Първоначално публикувано от pr_00f
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо искат да ми вдигнат колата?
Collapse
X
-
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
-
не могат
Когато започваше акцията Директира на Инспектората, който слага бележките, беше казала, че колата дори да бъде преместена само с 3 см. няма да могат да я пипнат. В този случай трябва да сложат нова бележка и започват да текат нови 3 месеца. Та съвета ми е да я преместиш две-три места, така че ако са направили снимка на мястото ЯСНО да се вижда, че местоположението й е сменено.
А другия варианта е да отидеш до инспектората и да им пожажеш документите, че я караш. За всеки район си има инспектор, отиваш на ул. Париж и го намираш.
Comment
-
Сега да обясня като човек дето работи с фирмата която ги отстранява. МПС, което повече от две години не е минавало на технически преглед се счита за ИУМПС (излязло от употреба МПС) и се отстранява, независимо дали му е платен данък и дали има гражданска. Автомобилите се съхраняват 14 дни на плац в Кремиковци и след това се разкомплектоват (разбирайте - нарязват). По принцип срока в който трябва да я преместиш не е три месеца, а 14 дни. Където и да я преместиш ще я вдигнат, освен ако не е на частен имот. Знаеш, че с камионетка като моята се вдига почти всичко, а имат и два паяка, тъй че каквото и да свалиш ще я отнесът.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеСега да обясня като човек дето работи с фирмата която ги отстранява. МПС, което повече от две години не е минавало на технически преглед се счита за ИУМПС (излязло от употреба МПС) и се отстранява, независимо дали му е платен данък и дали има гражданска. Автомобилите се съхраняват 14 дни на плац в Кремиковци и след това се разкомплектоват (разбирайте - нарязват). По принцип срока в който трябва да я преместиш не е три месеца, а 14 дни. Където и да я преместиш ще я вдигнат, освен ако не е на частен имот. Знаеш, че с камионетка като моята се вдига почти всичко, а имат и два паяка, тъй че каквото и да свалиш ще я отнесът.Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 03:30.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеЗа жалост историята свършва до тук, продадох колата да се оправят новите собственициAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеСега да обясня като човек дето работи с фирмата която ги отстранява. МПС, което повече от две години не е минавало на технически преглед се счита за ИУМПС (излязло от употреба МПС) и се отстранява, независимо дали му е платен данък и дали има гражданска. Автомобилите се съхраняват 14 дни на плац в Кремиковци и след това се разкомплектоват (разбирайте - нарязват). По принцип срока в който трябва да я преместиш не е три месеца, а 14 дни. Където и да я преместиш ще я вдигнат, освен ако не е на частен имот. Знаеш, че с камионетка като моята се вдига почти всичко, а имат и два паяка, тъй че каквото и да свалиш ще я отнесът.
Мисълта ми е към районния инспектор ли да подам сигнал да се проверят и евентуално вдигнат?Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеАз малко възстановявам темата с въпроса към кого трябва да се обърна да проверят има 2 бангии пред блока на най-хубавите места за едната съм сигурен, че не е мърдана повече от 2 години
Мисълта ми е към районния инспектор ли да подам сигнал да се проверят и евентуално вдигнат?Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment