Известие

Collapse
No announcement yet.

Некоректен наш колега! Проблем!!! Дайте съвет, излъгаха ме! !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колко ми е позната тая ситуация.. На мен един има да ми дава 1200 лв и от една година ми разправя все- да бе следващия понеделинк ще ти дам парите. Смятайте колко понеделника има в годината и колко пъти ми го е казвал. Нямам и писмени доказателства за парите, за да си ги потърся по съдебен път. Да чукам на дърво, че не съм опрял до тия пари, пък да е жив и здрав може и да ги върне някога
    Lexus IS200

Comment

.
      Last edited by ghoul18; d.m.y г., 17:47.

Comment

Колега, искрени съжаления за случката !
        Наистина би било добра идея да проучиш първо за какъв човек става дума, но разбирам, че е нямало как. Тук в Пловдив доста хора се опариха с тоя тип, включително и аз - става дума за едни части, за плащането на които ме бави повече от 4 месеца, и накрая си ги взех обратно със сума ти цупене от негова страна. Филма със забавените заплати, неочакваните командировки и т.н. сме го гледали многократно тук.
        Ако питаш мене, послушай съвета на колегите и се обърни към полицията - тоя тип не заслужава повече реверанси - достатъчно е доказал, че с него трябва да се отнасят както заслужава !
        А колкото до това, че бил шампион по драг в Русия - тва е нова серия от филма - на мен ми беше казал, че бил мотоциклетен състезател, но бил спрял кариерата, щото бил достатъчно потрошен вече
        Явно му е малко ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

.

Comment

Само гледай да не стане нещо и да отидеш на "топло" за един глупак, че после цял живот ще се каеш, карай по леко с
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

.

Comment

Извинявай, ама ти май въобще не предполагаш в какъв филм може да се вкараш???!!!!

Отивай веднага в полицията и обяви колата за обсебена....ако не го направиш може доста да загазиш...
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Така трябва, успех.И винаги за в бъдеще е хубаво да се оформя договор с нотариална заверка на подписите, така лесно може да избегнеш подобни развития.
                  Но пък в твоя случай и големия талон е у теб, повечето факти са в твоя полза
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

.

Comment

не се изненадвай, ако полицията те потърси преди да си повдигнал въпроса
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщение
                        АМи да отначало като се видяхме да ми изчисти част от парите я беше подготвил за боя а после каза че щял да прави знамето и даже каза че сложил турбина хахахаха В последсвтие спомена че бил скъсал ангренажен ремък и помлял всичко ама почти я бил оправил защото разбирал яко а имал и адски много части ! Абе филми яко!
                        Иначе за апартамента който си купил бил след като купил някакаъв фолксваген битъл от незнам си коя година и налял в него към 16 бона за да го направи светулка и на некво изложение в италия го продал за 50 000 евро на някакъв немец и с парите си купил апартамент в Горна баня, не в Банкя!!! Грешката е моя сега се сетих ! Става въпрос за Горна баня!!!!
                        нема такъв филмар и анимационен герой! Иначе като по-млад живял в Русия и бил шампион по драг там хахахахахахах абе този е некъв пълен уникат отвсякъде!
                        Хахахха, Солара пак е избухнал!
                        Битурбо боксера, който му стои на балкона е легенда в Пловдив!!!

Кофти те е хлъзнал, но това потвърждава мнението на много от нас, че той е въздух под налягане
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

.
                          Last edited by ghoul18; d.m.y г., 17:48.

Comment

Браточка моите съболезнования!
                            Имахме кръчмаркса сбирка на Пловдивската група днес и ми стана ясно що си ми писал лични дали познавам Солара

Тоя е мега глупав тип и абсолютен марсианец!
                            Незнам германците ли чакаш...търси връзки или най-малкото потърси полицията за съдействие!
                            Скапаняка те е взел за канарче и ти просто си поредния ужилен от тва просто келешче.

Не търси други начини ми действай смело и безкомпромисно...все трябва един ден да си получи заслуженото тая бедна душица
                            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

НИе тази вечер пихме и решихме че в твоя чест като го видим ,по точно ако дойде тоя манаф на някоя среща ще го бием бием и накрая 3ма мангала на 2ма аз ще им платя от които ,да го изнасилят публично с филмов материал !!!
                              ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                              Nissan Qashqai 2,0 140hp
                              Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                              ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

.
                                ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                                Nissan Qashqai 2,0 140hp
                                Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                                ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Working...