If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хе Хе игра -игра ама знаеш ли че до сега всички реални времена на които съм попадал ги дават и колите в WORLD RACING 2 интересното е че в лошо време на пистата топ гиър 8С дава почти същото време +- 3 сек а в добро време най-доброто време на 8С е 1,19,03 сек хе хе смешно нали
Защо не щом времената са почти еднакви с реалните това си е симулатор колко от вас имат макар и минимално усещане как върви тази кола -НИКОЛКО тогава не знам защо изопщо обсъждате качествата на кола която сте виждали на картинка
Хе Хе игра -игра ама знаеш ли че до сега всички реални времена на които съм попадал ги дават и колите в WORLD RACING 2 интересното е че в лошо време на пистата топ гиър 8С дава почти същото време +- 3 сек а в добро време най-доброто време на 8С е 1,19,03 сек хе хе смешно нали
Ти сериозен ли си?? Пиши до ББС, до Топ Гиър, да уволнят тоя некадърник Стиг и от тук нататък само с такива игри да тестват колите
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Защо не щом времената са почти еднакви с реалните това си е симулатор колко от вас имат макар и минимално усещане как върви тази кола -НИКОЛКО тогава не знам защо изопщо обсъждате качествата на кола която сте виждали на картинка
От Формула 1 него ползват нали? Жива да не бях..
Така става като отвориш очите на хората ,ама е по добре да си лафите колко кофти е може би алфа 8С без даже и да подозирате каква кола е и какви възможности има , ей това е смешното или трагичното
Така става като отвориш очите на хората ,ама е по добре да си лафите колко кофти е може би алфа 8С без даже и да подозирате каква кола е и какви възможности има , ей това е смешното или трагичното
Добре,че си ти или по точно играта за да ни бъде разяснено на нас невежите за какво иде реч.
А ти си мислиш, че си наясно ли???? Момко стига глупости, че тука има хора дето карат коли по над 300-400 коня от време на време. С тези игри си изпаднал в голяма заблуда за реалността . Излез от Матрицата ако обичаш.
А ти си мислиш, че си наясно ли???? Момко стига глупости, че тука има хора дето карат коли по над 300-400 коня от време на време. С тези игри си изпаднал в голяма заблуда за реалността . Излез от Матрицата ако обичаш.
Мани-беги е работата..За какво са ни истински коли..има игри, искаш ли да караш Ферари, Ламбо или каквото инсталирай си ИГРАТА и си ти..
Въпреки, че несъм геймър, яростно опнирах на баща ми, който твърди, че от компютърни игри се затъпява и побърква сериозно. Потребителят plamen petkov ме накара сериозно да си преразгледам позицията ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Та,някой може ли да сподели впечатления от първа ръка не разбрах?
На картинка или на игра -все тая,резултата е един и същ- говорите си по главата .
На картинка/филм/игра всички сме гледали много неща
Направо цялата тема във фън раздела да ходи
п.п.
липсват Сфинкса и Дивото прасе...
п.п.п.
само аз ли си мисля,че някой яко ви 'лъзга с тия провокативни теми
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Въпреки, че несъм геймър, яростно опнирах на баща ми, който твърди, че от компютърни игри се затъпява и побърква сериозно. Потребителят plamen petkov ме накара сериозно да си преразгледам позицията ...
Пламене, приятелю, моля те - послушай го Доко, вземи излез от Матрицата, че вече не зная, да се смея ли, да плача ли...
Виж ТУК, какви времена е дал Стиг на пистата и виж кои автомобили дават 1:19 времена.
После си сложи ръка на сърцето и опитай пак да кажеш, че Аlfa Romeo 8C Competizione е по-бърза от тях, 'щото разбираш ли, ти си дал такова време в КОМПЮТЪРНА ИГРА, която даже е някъде в челните места на симулаторите, само че отзад-напред.
Taкова дърво е този World Racing 2, че думи нямам.
Не ме разбирай погрешно, за n-ти път ще повторя, че на мен колата страшно ми харесва и с огромен кеф бия я притежавал и карал, ама ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ!
И то ФАКТИ от РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, а не от компютърна игра!
Comment