Известие

Collapse
No announcement yet.

Пробата зад волана - 0,00 процента

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Тая работа е вярна и без алкохол.
    Та дайте да оставим абсурдите 0,00 и да мислим реално.
    ама недей да цитираш само част от това, което съм писал

говорим за намаляне на рискове

а за какво сменяне на доводи ?! имаш три варианта свързани с алкохол и каране

караш без да си пил

караш и си пил, но уж не ти се отразява

караш напоркан като г*з и всички разчитат на късмета

при първия шанса да блъснеш някой защото си поркал и са ти забавени рефлексите не съществува. може и да го блъснеш, защото си льохма, завеян, оня се метне под колата и т.н. но няма да е защото си пил

втория, вече го обясних

третия няма какво да го коментирме

повтарям едно и също за трети път, НАМАЛЯНЕТО НА ШАНСА и ОГРАНИЧАВАНЕТО НА ПРЕДПОСТАВКИТЕ води до повече спасени животи.

моя рпиятелка беше блъсната от идиот с 0.5 , който се заблеял и не видял светофара ... да, сигурно е нямало да го види дори и да не беше пил 2те бири, които беше изпил, но пък можеше и да го види

нещата са свързани с много проста математика и ограничаване на предпоставките (писна ми да се повтарям, но ме извинете)

никой не ти казва не пий , не говорим за ограничаване на свободите ни...
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      говорим за намаляне на рискове
      Мда, това е същественно, намалянето на рисковете по пътищата не прави сульо и пульо по добри шофери, просто дава шанс за по добро стечение на обстоятелствата......и това не разбират тия дето ми викат че дори и да махнат дърветата по пътищата, малоумниците нямало да намалеят.....няма да намалеят, но дори и да се увеличат, цифрата в подписа ми мое да почва с 1, а не с 2.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Мда, това е същественно, намалянето на рисковете по пътищата не прави сульо и пульо по добри шофери, просто дава шанс за по добро стечение на обстоятелствата......и това не разбират тия дето ми викат че дори и да махнат дърветата по пътищата, малоумниците нямало да намалеят.....няма да намалеят, но дори и да се увеличат, цифрата в подписа ми мое да почва с 1, а не с 2.......
        радвам, се че поне един тук го осъзнава

дори 1 човек да се спаси си заслужава !
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Мндааа.
          Зоопарка ...
          Що не забраним на всички лица под 25 години да карат? Така катастрофите ще намалеят с 2/3.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мндааа.
            Зоопарка ...
            Що не забраним на всички лица под 25 години да карат? Така катастрофите ще намалеят с 2/3.
            Аз викам направо на тия под 35 .
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Мндааа.
              Зоопарка ...
              После и на тия над 65, после на блондинките, на блондините, на ниските... що ще си играем на дребно бре хора, да вземем челен пример от Северна Корея - автомобила само за мутри и политици, на стадото - тротинетки и каручки
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                После и на тия над 65, после на блондинките, на блондините, на ниските... що ще си играем на дребно бре хора, да вземем челен пример от Северна Корея - автомобила само за мутри и политици, на стадото - тротинетки и каручки
                Аз по хасфалтта почти не карам вече тъй че ми е през дедовия

Ма просто народа проооос. Турбо прозд. Дига се шум за нещо, което е откровена тъпота и вопиюща глупост. То естествено не се приема и всички доволни колко са добри гойко и сие и как слушат народа.

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ако нямате подходящия по размер рушвет-надувате мущука и сте в кюпа при простосмъртните. Нима депутатите и прокурорите не карат пили? Да не говорим и за самите полицаи -по пияни са и от "цар Киро", ама нямат нито едно нарушение, а пък те са едни от най-големите нарушители на пътя. На патрулката как така всичко и е позволено? - може се движи и в насрещното, може да спираколи на най-инфаркните места, като създават с това непосредствена опастност от ПТП, дори и за самите себе си. Пълни келеши- за едни 20 лева са готови да си направят СЕПУКО и да инвалидизират и други невинни участници в движението, които не са ангажирани с тяхната рушвитна схма.
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                  X