Известие

Collapse
No announcement yet.

Пробата зад волана - 0,00 процента

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

против съм.Просто е тъпо.Иначе създаването на фонда за превенция е добра идея ама както всичко останало - закъсняла.
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Само дето и фонда е тъпа идея на тоя етап. Нали идеята е % от събраните глоби да отиват в него. Та питам аз какво ще отива в този фонд при положение, че събираемостта на глобите е плачевна?! Ще направят поредната институция, към която трябва да се обръщаме, а тя от своя страна ще вика "няма пари" и ще трупа задължения към държавата.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Пияните вишни не си давам!!!
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Да бяха наблегнали повече на самия контрол за алкохол, отколкото на конкретните стойности.
          Достатъчно е всеки уикенд (петък вечер и събота вечер), когато е масовото излизане по кръчми и дискотеки или по празниците да има по-засилен контрол и превантивната мярка ще има ефект.
          А то като не се прави това, дали границата ще е 0.00 промила или 0.5 промила е все тая, само дето някои сега почнаха ударно да трупат актив - т.е. върши се работа.
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Само дето и фонда е тъпа идея на тоя етап. Нали идеята е % от събраните глоби да отиват в него. Та питам аз какво ще отива в този фонд при положение, че събираемостта на глобите е плачевна?! Ще направят поредната институция, към която трябва да се обръщаме, а тя от своя страна ще вика "няма пари" и ще трупа задължения към държавата.
            В интерес на истината събираемостта рязко се покачи, по новите методи, не знам точно колко, но ситуацията е доста по различна отколкото преди 3 години
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Вие другата новина не я ли чухте ... МВР е във фалит.
              Я сега се замислете дали тя има нещо общо с мераците за 0.0.0.0 промила (процента или там каквото щете го наречете).
              Изобщо не е проблема в границата 0.5 - все едно не се нагледахме на екземпляри извършили ПТП със смъртен случай и наличие на алкохол далеч над тая граница и минали по тънката лайсна, проблема е в мисленето НИ в стил - нека на Вуте да му е зле!
              Хора, съудете се бре... клатят ни всякак... направо не е за вярване как се връзвате на доводите за клатенето.
              Нека си е 0.5 тая граница, но да има нормален контрол и съответстващи санкции, а не хайки с надслов - а сега какво ще правим и идеи за създаване на още по-безумни нива на корупция!
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Що ми се струва че това е поредната конспирация на управляващите, както акциза за ракията, целяща да насочи общественото внимание в друга насока...Полицейска им работа... Сега лопат, след няколко дни ще проумеят че не може да стане 0.00промила по простата причина че има доста питиета и храни (кафета, цигари, дъвки и т.н.) които променят тези стойности без това да влияе на способноста и реакцийте по време на шофиране.
                Според мен просто трябва да се засили контрола при сегашните условия, ама като казвам засили имам предвид да са абсолютно безкомпромисни когато хванат някой с алкохол.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  Според мен просто трябва да се засили контрола при сегашните условия, ама като казвам засили имам предвид да са абсолютно безкомпромисни когато хванат някой с алкохол.
                  Трябва да се засили контролът върху милиционерите, шото ся си праат кото им текне и са почти безнаказани. Като видя кука дето не е 300 кила лой и говори учтиво на Вие (щото заплатата му я плащам аз) - хубаво. И да ги понаучат да пишат правилно на български щото до ся акт без правописни грешки не съм виждал. Лешпери.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Трябва да си направя кръвопреливане, за да дам 0.00..
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ами освен да вземем всички по една видеокамера и когато ни спрат да се заснима всичко което се говори и прави (поне като сме невинни да си търсим правата), и като сгафят .... Лошото е че има(да не казвам всички) нарушители, които правят каквото си искат по пътя и когато сгафят на драго сърце дават 20-50лв и т.н. , естествено продължават да правят същите простотий, че даже и по-смело щото видиш ли веднъж им се е разминало, значи може и още...
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Ами освен да вземем всички по една видеокамера и когато ни спрат да се заснима всичко което се говори и прави (поне като сме невинни да си търсим правата), и като сгафят .... Лошото е че има(да не казвам всички) нарушители, които правят каквото си искат по пътя и когато сгафят на драго сърце дават 20-50лв и т.н. , естествено продължават да правят същите простотий, че даже и по-смело щото видиш ли веднъж им се е разминало, значи може и още...
                        И знаеш ли къде ще си я пъхнеш камерата после...
                        Типично по нашенски твоите снимки ще бъдат доказателство само срещу теб, че си ги снимал без позволиение.
                        Има и по-разумни начини...
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Простотий е българин назначен в римсия сенат, нали?

Иначе камери в патрулките трябва да има да ги следят.
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            И знаеш ли къде ще си я пъхнеш камерата после...
                            Типично по нашенски твоите снимки ще бъдат доказателство само срещу теб, че си ги снимал без позволиение.
                            Има и по-разумни начини...
                            Що бре, ще искаш позволение да ги снимаш, ако откажат , просто няма да снимаш лицата им. Ако трябва ще се сминаш сам, докато ти правят проверката.

Comment

Хайде успокойте страстите, няма да приемат промяна за промилите ,остават 0.5

Comment

Абе не виждате ли,че пак ни работят!Това за 0.00 промила или каквото и да било,няма да стане,но ни пробват , до каква степен сме оскотяли и колко слушкаме и до къде могат да ни напъват!Ще направя една прогноза и ще видиме на следващите избори,какво ще стане!Ситуацията в Комшиите беше такава,че петък и събота вечер се събираха колони от пинали и хапнали хора по главните пътища.Караха с по 60-70км/ч и никакви издънки!Най-учтиво цялата колона изчакваше някой да се изпикае и тръгваха пак.За катастрофи изобщо не говорим.Имаше обичайните келеши,които си съществуват навсякъде,но те така или имаче не се влиаят от закона!
                                От 3-4 години се затегнаха там нещата и с алкохола !Псуваха,караха се,но....
                                Повишиха ред данъци и акцизи,под наслов-Така е в Европа и продължиха с глобите по пътищата за глупости,а катастрофите с пияниците продължиха и техния процент не намаля и на йота.Напротив.Нали така или иначе ще го глобяват,ако го хванат и на човека вече не му пука!
                                Дойдоха изборите и управляващите бяха издухани,не заради друго,а защото посегнаха на алкохола,цигарите,повишиха данъците и започна дрането на стадото,под правдоподобни и морално облечени аргументи!
                                Прогнозата ми е,че няма да изкарат нов мандат и нашите!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X