Известие

Collapse
No announcement yet.

Пробата зад волана - 0,00 процента

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    ..... на драго сърце дават 20-50лв и т.н. , ...
    а ти може би не???
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

Не мое да стане тва нещо, лично аз когато и да съм надул дрегера, все някакво отчитане е имало, аз дори и бира не пия, ако си мислите че съм единичен случай - болниците ще се напълнят с хора чакащи за проби......плюс това като цяло това е вредно за хората, щото тогава куките ще знаят че дрегера за щяло и нещяло ще показва 0.1, хората ще искат кръвна проба, щото ще знаят че не са пили, а след първите 10 невинни куките вече няма изобщо да вадят дрегера, щото ще им писне да правят тигели до болницата.......и от това ще намажат пиянките, щото никой няма да ги варди.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

.
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Трябва да се засили контролът върху милиционерите, шото ся си праат кото им текне и са почти безнаказани. Като видя кука дето не е 300 кила лой и говори учтиво на Вие (щото заплатата му я плащам аз) - хубаво. И да ги понаучат да пишат правилно на български щото до ся акт без правописни грешки не съм виждал. Лешпери.
          абсолютно точно - взимат се мерки все срещу Нас, а кой следи дали полицията си върши добре работата - НИКОЙ! И за правописа в актовете е вярно!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Може да се каже че съм и За и против... 0.00 е прекалено. 0,2 е приемливо ... ебаси аз като ме удариха дъвчех дъвка след като я изплюх надух дрегера и ми отчете 0.01, пиян ли съм бил по тая логика...От цигари също отчита, вече споменахте сиропи за кашлица и разни производни...
            А дори преди години четох в нета за случай - човек от варна го спират надува дрегера 2.7, а той през целия си живот не е близвал алкохол следователно скандали съд медцински тестве и се оказало че просто това му е зададено фабрично... Дори из евро държавите и америка мисля че беше около 0,2...
            И в крайна сметка определено не подкрепям да се пие и да се кара дори и 1 бира ако ще да е !!!! В крайна сметка шофирането в нетрезво състояние никога не води до добри последици, а и доколкото съм запознат при ПТП независимо колко е отчело застрахователите нищо не плащат /може и да греша/... Ама ние никога нищо не можем да направим все пак живеем в държава управлявана от мутрички ...

Comment

еми казваш , че искаш кръвна проба и те така.Бе тъпото е че адски много неща се усложняват така.В крайна сметка приеха ли го това или.........че нещо мернах по новините.Според мен ще отпадне и поради тая причина смятам, че понякога се взимат много присърце неща, които не са факт.Нали знаете че са 240 говеда там и всеки е малко луд.Нека си предлагат пък като го приемат е вече друго.Тогава ще има едно малко протестченце
              Last edited by sen7; d.m.y г., 13:06.
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Момци заключвайте, не гледате ли новините бре, що се харчите да тракате по клавиатурите. По БТВ казаха, че това ограничение от 0.00 промила няма да се приеме, остава си старото ограничение, пийте си на воля и шофирайте.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Забелязвам, че освен по физика доста хора са спали и по биология и по химия. Трагично е.
                  От не пил до 0,00 разликата е драстична.
                  Хайде дружно да отворим пак учебниците от гимназията.
                  Те и в няколко европейски държави за забравили явно физиката и химията, защото и там е 0,00...
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Те и в няколко европейски държави за забравили явно физиката и химията, защото и там е 0,00...
                    Да не споменаваме и Щатите, там ако те спре полицай и има кутийка бира в колата ти ,дори неотворена ти пише глобата, да не говорим, че не ползват дрегер - тестват те и по тяхна преценка ,т'ва пил ли си боза, или си ял развален макдоналдс изобщо не го интересува ако не си срещнеш двата пръста . Тук за промили сте се закъхарили Който пие да се оправя, слага пропуска ($) в документите и си кара.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 00:30.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Ако не вярваш си вземи едно ментово бонбонче и после ходи да духнеш и ще видиш колко си "изпил"

@Доко: Трябва да е отворена. Неотворените са поредпоставка да се усъмнят, но ако е отворена директно гориш.
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Момци заключвайте, не гледате ли новините бре, що се харчите да тракате по клавиатурите. По БТВ казаха, че това ограничение от 0.00 промила няма да се приеме, остава си старото ограничение, пийте си на воля и шофирайте.
                        Ъъъъ колега .... тва е прекалено грубо ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                          Ъъъъ колега .... тва е прекалено грубо ....
                          Пич , не ми хващаш иронията нещо, алкохол не пия, като видя пиян ме избива на агресия. От алкохола по-лошо е само наркотика. В този форум ако има по-голям противник на алкохола от мен ще го почерпя фанта.

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:35 ----------

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          @Доко: Трябва да е отворена. Неотворените са поредпоставка да се усъмнят, но ако е отворена директно гориш.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 00:39.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение

Пич , не ми хващаш иронията нещо, алкохол не пия, като видя пиян ме избива на агресия. От алкохола по-лошо е само наркотика. В този форум ако има по-голям противник на алкохола от мен ще го почерпя фанта.
                            Упс... Моя грешка ...

Comment

сега темата ще трябва да я пренесем в посока новите промени с 50% нагоре на глобите за превишена скорост!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Това е недупостимо! От мн неща може да покаже дрегера наличие на алкохол, дори от цигари, аре нема нужда. Когато правя секс сам ще си решавам да слагам ли кондом! Тук въпросът е същият.
                                Изивнете но съм 105 кг, трудно ме хваща алкохола, позволявал съм си да карам на 4 бири, и ме спряха, духнах и 0.2 промила. Но найстина такива са изключения, трябваше да закарам човек до болницата спешно. Една бира е нищо, а и всеки си преценява сам може или не.
                                Това да си винаги с 0.00 промила е като да не караш никога с почеве от 50км/ч, нито един км отгоре! А относно пиенето до 2 през ноща и карането сутрин. Случвало ми се е, по принцип в кръвта не се е разградил алкохола, но си напълно адекватен, и в кондикция да управлявам МПС. 7-8 часа след това са си напълно нормални за да мислиш и караш нормално по мое мнение.
                                Иначе при мен същестува една психическа бариера, когато съм с колата да не се напивам, мога да пия едно две за компания, но нищо повече, а й найстина тези две питиета не ми влият, който иска да намери дрегер и пичка и да зповяда
                                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 08:37.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X