Известие
Collapse
No announcement yet.
Карта за отстъпки на ЕКО
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеЯ ти да вземеш да разбереш, какво се случва с картите след промоцията
п.п. Днес като исках от вашата бензиностанция карта за Ферариста, оня чичка с мустаците, се държа все едно ви обирам.И не ми даде карта.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеСлушайте сега аз работа във веригата червените карти за отстъпка които 5 лева дават при 50 литра гориво са лимитни Еко са отпуснали 25 000 хилки и картите са до временни до изчерпване на бонуса"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПосле на тия нови уж промоционални червени карти ще има ли 5 стинки аванта, или не?sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Червените карти на ЕКО-то ,след като изтече промоцията ,няма да дават 5СТ отсъпка!Така ми казаха днес от ЕКО-то на колелото на 4км!
Питах жената ,тя каза -не няма да дават 5 стотинки ,ако искате можем да ви дадем от тези сините ,аз казах не!
Защото като се замислиш и то не много ,тези червените са много по-оферта от сините,сините карти са ти ако сложиш 20 лева (грубо казано 50 мл бензин)не съм смятал ,само го казах е така ...
Жената в ЕКО-то ,също така ми каза, че скоро щяли да излизат и още някви ,които каквото както не знам си ....абе някви страшната далавера ,ама трябвало да си си бил купил там нещо си и да си бил заредил за над еди коолко си ...абе нищо не разбрах -просто очакваме нова далавера(нов bullshit)
155 96' 1.6 16v 1++hp???
Mazda 626 84'
Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
ex' 145 97' 16V TS
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщениеЧервените карти на ЕКО-то ,след като изтече промоцията ,няма да дават 5СТ отсъпка!Така ми казаха днес от ЕКО-то на колелото на 4км!
Питах жената ,тя каза -не няма да дават 5 стотинки ,ако искате можем да ви дадем от тези сините ,аз казах не!
Защото като се замислиш и то не много ,тези червените са много по-оферта от сините,сините карти са ти ако сложиш 20 лева (грубо казано 50 мл бензин)не съм смятал ,само го казах е така ...
Жената в ЕКО-то ,също така ми каза, че скоро щяли да излизат и още някви ,които каквото както не знам си ....абе някви страшната далавера ,ама трябвало да си си бил купил там нещо си и да си бил заредил за над еди коолко си ...абе нищо не разбрах -просто очакваме нова далавера(нов bullshit)
а с червените 50 точки са 5 лева което се равнява на 10 стотинки на литърsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение20 лева са 50 стотинки бате с сините карти
а с червените 50 точки са 5 лева което се равнява на 10 стотинки на литър
И едновременно "пъхнах" в картата още 50 точки, за които следващия път ще ми приспаднат 5 лева.
Факт - по този начин нафтата вместо по 2,00 излиза по 1,90 лева литъра.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеа обърнахте ли внимание как покрай промоциите тихомълком бензина 100 стигна 2,33 за нула времеСега най-евтиния, 95, струва 2,08, а вчера беше 2,03. 5 стотинки за една нощ. Освен да се утешаваме, че с тия карти зареждаме горе долу на цените преди увеличението друго не ни остава.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Вие за кво мислите че дигат бензина , естествено заради картите всяка бензиностанция има картиsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
Comment