Моето мнение е че черното е дошло малко в повече.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интериорно обновление
Collapse
X
-
Оценявам мнението ви. Найстина се е постигнала една тишина и спокойствие вътре някак си. Иначе колега какво значи прекалено?! Имайки впредвид салона и цвета на колата това е цвета, ако беше червена по таблото, щях червена да я направя. От това кое е по-подходящо ми е интересно.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
След дълго чудене днес очаквам да ми пристигне централната конзола и още някои интериорни елементи, направени с карбонено-релефно фолио на 3М! Снимки по-късно!
Взех конзолата, монтирах я заедно с др неща, уникално е станало, направо нямам думи, отивам да монтирам сд сега и да наснимам красавицата и ще пусна снимки. Златни раце има тоя пич. Фолиото е мн добро. Това е видяло се е на лято и тавана и алуминиевата част на огледалата ще се правят, милата ми колица заслужавамалко съм превъзбуден сега. Снимки след час...
Last edited by rusiq86; d.m.y г., 23:17.sigpic
Comment
-
-
Фолиото е страхотно ,много добре изглежда
Пусни ми и на мен едно ЛС с цени за конзолата и друго инфо квото се сетишAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Да съживя темата.
Освежи се коженият салон интериорно, днес ми бе претапицирана и топката на скоростният лост, в сряда ще се претапицира и воланчето.
Общо 320 похарчени жълтици. Снимки скоро...
sigpic
Comment
-
Ето снимки след малкото интериорно обновление, на живо изглежда в пъти по-добре от снимките
Волана го направиха по снимка която им дадох и е адски удобен сега! Топката стана като оригиналната ми!
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...&page=41...603 пост, се вижда салонът след освежаването...още съм със старото воланче и топка!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 17:19.sigpic
Comment
-
Може да се претапицира ест. Човека е просто мн добър, оставих си колата в 11, в 16 часа ми се обади че е готова. Топката стана като нова, даже не си личи че е претапицирана!
А цената е повече от добра.Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:52.sigpic
Comment
Comment