Здравейте! Виждам големия интерес към постинга ми и от всичко прочетено имам чуство, че стигам до едно не много хубаво заключение. А то е, че Топ Гиър са направили поръчково предаване от страна на нечия конкуренция и аз не знам точно каква е тя и коя е, но определено е направена с цел да се смачка ФАСОНА на 8С Компетиционе даже да не може и да се доближи и малко до Ферари! При това положения смятам, че това си е жива корупция, която е свързана с вземането на определената сума пари, при които Топ Гиър се наемат и съгласяват да направят Видео материал смачкваш ФАСОНА на славната марка от миналото наречена с гордост АЛФА РОМЕО!
Факт е,че 8Ц е адски красива кола, но просто не е направена за "каране". Това е БУТИКОВ автомобил, има 500 бройки от него, не е направен за ПИСТА. Направен е за фасон, защо и как, питай производителя. Много по качествени коли за каране има, ферарита, ламбота, гтр, мерцедес ако щеш. Това, че една кола е красива не означава,че ще завива добре, че ще ускорява добре и каквото там се сетиш.
Хайде да не сравняваме производител като Голфове, бързи рена и тем подобни с коли като 8Ц, ферари, астон..излишно е..
btw Вчера мой приятел кара в Германия няколко модела на Ауди РС4, С5, Р8 бензин и Ку 7 в12 дизел. Цял ден прекара на пистта, и сподели че най-много го е грабнала РС4-ката, с нея е дал най добро време, за С5 въобще не каза нищо хубаво, а за Р8 че е бил много под очакванията му. За дизеловия в12 каза,че в Р8 ще е нещо уникално. Мисълта ми е,че за всеки е различно, на него му харесва едно, на мен друго на трети, трето, всеки намира по нещо което му харесва в дадена кола и нещо което не му харесва.
П.П Сега се сетих, ти нали беше се сбогувал с нас???

Comment