Известие

Collapse
No announcement yet.

Карта за отстъпки на ЕКО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Колеги някой да има една такава карта за екото в повече?
      AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
      AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
        Я ти да вземеш да разбереш, какво се случва с картите след промоцията

п.п. Днес като исках от вашата бензиностанция карта за Ферариста, оня чичка с мустаците, се държа все едно ви обирам.И не ми даде карта.
        Бате ще измислиме нещо само да съм на работа ти зареди ли вече и за колко , а атностно ферариста картите важат само за софия червените за бонус точките . Само в София ги начисляват .
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          Слушайте сега аз работа във веригата червените карти за отстъпка които 5 лева дават при 50 литра гориво са лимитни Еко са отпуснали 25 000 хилки и картите са до временни до изчерпване на бонуса
          После на тия нови уж промоционални червени карти ще има ли 5 стинки аванта, или не?
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

След като изтече периода от промоцията, картата ще дава 5ст отстъпка!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              После на тия нови уж промоционални червени карти ще има ли 5 стинки аванта, или не?
              Сините карти ЕКО приаятели има 5 стотинки аванта да на 50 литра там си на 2.50 лв отстъпка има и карти за безкасово плащане с по голяма остъпка ама там трябва да достигнеш някакъв лимит от литри и като го стигнеш Еко към тея 5 стотинки ти дават още 2 стотинки и става примерно на 100 литра 7лв. но тази карта е за достигане на литри те определят по колко трябва да зередиш литри на месец .
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin

Comment

Такава карта си поисках на Екото на Шипченски проход до Скай сити и ми дадоха въпреки, че вече имах такава и си ползвах мойта. Така, че от там може да си вземете предполагам без проблем

Comment

Минах през ЕКО-то на бул. България преди малко да заредя и си взех от червенките (че нещо синята не ми отиваше на цвета на колата ). Нито споменаха нещо за управител нито нищо. Както си я поисках така ми я и дадоха
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Червените карти на ЕКО-то ,след като изтече промоцията ,няма да дават 5СТ отсъпка!Така ми казаха днес от ЕКО-то на колелото на 4км!
                    Питах жената ,тя каза -не няма да дават 5 стотинки ,ако искате можем да ви дадем от тези сините ,аз казах не!
                    Защото като се замислиш и то не много ,тези червените са много по-оферта от сините,сините карти са ти ако сложиш 20 лева (грубо казано 50 мл бензин)не съм смятал ,само го казах е така ...
                    Жената в ЕКО-то ,също така ми каза, че скоро щяли да излизат и още някви ,които каквото както не знам си ....абе някви страшната далавера ,ама трябвало да си си бил купил там нещо си и да си бил заредил за над еди коолко си ...абе нищо не разбрах -просто очакваме нова далавера (нов bullshit)
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=661&lan=1
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                        Червените карти на ЕКО-то ,след като изтече промоцията ,няма да дават 5СТ отсъпка!Така ми казаха днес от ЕКО-то на колелото на 4км!
                        Питах жената ,тя каза -не няма да дават 5 стотинки ,ако искате можем да ви дадем от тези сините ,аз казах не!
                        Защото като се замислиш и то не много ,тези червените са много по-оферта от сините,сините карти са ти ако сложиш 20 лева (грубо казано 50 мл бензин)не съм смятал ,само го казах е така ...
                        Жената в ЕКО-то ,също така ми каза, че скоро щяли да излизат и още някви ,които каквото както не знам си ....абе някви страшната далавера ,ама трябвало да си си бил купил там нещо си и да си бил заредил за над еди коолко си ...абе нищо не разбрах -просто очакваме нова далавера (нов bullshit)
                        20 лева са 50 стотинки бате с сините карти
                        а с червените 50 точки са 5 лева което се равнява на 10 стотинки на литър

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                          20 лева са 50 стотинки бате с сините карти
                          а с червените 50 точки са 5 лева което се равнява на 10 стотинки на литър
                          Днес осребрих първите си 50 точки от новата прИмоция - заредих нафтопиещого чудовище за 100 лева и платих 95.

И едновременно "пъхнах" в картата още 50 точки, за които следващия път ще ми приспаднат 5 лева.

Факт - по този начин нафтата вместо по 2,00 излиза по 1,90 лева литъра.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

а обърнахте ли внимание как покрай промоциите тихомълком бензина 100 стигна 2,33 за нула време
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                              а обърнахте ли внимание как покрай промоциите тихомълком бензина 100 стигна 2,33 за нула време
                              Обърнахме, обърнахме Сега най-евтиния, 95, струва 2,08, а вчера беше 2,03. 5 стотинки за една нощ. Освен да се утешаваме, че с тия карти зареждаме горе долу на цените преди увеличението друго не ни остава.
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Вие за кво мислите че дигат бензина , естествено заради картите всяка бензиностанция има карти

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                                X