Някой ако иска мога да му подаря една карта(синя,пише на нея ЕКО Кинитрон,мисля че 5ст на литър е отстъпката),аз така и не я ползвам че зареждам само на ШЕЛ
Известие
Collapse
No announcement yet.
Карта за отстъпки на ЕКО
Collapse
X
-
Aз си поисках на бензиностанцията в Пазарджик и ми дадоха синя с 5ст отстъпна на всички видове горива.
Валидна до 2014 год
Само, че докато зареждах газ газта течеше едва едва и докато чаках да налеебутилката дойде камион с КЪЛВАЧА ГАЗ.
Иначе горивата са от Гърция да. 100% няма лъжа няма измама....... Ако и следващото зареждане там пак придърпва на газ ще пропусна бензиностанцията....sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеAз си поисках на бензиностанцията в Пазарджик и ми дадоха синя с 5ст отстъпна на всички видове горива.
Валидна до 2014 год
Само, че докато зареждах газ газта течеше едва едва и докато чаках да налеебутилката дойде камион с КЪЛВАЧА ГАЗ.
Иначе горивата са от Гърция да. 100% няма лъжа няма измама....... Ако и следващото зареждане там пак придърпва на газ ще пропусна бензиностанцията....
Ми Ники те Гърците като не карат на Газ от къде да имат и да я доставят? Ще си я взимат от тук много ясно.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Да добавя и от мен,значи имам карта на Еко (синя),които ги поръчахме от Audi Emotion Club преди 3 години някъде като приятели(или нещо такова на бензиностанцията) и тогава ползвахме 2ст. отстъпка на литър + точки които се трупат в сметката на клуба(формирана от всички карти) и с тези точки си вземаме някакви неща безплатно от бензиностанцията.А в последно време вдигнаха отстъпката на 5ст. на литър.Иначе нафтата си е добра и като сложа на 3 месеца добавка или 2Т масло няма грижи.
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеAз си поисках на бензиностанцията в Пазарджик и ми дадоха синя с 5ст отстъпна на всички видове горива.
Валидна до 2014 год
Иначе горивата са от Гърция да. 100% няма лъжа няма измама....... Ако и следващото зареждане там пак придърпва на газ ще пропусна бензиностанцията....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
При Еко Газта е на търг значи 2 седмици е калвача след това е прим . Старгаз който спечели търга за газта той зарежда не са само кълвачаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Аз имам в мен. Утре ще пътувам до Горна. Пиши на ЛС как да се видим и да ти дам.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеАз имам в мен. Утре ще пътувам до Горна. Пиши на ЛС как да се видим и да ти дам.
Колегата "Tedo" се свърза с мен, разбрахме се утре по някое време да се видим и да ми даде.
Благодаря ти все пак
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
Иначе знам, че всеки може да си извади такава карта.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщениеЗдравейте колеги,
Има ли още налични клубни карти за отстъпка на ЕКО бензиностанциите?
тези карти дали ще се подновяват?
БлагодаряAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=83982
раздават се нови ! В темата може да видиш от къде може да си вземешAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеhttp://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=83982
раздават се нови ! В темата може да видиш от къде може да си вземешAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment