Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно татуировки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Много яко.. Човекът за татуист попита, а получи акъл какво, колко и дали да рисува

Младежо, има достатъчно сайтове, каталози и списания с татуси - огледай добре и си избери това, което ти е по сърце. В края на краищата, ти ще си я носиш цял живот (или поне, докато не решиш да я разкараш или покриеш с друга). Кожата си е твоя и си свободен да правиш с нея каквото си искаш

Качеството на студиото също може да провериш по подобен начин. Много татуисти имат сайтове със снимки на това, което са правили. Другият вариант е да ходиш на място и да гледаш фотоси. Така си спестяваш евентуалната кофти емоция от пресилена препоръка (и чуството, че си подведен), а от друга страна - спестяваш на препоръчващия неприятното усещане от обвинителния ти поглед (в случай на неуспех)
    Младежо, слушай кака си, нема да сбъркаш... Всеки сам си решава какво да си нашари!
    Е, явно някои сме селяне според колегата по-горе, щото немаме цели ръкави, а само 2-3 татоса...
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Здравей колега, аз нямам татус но мога да ти дам идея ако искаш да е нещо свързано с марката. А именно девиза на Алфа "Cuore Sportivo" което както всеки знае означава спортно сърце. Девиза би подхождал на хора със спортна натура обичащи съревнованията. Та така ще съчетаеш любимата марка и в същото време твоя индивидуален характер. Това бих си татуирал и аз същевременно. Незнам как биха го разбрали другите, но според мен е много по добре отколкото просто някоя рисунка лишена от всякакъв смисъл и значение.
      АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
      AR 156 '99 1.9 JTD
      Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

Working...
      X