Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за разрешително за ползване (АКТ 16) ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да, баце, но съм начинаещ още - малката маса за хранене аз съм я правил, но за съжаление не се вижда от седалките
    По-късно ще лъсне и тя пред обектива
    sigpic

Comment

Бреййй, брейй кво прави човек от скука. Ма оти се потиш с електрожен, ми не си земеш телЕподаващо, както го беше кръстил един колега?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Електрожена е на момчето, което и без друго ми помага и което може да заварява добре.
        За телЕподаващото трябваше да станем много маймуни на клона.
        ТелЕподаващото ще ми трябва за ауспусите на мотора, та не исках да стрелям патроните
        И не е от скука, а по принуда.... неволята учи!
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          И не е от скука, а по принуда.... неволята учи!
          Говори ми. За сега само халумин не съм заварявал, ама като нищо и това ще стане.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е, щом се налага..... не вярвам да е много по-различно!
            Между другото, с всеки изминал ден в този гараж (правейки си всичко сам или с приятели) се убеждавам, че българските "майстори" (били те строители, механици, железари, мебелисти и прочие) са едни обикновени, самоуки неможачи.... и хората им плащат за това
            sigpic

Comment

Арно, арно - ама тоя гараж само за тая моторетка ли е?
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не, тази е старата, която е за продаване....
                Гаража е основно за новата, пък старата ако не се продаде ще си правят компания
                Евентуално и на двама приятели моторите ще приюти, но са под въпрос, че още не са ги купили
                sigpic

Comment

Working...
                X