Известие

Collapse
No announcement yet.

Карта за отстъпки на ЕКО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе не знам стара ли е нова ли е, но не съм сипал 30 литра. Помня защото тогава отивах към Атина и ти гарантирам, че няма да тръгна само с 30 литра на такъв път И без това показва, че остават гориво за още 98 км някъде. След още някой друг ден ще каже please refill (на дали ще го дочакам), та ще питам и ако разбера нещо ще освежа темата с инфо.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Абе не знам стара ли е нова ли е, но не съм сипал 30 литра. Помня защото тогава отивах към Атина и ти гарантирам, че няма да тръгна само с 30 литра на такъв път И без това показва, че остават гориво за още 98 км някъде. След още някой друг ден ще каже please refill (на дали ще го дочакам), та ще питам и ако разбера нещо ще освежа темата с инфо.
      Имах предвид, че може резервоарът ти да е бил на 1/4 и като си сипал до горе да е събрало около 30л.
      Ма нямам идея, каратата на лукойл ме кефи мн повече от тази на шел, парите ги виждаш на момента къде отиват, а не някакви точки, които да заменя за химикалка
      Last edited by soldier; d.m.y г., 17:04.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        От къде мога да се сдобия с карта за остъпки при зареждане на бензиностанции ЕКО?

Тука на нашата бензиностанция не ми дават.
        Ако си направиш някаква застраховка,независимо онлайн или в офис на SDI,ще ти дадат клубна карта,с която ползваш различни отстъпки.
        Извинявам се,ако се е получило реклама,но ето линк,където става ясно http://www.sdi.bg/web/page.php?id=84
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
        Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
        http://www.family-sozopol.com/

Comment

В този ред на мисли ако някой има нужда от отстъпки за каско нещо, ако иска да се обади, 10% е от цената в фирмата застраховател. Иначе за лукойл един приятел с сеат леон тди, ми разправя че от дизела на лукойл двг не работил добре, ама може и да ме мята из дърветата. картата може да се ползва на всеки 12 часа в една и съща бензиностанция.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            В този ред на мисли ако някой има нужда от отстъпки за каско нещо, ако иска да се обади, 10% е от цената в фирмата застраховател. Иначе за лукойл един приятел с сеат леон тди, ми разправя че от дизела на лукойл двг не работил добре, ама може и да ме мята из дърветата. картата може да се ползва на всеки 12 часа в една и съща бензиностанция.
            Ми аз си сипвам само на Лукойла в Младост 4 нафта и съм много доволен. Сравнявал съм я с ОМВ, Шел и Еко и най-ми е добре колата - най-безшумна с най малък разход. Преди 2 дни зареждах там и като я засека ще кажа точен разход
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              От къде мога да се сдобия с карта за остъпки при зареждане на бензиностанции ЕКО?

Тука на нашата бензиностанция не ми дават.
              Здравей колега,
              преди 1 година и аз така като теб зареждах на ЕКО в Бургас и поисках такава карта със отстъпки, но винаги на касата ми казваха че нямали и да съм пробвал следващия път, след 2-3 опита се ядосах на касиерките и влязох в сайта им и там открих този който се занимава с издаването на карти, оплакох му се един вид че на бензиностанцията не са любезни и винаги ми отказват карта и човека в знак на извинение ми отговори на e-mailа ми като сам лично той ми изпрати не една а 2 карти за приятели, валидни са за 1 година и отстъпката е 2 стотинки на литър.
              ето и писмото което ми изпрати г-н Николов от ЕКО, има и телефон за връзка с него и може също да му пишеш писмо, много любезен човек.
              успех

"Карти Приятели са 2 варианта: за фирми и за физически лица. Ако интересът Ви е насочен към карти за физическо лице, може да получите такава от нашите обекти. Ако се интересувате за фирма, ми изпратете имейл, аз ще се свържа с Вас."

Даниел Николов,
              Cards Sales Representative Sofia

EKO BULGARIA EAD
              Mobile: 0898 617 638
              Phone: (+359 2) 817 20 62
              Fax: (+359 2) 817 20 17
              E-mail:d.nikolov@eko-elda.com

Comment

Тц, 2 стотинки нищо не са. Ще си продължавам да си зареждам на Лукойл. Хубаво се държи колата с ЕКО100 ама аз само градско карам и 12 - 13 литра си ми гори в града и да давам по 2.14 лв. както е в момента за литър бензин малко безсмислено.

Като се има предвид, че на Лукойла плащам 2.0 лв. литъра.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Имам такава карта,колегата Tinoto ,
                  беше взел за всички,от клуба във Варна.
                  Част от отстъпката,отива директно в сметката на един дом за деца сираци.
                  Тъй като аз ,отдавна не зареждам на Еко(много съм разочаровна от дизела там...),ако искаш -мога да ти дам картата
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

абе колегата горе каза, във фиат форума раздават карти с отстъпка за ЕКО . отстъпка за вас и стотинки за хазната на форума. има голяма тема там, ще взема и аз да си поръчам една. иначе съм доволен от 95+ от еко-то преди мол-а.
                    точка

Comment

Аз нещо се обърках вече. Тия от ЕКО имат 100000000 вида карти.....за 2 ст, за 4 ст, за незнам си колко стотинки. Как се определя въобще каква можеш да си вземеш. Логично е, че всеки ще иска максималната отстъпка, но дали всеки може да я получи? А това за клуба на Фиат....дали биха дали и на хора от нашия клуб, че то иначе всеки който научи може да си посика от тях

Comment

ако на някои му трябва карта от еко да свирка имам доста
                        2 стотинки на литър отстъпка
                        фиат мултипла jtd
                        ФОРД ПУМА

Comment

Най-изгодно си остават остъпките от порядъка на 30% за нафтата на черно. А пък още по-изгодно е, ако сам си я откраднеш.
                          Интересно ще е после да сподели някой колко е забогатял от отстъпките по бензиностанциите.
                          Аз лично ползвам карта като на Вики, но само защото влиза по някоя стотинка в касата на дома за сираци
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Аз нещо се обърках вече. Тия от ЕКО имат 100000000 вида карти.....за 2 ст, за 4 ст, за незнам си колко стотинки. Как се определя въобще каква можеш да си вземеш. Логично е, че всеки ще иска максималната отстъпка, но дали всеки може да я получи? А това за клуба на Фиат....дали биха дали и на хора от нашия клуб, че то иначе всеки който научи може да си посика от тях
                            абе картите на еко са с отстъпка 2ст на литър. от фиат форума ако не ни дадат на нас, на кой друг тогава , та по-добре от тях че да има и за форума
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36632
                            точка

Comment

Отстъпките на Еко са много малки и не си заслужава.И аз имам карта на Лукойл и не я използвам много ,защото при сипано до горе гориво отстъпката ми беше 1 и 20 стинки.И затова ако изваждаш карта си вземи на Лукойл.Ако не се лъжа картите на лукойл-а имат срок на годност.
                              alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Днес минах през ЛукОйл-а на Тодор Александров и Константин Величков да заредя и ги питах за карти за отстъпки. При тях вече не може да се получи освен ако няма някаква промоция. Ако искате тяхна карта трябва от управлението да си я извадите. До там обаче нито съм ходил нито съм се свързвал с тях, така че не знам какви са условията.
                                Last edited by detelazurno; d.m.y г., 21:30.

Comment

Working...
                                X