек по малко от тази грешка на природата голф
                      Не знам карал ли си Голф някога, не говорим за 1.3 карбуратор или 1.4 моно, ама е далеч от грешка на прирдата, айде ако сме коне да не сме с капаци. Голф-а колко и да не ти се ще винаги е бил много добра кола като качество, поведение на пътя и т.н.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

.... с 250к.с. и 4х4
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Не е лоша и няма как да бъде лоша.... просто има по-добри

Вече се бях притеснил, че ще трябва да нощувам над темата, спорейки.

И за да не стане скучно сега, ще подкладя малко огъня:

Какво мислите за Alfa Romeo 8C Spyder?
                          Информацията по медиите е, че в нея са отстранени недостатъците на купето.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Golf R32 1.30.4
                            Alfa Romeo 8C 1.38.2

И ти сериозно вярваш на това така ли?
                            Не за първи път в Топ Гиър, както и в Фифт гиър н-р/ леееекинко пресилват някоя слабост на колата за да потвърдят мнението си.
                            Времената, които ги е постанал DerMeister са доста по-реални. Погледнете ги, там къде е Алфата.
                            Няма как да даде толкова слабо време /при теста на Топ Гиър/ при това съотношение мощност/тегло, ако ще и с окачването, спирачките, разпределението на теглото.... на моята кола да е.
                            Друг вече е въпроса, че е значително по-назад, като пътно поведение от КОНКУРЕНТИТЕ и. Но да я бие стоков Голф и какви ли не други коли, стегнете се малко
                            FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                            LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                            LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                            LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                            ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                            LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

абе какви голфове, какви петунки левове летят тук бе хора!? говори се за кола струваща много пари и наредена сред ферари мазерати и тем подобни изтребители, които кат ги види човек на живо и вече му скача адреналина..... колата е много готина и като визия и като мощност, а и кат гледах оня американец какво прави с нея.......... ам хич не и личи да не завива или пък да не върви.........
                              Alfa romeo 156

Comment

Толкова много глупусти съм чул от този тип в Топ-Геър, така че въобще не обръщам внимание какво е казал за 8ц. За мен това е супер автомобил със страхотен двигател и неподражаем имидж.

Comment

Working...
                                X