Известие

Collapse
No announcement yet.

TOP GEAR Present ALFA ROMEO 8C COMPETIZIONE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение

Пламене, приятелю, моля те - послушай го Доко, вземи излез от Матрицата, че вече не зная, да се смея ли, да плача ли...
    Виж ТУК, какви времена е дал Стиг на пистата и виж кои автомобили дават 1:19 времена.
    После си сложи ръка на сърцето и опитай пак да кажеш, че Аlfa Romeo 8C Competizione е по-бърза от тях.

Не ме разбирай погрешно, за n-ти път ще повторя, че на мен колата страшно ми харесва и с огромен кеф бия я притежавал и карал, ама ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ!

И то ФАКТИ от РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, а не от компютърна игра!
    Точно този линк щеше да бъде следващия ми пост ама докато се накаааняяя
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Е са видех, че имало развитие по тая тема
      Аз от известно време играя "MotoGP", та по тоя повод да се изфукам....
      После ми обяснявайте, кой можел и кой не можел да кара.... ПРИЯТНО МИ Е - ВаленКиро ГеоргиРоси

Attached Files
      sigpic

Comment

• Просто не можете да схванете че 1,19,03 е най доброто време за 8С в предаването не правят най добро време а просто пускат колата за една обиколка гледал съм много предавания и ги знам тези неща ,и да ви е смешно времената които се дават на този симулатор са много близки до реалните и аз в началото си мислех като вас обаче се разобедих ТАКА ЧЕ ПРОЧИТАЙТЕ ДОБРЕ КАКВО СЪМ ПИСАЛ а не да говорите на изуст ,мога да дам доста най-добри/повтарям не минали по пистата а най-добри времена /на доста коли

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
          Просто не можете да схванете че 1,19,03 е най доброто време за 8С в предаването не правят най добро време а просто пускат колата за една обиколка гледал съм много предавания и ги знам тези неща ,и да ви е смешно времената които се дават на този симулатор са много близки до реалните и аз в началото си мислех като вас обаче се разобедих ТАКА ЧЕ ПРОЧИТАЙТЕ ДОБРЕ КАКВО СЪМ ПИСАЛ а не да говорите на изуст ,мога да дам доста най-добри/повтарям не минали по пистата а най-добри времена /на доста коли
          Викаш, там Стиг кара като на разходка, въобще не има дава зор на колите, а?

Моля те, УМОЛЯВАМ ТЕ, СПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ!
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Просто не можете да схванете че 1,19,03 е най доброто време за 8С в предаването не правят най добро време а просто пускат колата за една обиколка гледал съм много предавания и ги знам тези неща ,и да ви е смешно времената които се дават на този симулатор са много близки до реалните и аз в началото си мислех като вас обаче се разобедих ТАКА ЧЕ ПРОЧИТАЙТЕ ДОБРЕ КАКВО СЪМ ПИСАЛ а не да говорите на изуст ,мога да дам доста най-добри/повтарям не минали по пистата а най-добри времена /на доста коли

Ти определено си ужасно, ама ужасно заблуден, как ще пускат колата за една обиколка, според теб не правят ли няколко обиколки докото не постигнат възможно най-доброто време???
            Можеш да дадеш най-добри времена? На каква база можеш да го направиш, кой е пилота, кой кара колата/колите? Покажи реални клипове на 8Ц с подобни времена, с реални пилоти, на реални писти, реално сравнени с други.
            Сериозно си обременен

Comment

• Мдам....
              Някъде, бях попаднала на следното:
              По-добре да замълчиш ,и всички да те мислят за глупак,отколкото да постнеш и да разсееш всички съмнения
              Предлагам ,да се допълни към правилата на форума
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                Ти определено си ужасно, ама ужасно заблуден, как ще пускат колата за една обиколка, според теб не правят ли няколко обиколки докото не постигнат възможно най-доброто време???
                Можеш да дадеш най-добри времена? На каква база можеш да го направиш, кой е пилота, кой кара колата/колите? Покажи реални клипове на 8Ц с подобни времена, с реални пилоти, на реални писти, реално сравнени с други.
                Сериозно си обременен
                Колегата, че е заблуден - заблуден е и аз играя доста игри с коли и си ги играя с геврек и педали, но никога не ми е хрумвала идеята да пренасям резултатите от една игра в реалния свят, може би донякаде усещането от една кола може да се усети но само до там и нищо повече. Да не говорим, че самите игри са делече от реалността.

Така като гледам в Top Gear колата са я имали за кратко време, иначе сигурно щяха да изчакат слънчев ден, от друга страна пистата им е някаква измислена и само те си я ползват. Оня Стиг никои не го знае кои е та може да си го менят през предаване. Въобще от Топ Г не ги слагам на акъла си кои какво време ми дава, в пета скорост поне пускат по две коли да се състезават и по-интересно ми се вижда. 8Ц като гледам е правена да си я паркираш пред някое кафене някаде из Лондон и Париж и всички да зяпат изблещено и да завиждат на собственика. Красива е и то много, спортните качества не ги обсъждам щото не съм я карал

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Според мен заблудените сте вие не може симулатор да дава идентични с реалноста времена а вие да говорите глупости ,кой от вас се е качвал на такава кола никой а аз поне мога да я сравня с други коли и да си направя много по реална преценка от вас ,спирам да ви обяснявам защото виждам че не искате да разберете истината а предпочитате да си правите вятър на устата

Comment

,кой от вас се е качвал на такава кола . спирам да ви обяснявам

Аз, хайде моля те престани да ми обясняваш.......
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 14:43.

Comment

• То и никой от тук пишештите не са я карали /както и аз разбира се/, но вече знаят, че не завива, не спира, не върви, защото така са казали от Топ Гиър и са абсолютно убедени, че не става ВЪОБЩЕ за каране, а само за гледане
                      А за колегата с игрите, наистина е по-добре да не продължава, че прилича вече на радио и то забавно
                      Last edited by INTEGRALE; d.m.y г., 14:29.
                      FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                      LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                      ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                      LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Според мен заблудените сте вие не може симулатор да дава идентични с реалноста времена а вие да говорите глупости ,кой от вас се е качвал на такава кола никой а аз поне мога да я сравня с други коли и да си направя много по реална преценка от вас ,спирам да ви обяснявам защото виждам че не искате да разберете истината а предпочитате да си правите вятър на устата
                        Aбе какъв симулатор е World Racing 2 бе?!
                        Aз като наскоро превъртях Need For Speed Shift какво? Това ме прави много компетентен как се държи Bugatti Veyron на Nordschleife, 'щото съм направил поне 50 обиколки?
                        Или пък Pagani Zonda R? Maserati MC12?

Да те светна ли, че съм много голям фен на рейсинг игрите и съм изиграл десетки такива, като започнеш от всичките NFS, Test Drive както и други аркадни заглавия и се стигне до ИСТИНСКИ симулаторни игри, като GTR, GTR2, GTL, RACE WTCC, Live For Speed, rFactor, Richard Burns Rally, TOCA сериите и т.н.

Защо не пробваш да поиграеш на Richard Burns Rally и когато успееш да вземеш два завоя един след друг без да се блъснеш, ела пак да говориш ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ в темата!

Аман вече от дечковци!
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Ах добре,че се отказваш да обясняваш, това е единственото смислено нещо което каза..

Comment

Аlfa Romeo 8C Competizione е по-скъпа от повечето Ferrari-та.
                            Тук не мога да се съглася с теб.

Comment

Aбе какъв симулатор е World Racing 2 бе?!
                              ...
                              Да те светна ли, че съм много голям фен на рейсинг игрите и съм изиграл десетки такива, като започнеш от всичките NFS, Test Drive както и други аркадни заглавия и се стигне до ИСТИНСКИ симулаторни игри, като GTR, GTR2, GTL, RACE WTCC, Live For Speed, rFactor, Richard Burns Rally, TOCA сериите и т.н.

Защо не пробваш да поиграеш на Richard Burns Rally и когато успееш да вземеш два завоя един след друг без да се блъснеш, ела пак да говориш ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ в темата!

Аман вече от дечковци!
                              Напълно съм убеден, че GTR и Richard Burns Rally ще му променят много представата за симулация.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Тук не мога да се съглася с теб.
                                Цената на 8С започва от около 200,000 евро, тази на F430, е наполовина.
                                Новото 458 Italia е с цената на 8С, но е съвсем нов модел.
                                Enzo-то няма да го коментирам, то е съвсем друг клас кола, както и 599GTB да речем.

Ferrari, което е със сходни на 8С характеристики е по-евтино, това е факт, ако не ти се вярва, поразрови из Нет-а.
                                А ако се вземе за база 8С Spyder, тогава нещата стават съвсем драматични, май само Enzo-то е по-скъпо.

Става въпрос, за съвременни модели на възраст до 5-6 години.
                                Ferrari 250GTO е милиони, но е съвсем друго нещо, както и F40, да речем.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X