Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо искат да ми вдигнат колата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Ами обаждаш се в общината и ще намериш правилните хора.
    Ако са ти платени данъци и прочие дивотии копче няма да ти кажат.

А за субекта с камионите - пак си звъниш в общината и се оплакваш че лицето Х е обърнало паркинга рпед блока на ТИР паркинг.
    Няма оставен телефон на бележката.Аз го измислих - на бележката пише цвят бял дали няма да стане ако я пребоядисам ЧЕРНА, ама то пък пише рег.номер...

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

не могат

Когато започваше акцията Директира на Инспектората, който слага бележките, беше казала, че колата дори да бъде преместена само с 3 см. няма да могат да я пипнат. В този случай трябва да сложат нова бележка и започват да текат нови 3 месеца. Та съвета ми е да я преместиш две-три места, така че ако са направили снимка на мястото ЯСНО да се вижда, че местоположението й е сменено.

А другия варианта е да отидеш до инспектората и да им пожажеш документите, че я караш. За всеки район си има инспектор, отиваш на ул. Париж и го намираш.

Comment

Сега да обясня като човек дето работи с фирмата която ги отстранява. МПС, което повече от две години не е минавало на технически преглед се счита за ИУМПС (излязло от употреба МПС) и се отстранява, независимо дали му е платен данък и дали има гражданска. Автомобилите се съхраняват 14 дни на плац в Кремиковци и след това се разкомплектоват (разбирайте - нарязват). По принцип срока в който трябва да я преместиш не е три месеца, а 14 дни. Където и да я преместиш ще я вдигнат, освен ако не е на частен имот. Знаеш, че с камионетка като моята се вдига почти всичко, а имат и два паяка, тъй че каквото и да свалиш ще я отнесът.
        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
          Сега да обясня като човек дето работи с фирмата която ги отстранява. МПС, което повече от две години не е минавало на технически преглед се счита за ИУМПС (излязло от употреба МПС) и се отстранява, независимо дали му е платен данък и дали има гражданска. Автомобилите се съхраняват 14 дни на плац в Кремиковци и след това се разкомплектоват (разбирайте - нарязват). По принцип срока в който трябва да я преместиш не е три месеца, а 14 дни. Където и да я преместиш ще я вдигнат, освен ако не е на частен имот. Знаеш, че с камионетка като моята се вдига почти всичко, а имат и два паяка, тъй че каквото и да свалиш ще я отнесът.
          На бележката баш си пишеше считано от 10.12.09 - 3 месеца, са покраи коледа ще я прибера в гараж, пък след това ще излезне друг цвят от там дано да няма проблеми.Зависта и злобата на съседите краи няма..
          Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 03:30.

Comment

За жалост историята свършва до тук, продадох колата да се оправят новите собственици

Comment

Добре де, на мене не ми стана ясно какво е било платено на тази кола? Изброй какво е платено 1, 2, 3...

Да направим засечка.

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                За жалост историята свършва до тук, продадох колата да се оправят новите собственици
                E, те това е истината - така се решават проблемите.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
                  Аз малко възстановявам темата с въпроса към кого трябва да се обърна да проверят има 2 бангии пред блока на най-хубавите места за едната съм сигурен, че не е мърдана повече от 2 години
                  Мисълта ми е към районния инспектор ли да подам сигнал да се проверят и евентуално вдигнат?
                  Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                    Аз малко възстановявам темата с въпроса към кого трябва да се обърна да проверят има 2 бангии пред блока на най-хубавите места за едната съм сигурен, че не е мърдана повече от 2 години
                    Мисълта ми е към районния инспектор ли да подам сигнал да се проверят и евентуално вдигнат?
                    В общината. И аз трябва да направя същото, че едно Е 34 изгни на ливадата до нас
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                    X