Там където ти е взел колата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некоректен наш колега! Проблем!!! Дайте съвет, излъгаха ме! !!!
Collapse
X
-
Аз бих дал пари на някой, за да му счупи ръцете и краката - едновременно!
За съжаление съм минавал по този път преди години ... и мен ме наиграха по същия начин.
Скапаните ченгета нищо не направиха с тоя боклук, защото брат му беше адвокат и шареше на фуражките
Тъпото к***ле се оказа много стар познайник на МВР, но какво от това? За съжаление нямах възможност да му поръчам един хубав бой, защото се изпуснах пред куките, че ако те не направят нищо, ще взема нещата в свои ръце ... хлапешка работа ... още много ме е яд, защото боклукът е на свобода и се разхожда спокойно, а колата ми вися 3 г. пред 1-во като веществено доказателство, беше оглозгана и накрая я продадох за части, когато ми я върнаха, т.е. това, което беше останало от нея.
Хващай закона на джунглата и не си мисли, че полицаите ще направят нещо! От тях, по 2-рия начин, може да се сдобиеш с негов адрес, за да си прибереш колата и след това знаеш какво да направиш с неговите 300 лв.След това му кажи, че сам си е купил боя
п.с. Помни, че влезе ли колата ти в районно като веществено доказателство, излизане няма!!! Ще ти я върнат след години, когато няма да става за нищо!!!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениеаз ако знаех къде се намира тоя идиот ...... отдавна да съм отишъл придружен от 2-3 гоУфа с рег РКхаха
Знаят всичко за всеки така, че няма да е проблем да му цъкне имената ... ако ги имаш
sigpic
Comment
-
За съжаление в близките дни няма да имам достъп до система, където бих могъл да ти дам някаква инфо. Бих ти казал къде живее при първа възможност...Напиши ми трите му имена и телефона му на ЛС.
Comment
-
Kолега в крайна сметка, колата не е със сменени номера ако има някаква организация на полицаите много лесно могат да го хванат в движения и да я "конфискуват" един вид и въпроса е решенТ.е. като се обяви за открадната.. поне аз така си мисля
Comment
-
Няма 300 лв да я плати, ама пари за пребоядисване, италианско знаме и всякакви такива глупости има, ебаси ташака, не съм песимист ама пич - тоя никога няма да ти върне парите, отиваи и си взимаи пребоядисаната Ланча и не се занимаваи с тоя КЕЛЕШ
Аз така се прецаках с една лада и за 300 лв я дадох на изплащане(изкърпена и боядисана), от тях получих само 100, и ладата не успя да се издири, накрая сигурно е заминала на вторични след като е сменила 6,7 собственника и това прецакване не от някав непознат ами от съсед с които се засичаме всеки ден.
..Тая ретро алфа ще да е уникална няква, да я продадеш и да си купиш жилище в Банкя, сигурно е раздрънката му 75цаLast edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 01:33.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Моя съвет към тебе е ,че си чакал достатъчно.Няма какво да чакаш до сряда , направо отивай в полицията в Перник и си пусни жалба за измама срещу него , така като го огкрият мисля ,че по бърза ще си вземеш колата.После тея 300лв които ти ги е дал до сега си ги зъдръж ,като лихви и тн...нито му връщай пари нито приемай повече.
Това че чакал да му въстановят номера не е вярно , след като направиш молба за откраднат телефон , при който и оператор да е ти въстановяват номера за нула време в смисъл още същия ден , така че не му се връзвай.
Пробвай да му звъннеш на телефона от друг номер , да не се окаже че е ограничил само твоя номер.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениеАМи да отначало като се видяхме да ми изчисти част от парите я беше подготвил за боя а после каза че щял да прави знамето и даже каза че сложил турбина хахахаха В последсвтие спомена че бил скъсал ангренажен ремък и помлял всичко ама почти я бил оправил защото разбирал яко а имал и адски много части ! Абе филми яко!
Иначе за апартамента който си купил бил след като купил някакаъв фолксваген битъл от незнам си коя година и налял в него към 16 бона за да го направи светулка и на некво изложение в италия го продал за 50 000 евро на някакъв немец и с парите си купил апартамент в Горна баня, не в Банкя!!! Грешката е моя сега се сетих ! Става въпрос за Горна баня!!!!
нема такъв филмар и анимационен герой! Иначе като по-млад живял в Русия и бил шампион по драг там хахахахахахах абе този е некъв пълен уникат отвсякъде!
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment