Известие

Collapse
No announcement yet.

Мъгла... гъста непрогледна мъгла...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alpina Покажи съобщение
    Добре го е направил наистина, но описаните лоцмани са можели да я минат реално и с затворени очи, през 98% от времето, така че мъглата е била както се казва - без значение

Колкото и често да минаваме един път, едва ли можем да бъдем като тях

P.S. А снимките да не са от Стара Планина в района на Батулия, село Ябланица...? Абе северно от София
    Почти - над Реброво е ама от източната страна на Искъра. Ма аз съм писал къде е. Не е към Ябланица. Тя е доста далече.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

E като стана дума за литература,да притурим и нещо българско /има и мъгла в текстта и в контекстта тоже/, отделно се споменава и за правилника за движение:

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=9331&Level=3
      Last edited by fred; d.m.y г., 21:06.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Почти - над Реброво е ама от източната страна на Искъра. Ма аз съм писал къде е. Не е към Ябланица. Тя е доста далече.
        A, бе писал, писал - ама като го хване някой мъглата върви обяснявай пак.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

.

а да си на кораб в мъгла!?
          все едно си в нищотата,адски е гадно.

а най-гадната мъгла беше преди около 15 години в нашия край,бях млад шофъор с волгата на баща ми.с приятели ходихме на дискотека в едно село,на връщане по път без маркировка след много мъки и няколко излизания в банкета един излезе пред колата и вървеше на границата на асфалта с банкета.мразя мъглата ,адкси е подтискаща.карането в мъгла според мен няма нищо общо с карането в екстремни условия като дъжд и сняг и кал и пр.

Comment

Не е към Ябланица. Тя е доста далече.
            Зависи от гледната точка, има/няма 20км с колело са
            Много красив район...
            Иначе да - нещо май ме е хванала мъглага и не съм видял че си писал

Май ще да се разходя натам като падне сняг, че си търсех асвалт, без много трафик и с повечко завои... да раздвижа комбито... тъкмо сега няма мушички, да ми цапат страничните стъкла...

И да не е много говориме си за мъгла, говориме си и никой не се сеща на феста тази година какво беше яко
            Last edited by Alpina; d.m.y г., 21:39.
            Lancia Kappa 2.4JTD
            Lancia Dedra SW Integrale (очаква охлЮфче да я полази)

Comment

Карането в мъгла Марк Твен го е описал чудесно в Живот по Мисисипи. Това е то.
              Хубаво,ама да беше пояснил кой е Марк Твен.Може да се окаже непознат на аудиторията,понеже не ходи по участия ,нито забива по клубовете
              п.п.
              по темата
              Наскоро ми се наложи да карам в ужасна мъгла.Пътуването Варна-Бургас ми се стори безкрайно
              Винаги ,когато шофирам при екстремни условия слушам това
              .....Metallica - Wherever I May Roam
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                Винаги ,когато шофирам при екстремни условия слушам това
                .....Metallica - Wherever I May Roam
                Евалата за което

Тая песен е като молитва за която се сещам винаги щом в главата ми нахлуят мисли за дълъг път или просто за скитническо шофиране
                BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                  Тая песен е като молитва за която се сещам винаги щом в главата ми нахлуят мисли за дълъг път или просто за скитническо шофиране
                  Точно
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                  X