If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
има и още една врътка за ebay ако е от английския сайт и няма за БГ.доставка ,Еконт имат вече услуга поръчваш си го в Англия на техен адрес и те ти го доставят в Бг. http://onlineshoppinguk.econt.com/
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Въпреки това излиза понякога по евтино от това да купиш един вариатор за ТС със зверска надценка от БГ......да речем......при цена над 300 тука, от там с еконта дори излиза малко над 200......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Малко е прекалено..... Ако не се е правил на остроумен, митничаря е нямало да се заяде с него и всичко е щяло да мине нормално!
Аз никога не съм имал проблеми, а съм получавал стоки за стотици долари
Малко е прекалено..... Ако не се е правил на остроумен, митничаря е нямало да се заяде с него и всичко е щяло да мине нормално!
Аз никога не съм имал проблеми, а съм получавал стоки за стотици долари
И все пак описаната случка, пак не е извинение за реда на глупости и нарушение на ЗЗЛД през които трябва да минеш!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
най-голямото чакане беше една козметика на Клиник за жената от Хонг Конг около 15 дена, не знам кво стана .. шипинга беше фрий .. ама тука в БГПост плащах някво измислено мито около 12 лв ... нещо се омота работата тогава, но както и да е ..
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
До 30лв. не плащаш нищо.
От 30лв. до 300лв. плащаш само ДДС.
Над 300лв. плащаш мито и ДДС.
Днес питах в пощата. Ако получавам колет извън ЕС има ли мито или ддс? Служителките ми казаха "Ние не знаем да има такова нещо. Получават си се както до сега. Нищо не се плаща." Питах я дали ще има за напред. "Ами не. Не сме чували такова нещо" Днес си взех пратка от САЩ и просто си я взех.
Comment