Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно татуировки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно татуировки

Колеги решил съм да си правя татус и се чудех кои от вас имат и дали ще може да ми предложите добро студио в София

Ето тук можеш да прочетеш полезна информация http://forum.piercing-bg.com/viewforum.php?f=18
    Макар и основно за пиърсинг има и за татуировките, а и в едно 98% от студиата, в които правят пиърсинг правят и татуировки, така че това е твоето място.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Имам приятел татуист,ако имаш интерес-Л.С
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Мерси колеги, само трябва да го обмисля добре, защото това ще ми остане за цял живот мерси още веднъж

Comment

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
          Мерси колеги, само трябва да го обмисля добре, защото това ще ми остане за цял живот мерси още веднъж
          Какво има да му мислиш слагай емблемата на Алфа някъде и ти си човека
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Мисля нещо такова ... Click image for larger version

Name:	lion_tattoo_designs.jpg
Views:	1
Size:	19.5 Килобайта
ID:	2271083

или Click image for larger version

Name:	Tribal_Flame_Lion_Tattoo_by_WildSpiritWolf.jpg
Views:	1
Size:	30.8 Килобайта
ID:	2271084

Comment

Ако трябва да избираш между двете аз съм за втората
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Пич до колкото знам си младо момче и сега хормоните ти врят яко. Ако сега си направиш татус има огромната вероятност след няколко години много да съжаляваш.
                Така ,че много добре си помисли върху нещата.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

да, послушаи мъроман, и за тва си напреи някакъв ТРИБАЛ,и тоя лъв става, поне няма нито да остарее, винаги ще е актуален и няма да се размазва или разпъва, аз имам 1 от доста време и си е много добре, имам и един дявол на крака които си го правих преди 6 години, вече изглежда доста стар и демоде, за тва моя съвет е ТРИБАЛ !! тва е моята, даже се вижда и на левия крак се вижда малко от грозната татуировка, дано си направиш нещо добро, ше чакам снимки да видя после , че мн съм зарибен на тая тема
                  Attached Files
                  Last edited by life style; d.m.y г., 19:34.

Comment

абе давай смело.... като писне ше направиш още.... аз като се върна ше правя гръб,ръка и крак и хич да не та е*е
                    '97 155 1.8 16V
                    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                    the cost of living is dying...everybody pays...
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Пич до колкото знам си младо момче и сега хормоните ти врят яко. Ако сега си направиш татус има огромната вероятност след няколко години много да съжаляваш.
                      Така ,че много добре си помисли върху нещата.
                      Знам колега прав си, затова ми трябва време сега просто събирам мнения иначе нашите са навитак пък ще видим кво ще стане До колегата с Трайбъла-много е яка

Comment

Имай предвид, че една - две татуировки седят селско, или правиш цели "ръкави" или гръб/гърди или изобщо не се занимаваш. Добре ти е казал пича с трайбъл татуса, или нещо такова или някаква готика. Колкото до емблемата на Алфа Ромео, да не се сърди колегата по-горе, ама е същото като мангала, който си татуирал "Айше"
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Имай предвид, че една - две татуировки седят селско, или правиш цели "ръкави" или гръб/гърди или изобщо не се занимаваш. Добре ти е казал пича с трайбъл татуса, или нещо такова или някаква готика. Колкото до емблемата на Алфа Ромео, да не се сърди колегата по-горе, ама е същото като мангала, който си татуирал "Айше"
                          Е много ясно колега, ама всеки си има вкус нали знаеш.Ако ще правя лъв ще бъде 2рия на прасеца около 15-20 см

Comment

Винаги можеш да направиш и временен татус
                            ще постои няколко годинки и ако не си се отказал,
                            правиш го перманентен и си готов.

Comment

Много яко.. Човекът за татуист попита, а получи акъл какво, колко и дали да рисува

Младежо, има достатъчно сайтове, каталози и списания с татуси - огледай добре и си избери това, което ти е по сърце. В края на краищата, ти ще си я носиш цял живот (или поне, докато не решиш да я разкараш или покриеш с друга). Кожата си е твоя и си свободен да правиш с нея каквото си искаш

Качеството на студиото също може да провериш по подобен начин. Много татуисти имат сайтове със снимки на това, което са правили. Другият вариант е да ходиш на място и да гледаш фотоси. Така си спестяваш евентуалната кофти емоция от пресилена препоръка (и чуството, че си подведен), а от друга страна - спестяваш на препоръчващия неприятното усещане от обвинителния ти поглед (в случай на неуспех)
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                              X