Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с измама в магазин на мобилен оператор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами сканирано ли там какво ми показаха в ритеншъна самия договор само да ми докажат че има подпис. Иначе аз си пуснах там жалбата по процедурен път в магазина централния..на Глобул. И сега ще го изпратят някой слънчев ден през зимата. Да сега съм от другата страна и не съм масовия продавач консултант. И не искам да съм такъв. И тримата ми колеги биха напуснали ако направят такова нещо. Съвестни сме си...
    За картата някой пита....Ами нямам карта, не знам къде е....Сумата включва 50 лева разговори и всичко останало е неустойки...Та значи е разговаряно. Нямам идея от кой. Не е от мен.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
      Ами сканирано ли там какво ми показаха в ритеншъна самия договор само да ми докажат че има подпис. Иначе аз си пуснах там жалбата по процедурен път в магазина централния..на Глобул. И сега ще го изпратят някой слънчев ден през зимата. Да сега съм от другата страна и не съм масовия продавач консултант. И не искам да съм такъв. И тримата ми колеги биха напуснали ако направят такова нещо. Съвестни сме си...
      За картата някой пита....Ами нямам карта, не знам къде е....Сумата включва 50 лева разговори и всичко останало е неустойки...Та значи е разговаряно. Нямам идея от кой. Не е от мен.
      Излишно е да те подсещаме да си искаш разпечатка на разговорите,
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Излишно е да те подсещаме да си искаш разпечатка на разговорите,

Какво ли ще докажа с това...че не съм приказвал аз ли....Не знам..засега ще чакам оригинала на договора...

Comment

Какво ли ще докажа с това...че не съм приказвал аз ли....Не знам..засега ще чакам оригинала на договора...
          Доста неща могат да ти се изяснят повярвай.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Според мен е станало така:
            - братовчедката е искала телефон на лизинг и е помолила моята приятелка да сключи от нейно име (де да бях аз там, ама.....)
            - те двете са отишли в магазина. Приятелката ми е кандидатствала и се е прибрала на работа.
            - братовчедката е останала в магазина да чака одобрението. Докато седи там и е обяснено, че телефона е с карта на Глобул. Получено е одобрение, и картата е почната да се прави на името на брачетката и хоп греда...тя има задължения и е лош клиент.
            - какво да правят Германос....една заветна карта им се изплъзва, бонуса виси...чува се нейде в тъмнината рева на регионалния...очите на продавача се зомбират и той решава, че ще напише картата на името на моята приятелка. А може да е бил подтикнат и от братовчедката, но има ли значение....Или той е питал братовчедаката дали моята приятелка е съгласна и брачетката е казала да и той вече сякаш "невинен" е поднесъл документите за подпис на моята приятелка...шок и ужас ако е така. Продавача трябва да е бавен, или усещам умисъл да не се изтърве картата!!!!
            - документите се носят на работата на моята приятелка и й се казва - подпиши, без да се обяснява че има карта (продавача се води от това че той е съобщил на брачетката - отново шок и ужас)
            - тя подписва (дали е подписала и документите за картата не знам, ще видим като дойде оригинала)
            - продавача се прибира в магазина щастлив, че нищо лошо не е направил и дава картата на братовчедката.
            - заветния таргет е изпълнен.
            - брачетката говори и хвърля картата
            - продавача невинно виновен (как спят тея хора)
            - аз и момичето ми с 277 лева за добро утро.

Comment

Абе тая братчедка много съмнителна. Ако е убавичка, метни я насам да я напляскаме.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Абе тая братчедка много съмнителна. Ако е убавичка, метни я насам да я напляскаме.
                Бахти чудовището..... по-едно време си мислех, че неможе да имат роднинска връзка...........

Comment

Бахти чудовището..... по-едно време си мислех, че неможе да имат роднинска връзка...........
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Ето август месец какво дойде на моя адрес.... Всъщност адреса на плика беше ГЕ МЕ Димитров 32...Тия са ебати неграмотниците, ама какво да правиш мутри....А аз живея в блок 32 в ДИАНАБАД, който е близо до бул. Г.М.Димитров...

Тааа очевидно беше грешка и друго име беше изписано...Тааа намерих аз телефона на тая фирмичка и ги уведомих че са ми пратили писмото на грешен адрес, дадох подател и код и т.н...И те казаха, че ще се обадят и ми благодариха...4 месеца по-късно случайно го намерих захвърлено в къщи и реших да видя какво в крайна сметка има вътре.... Иииии като го отворих веднаааага се сетих за тази темичка

Ето и вие да прочетете... Забележете че пише СПЕШНО...и даже има леееека заплага..абе готина работа
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Абе може ли да подпишат договор от мое име, без моето присъствие? Т.е. те ми имат данните, защото съм абонат, но да ми сменят плана или да ми изкарат втора карта на моето име - некви такива мизерии, за да си направят таргета тези от магазина представител на мобилния оператор?

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        Абе може ли да подпишат договор от мое име, без моето присъствие? Т.е. те ми имат данните, защото съм абонат, но да ми сменят плана или да ми изкарат втора карта на моето име - некви такива мизерии, за да си направят таргета тези от магазина представител на мобилния оператор?
                        За тая цел трябва да могат и подписа да ти подправят. Иначе договора много лесно ще бъде оборим в съда.
                        Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 15:17.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                          За тая цел трябва да могат и подписа да ти подправят. Иначе договора много лесно ще бъде оборим в съда.
                          Е те сигурно могат да минат с номера, че съм си го сменил по телефона през *88.

Comment

Не защото разговорите се записват и ще им липсва леко
                            Принципно може, но не би трябвало защото можеш лесно да проследиш от къде е договора и да подадеш жалба към магазина. Иначе имат всички необходими данни за договора, но другото което е че освен подписа и почерка трябва да ти подправят
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                            BMW 316 Compact '95

Comment

Мерси за мненията. Аз питам, защото сега като си плащах сметката и ме офертираха за нов план, а въпросният служител всеки път ме офертира за някакви планове и почти се бях навил този път (изтича ми договора скоро), ама му нямам нещо доверие, та се отказах. После като погледнах в интернет на сайта - такъв план не съществува

Comment

По телефона не можеш да подпишеш договор. Един от задължителните атрибути на договора е подписа на договарящите се страни. При смяната на абонаментен план трябва да има анекс към сключения договор. Този анекс също трябва да има подпис.
                                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                                X