Известие

Collapse
No announcement yet.

GPS Навигация, цена и качество - златен баланс ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщение
    Основната идея се разбра, но не напълно.

Моят въпрос е следният ->

купувам си покет пц с Windows Mobile 6.1 слагам му iGO8.3.2.64873.rar , който съм дръпнал от нета...
    вътре има карта някаква, но доколко тя е актуална ?

И ако не е актуална, от къде мога да дръпна обновена,
    която се предполага да струва пари, и за чиито обновления се плаща абонамент ?

И ако е трудно да се намират обновени карти за без пари, коя карта да си купя като софтуерен пакет,
    така че да е съвместима с iGO8.3.2.64873.rar ?
    Колега нали ти писах нещо на лични , за момента за Бг. Иго-8 е най добре гугле мапса върши и той перфектна работа към всяка версия на ,която и да е програма излиза и обновена карта през няколко месеца.
    Та ти си правиш сметка какво да си купиш , истината е че каквото и да си купиш все ще имаш нови карти независима платени или кракнати ,зависи какво предпочиташ.
    Едиственото което трябва да обмислиш добре е каква машинка да вземеш.Аз предпочитам покета ,че е малок удобен за носене и няма опасност да ми го откраднат от колата , а навигацията не е удобна за носене всеки път.Само заради това не съм взел навигация.И навигация и телефон прави добра връзка със сателитите разликата е в големината.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

ето ти линк където са хората с покети и iGo http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=51

оня ден имах много интересен случай пак, качвам се в такси и бакшиша наредил 2 навигации на таблото щях да падна от смях, едната беше Гармин, другата нещо подобно... едната я ползвал за номерата на улици, другата за незнам си какво си
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
      X